שלום לכולם

Fun Fair

New member
יפתי, אבל את גרת בקיבוץ...

אני אומרת לך בפה מלא, שאחרי שפרצו אלי הביתה לפני כמה חודשים, לא ישנתי כמה לילות טובים (למרות שלא הייתי לבד. ידיד שלי ישן אצלי כמה ימים). מעבר לזה, חברה טובה של המשפחה שלי משכירה (לא שוכרת..) דירה בחיפה ולפני כמה חודשים התפרץ מישהו לדירה ואנס את הדיירת (דירת קרקע מסורגת אמנם, אבל כשהבחורה השאירה לרגע את דלת הסורגים פתוחה כי היא נכנסה עם המון דברים בידיים, מישהו התפרץ לדירה). אז נכון: כשגרים לבד- במיוחד אם את בחורה, אי אפשר לחיות בפאניקה, אבל חשוב לחשוב על כל האופציות ובטח לא להכנס לשאננות...

טעמית

New member
אז מה את מציעה לי לעשות???

כי אני רוצה לעבור אבל מצד שני חוששת.

missdaizy1

New member
תראי..

החלום הכי גדול שלי הוא לעזוב את הבית.. וכמוך אני חוששת מהמון דברים א. כי אני בחורה. ב. סיפורי זוועות בארץ הזאת לא חוסר, מפורצים ועד אנסים ורוצחים וכל הזוועות שבעולם.. ג. אני פוחדת מהחושך
סתם... בכל מקרה, אנחנו לא נפסיק לחיות רק בגלל שאולי ואם והיה ויקרה.. אם יש לך את האמצעים והיכולת לעבור דירה ומה שמפריד בינך ובין המעבר הוא הפחד.. אז הייתי מאוד מציע לך לעבור כי באיזשהו שלב הפחד הזה לא ייעלם, זה לא שאם תגיעי לגיל מסויים דברים כמו פורצים או אנסים יכחדו מהעולם... הלוואי שכן אבל לצערנו הרב מאוד הם לא.. הכוונה שלי אין למה לדחות את מה שעתיד להיות גם ככה.. מה שכן, הייתי מציע לך.. 1. לקנות שני גז מדמיע, שימי אחד ליד המיטה ואחד התיק. 2. כן לקחת דירה עם סורגים ולא כאלה שיכולים להפתח ע"י מנעול, יש לנו כאלה בבית וזאת הרגשה הכי בטוחה שיש כי את יודעת שאף אחד לא ייכנס לך דרך החלון אז כבר חסכת לך.. 3. מצאי דירה עם שותפים.. 4. אני לא יודעת בדיוק מה מידת ההשקעה הכספית שלך, אבל אם יש לך את האמצעים נסי למצוא שכונה לא "קשה" אלא יותר "ידידות" שלא תחששי לחזור מאוחר הבייתה ותלכי במקומות חשוכים ומאיימים. 5. הייתי מציע לך גם למצוא מקום שדלת הכניסה שלו תמיד נעולה עם קוד או מפתח או משהו כזה.. 6. תמיד תמיד תמיד תמיד תמיד תמיד תמיד תמיד תזכרי לנעול את דלת הבית.. מקווה שעזרתי קצת.. לילה טוב, ושבוע טוב שיהיה..

למעלה