שלום לכולם

sagieuzi

New member
אולי נקיים פגישה

למי שמעוניין לקיים פגישה של טורטניקים כדי שנוכל להכיר חברים חדשים תנו הצאות איך נוכל לעשות זאת וקדימה

smailie

New member
פעם בחודש מתקיים מפגש ואתה מוזמן להצטרף

בכל יום שישי, השני לכל חודש, מתקיים בשעות הבוקר מפגש לכל חברי העמותה, בעלי תסמונת טוראט ובכלל למי שמעוניין. המפגשים מתקיימים במרכז של עמותת אסט"י, ברעננה. אם תרצה, פשוט תעקוב אחרי ההודעות בפורום לקראת המפגש הבא - בחודש ינואר.

עוזי בוקר טוב אני ילמד אותך איך לשרשר

בע"ה זה רק כדי שהפורום שלנו לא יהיה מוצף הודעות של גולש אחד למשל אני יכתוב בוקר טוב ואחר כך הוספת הודעה וכו וככה זה לא יהיה מסודר בכלל. אז ככה: היכן שכתבת את ההודעה האחרונה שלך פשוט תכנס להודעה האחרונה שלך בשרשור( זה ניראה כמו מגדל כזה פירמידה שרשור .. ותעשה הוסף הודעה וכך תוכל להיות עם הודעות משורשרות. ולהקל בהחלט על מנהליי הפורום נשמה- שלא כל הזמן יצטרכו לשרשר את ההודעות שלך דרך המערכת שלהם. אם לא הבנת אני במסרים. תראה למשל אחרי מה שאני כותבת אני משרשרת הודעה. כותבת לכולם בוקר טוב הנה תראה בהודעה הבאה<<<<<<<<<<<<

smailie

New member
ובאותה הזדמנות, עוזי, אולי תרצה

לספר לנו קצת על עצמך? באיזה גיל אובחנת? איך אתה מתמודד עם התסמונת? וכיו"ב.

שלום לך עוזי למה אתה קופץ כל פעם עם הודעה

חדשה תכתוב בפעם אחת עם לא אתה מציף את הפורום כתבתי לך מבלי לפגוע וברוך הבא לפורום יש גם את הפורום חברתי

sagieuzi

New member
חס וחלילה

חס וחלילה תמיד טוב לקבל הערות ודרך הגב תודה ונעים מאוד

בשם הלנה הודעה ../images/Emo70.gif

שלום עוזי וברוך הבא לפורוםו הלנה שים לב שיש לנו גם פורום חברתי שמיועד לכל ברכות השלום וכו' (ההודעה כמובן מיועדת לכל מי שכותב הודעות מאין אלה בפורום הזה). אנחנו מנסים לשמור את הפורום הכללי רק להודעות ענייניות בנוגע לטוראט. תודה, הלנה

למעלה