שלום לכולם

דויד42

New member
תתפני ורוצי

זה ייתן לך המון, אם האימון שאת מתכוונת זה ב- iCU את תקבלי בשעה מה שעשר מאמנים לא יתנו לך. רוב המורים בארץ לא מעיזים לאמן לפני אורחים, ואפילו מנהלי בתי ספר אין להם אומץ להרביץ אימון פומבי. אם את באמת רוצה לצמוח מה אכפת לך איך הפגישה הראשונה, אם לבד או בקבוצה? זה שטויות. הרי תרוויחי בגדול. אחרי זה כנראה יצמידו לך מאמן אישי לפגישות דיסקרטיות ושוב תרוויחי. יאללה, רוצי. בהצלחה.

victoria1001

New member
יפה..אתה ממש קורא את מחשבותיי..

זה בדיוק המקום שעליו חשבתי.. וגם כי מכירה את אסתי..המנהלת..פעם הייתי אצלה בפגישה..עוד הרבה לפני המקום שהקימה..רק לפי הספר שלה הלכתי אליה.. לי זה ממש לא משנה...אין לי בעיה להיות במרכז..(מזל אריה לא..?) תודה לך... רק אצלי כעת הבעיה שאין לי זמן...אבל מקווה שביום מן הימים אצליח קצת לפנות זמן... ביי

victoria1001

New member
אוקי..

תודה.. אז אני מניחה...שאחרי שאסיים את טיפולי השיאצו שלי..אפנה איזה יום...להפגש איתם... אגב..איך זה באמת עובד..? כלומר אני באה לכיתה..וכולם שואלים אותי שאלות..???

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
אני חייבת לשאול...

למה יש אצלך כל כך הרבה ... ועוד...ועוד... האם זה הקושי בקבלת החלטות? מה יקרה אם תעמדי מאחורי מה שאת אומרת? אם תסגרי נושא? אם תקבלי החלטה?

victoria1001

New member
שאלה טובה..

לא בדיוק הבנתי למה את מתכוונת במילה עוד ועוד..כלומר אצלי זה בא לידי ביטוי בכמה תחומים..עבודה..לימודים ומטפלים...אז לאיזה מהנ"ל התכוונת...? אני לא חושבת שזה קשור לקושי בקבלת החלטת..אלא לחוסר תחושת סיפוק ומיצוי עצמי.... קבלתי בעבר הרבה החלטות...אבל בדיעבד התברר...שזה לא קידם אותי לאן שרציתי להגיע....אז אולי זה קשור.. שיהיה המשך ערב נעים.

ענבל כהן חמו

מנהל
התכוונתי ל...

לשלוש הנקודות שחוזרות ומופיעות אצלך כל הזמן... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... מה זה אומר?

victoria1001

New member
הייי

אני חושבת שזה יותר קשור לסיגנון כתיבה. יותר קל לי ככה...לעשות נקודה ולהמשיך ללחוץ על המקלדת וככה נוצרות רצץ של נקודות

ענבל כהן חמו

מנהל
אולי שווה לחשוב על זה עוד טיפה?

כאשר קוראים את הטקסט עם הנקודות, נוצר רושם של אי החלטיות, וזה מתחבר גם לדברים שכתבת. מה יקרה אם תנסי לשנות את הסגנון?

victoria1001

New member
אוקי

אנסה לשנות. ולכתוב בלי נקודות. עכשיו פעמים רציתי לעשות עוד נקודות, אבל לא עשיתי. זה נקרא חשיבה מודעת ולא רק לפעול מתוך אוטומט. שיהיה ערב מהנה

למעלה