שלום לכולם

יודע מה הבעיה פה?

שאני לא מכיר תכינוי שלך.... אולי תגיד לי מי אתה ככה אני יוכל לראות כמה נזק גמרתי לך או למה אתה כול כך בטוח בעצמך במה שאתה אומר לי.

באסטר1

New member
אני חושב שהוא לא בנאדם מוכר

ואין לך מה להגיב הוא פותח כינוי חדש בשביל להגיב זה מהפחדנים שמדברים איומי סרק מאיים לחסל לי כפר שנפתח אתמול? אחי אם פגענו בך אתה מוזמן לבוא לכל אחד לבית שלו ולהוציא תעצבים..אפשר לחשוב שמרת טינה וחיכית לרגע מיוחד לראות את שנינו (ואגב גם שקשוקה אני לא יודע מי זה) מה שכן חכם אתה לא - אם היית חכם היית עושה תנקמה שלך בשקט אם זה מה שיתן לך לישון בלילה "פשושון"

באסטר1

New member
פגעתי בנקודת תורפה?

וואי התוכנה שלי של AQUA לא? אתה מדבר איתי משהו פה לפני שנה וחצי וזה היה גאוני..זה לא היה בשביל למכור אותה בכלל זה היה בשביל להרתיע בריתות כי הבריתות הייתה לדירוג חלש וזה הרתיע בריתות. בכלל מי אתה שניסיתי לעבוד עליך? נוכל הייתי האם נשארתי נוכל? נ.ב אני לא פשושון שלך אבל אם אתה כל כך כועס עלי אתה מוזמן לבוא להוציא עלי תעצבים..כנראה עשיתי לך משהו כואב :) ואגב גינדיס זה גינדיס בשבילי זה נגמר מזמן עוד לפני שאתה נולדת שם נראה לי

WATERS26

New member
ברוך הבא

אני חדש אז אני לא יודע כמה אני יכול לעזור לך אני התחלתי ששידרגתי את השדות ומחסנים ואחרי זה עברתי לשאר מבנים.. משה

n lee

New member
קודם כל ברוך הבא

בסוף כל הגינדסאים יעברו לפה על המשחק אתה יכול לקרוא במדריכים (לינקים בכחול מצד שמאל) זה מסביר פחות או יותר (בעברית) על המשחק ומה עושים בו

למעלה