שלום לכולם

טעמית

New member
שלום לכולם

יש לי שאלה. אני יודעת שלגור לבד זה כיף וב"ה אני מתכוונת לעשות זו, אבל זה לא מפחיד אתכם לגור לבד? אני לא מדברת על שותפים, אלא על ממש לבד.

לקשמי

New member
אני גרה לבד

אבל זה בסדר, השדים ורוחות הרפאים אמנם ניסו מדי פעם להכנס אבל גילו שאין פה שום דבר מעניין בשבילם אז הם ויתרו על הרעיון. והמפלצת שמתחת למיטה? טוב, היא ישנה לה בשקט ובשלווה, אני בכלל לא מרגישה אותה. כך שסך הכל די נחמד ונעים לי לגור לבד ואין לי ממה לפחד.

טעמית

New member
איזה שדים ורוחות?

האמת היא שאין לי בעיה אולי בהתחלה יהיה לי קשה ומפחיד. אבל זהו כמו נהיגה לא? בהתחלה לבד מפחיד אבל אח"כ מתרגלים, נכון? אני צודקת?

Cell o phane

New member
יש לך מפלצת מתחת למיטה?

אני במקומך הייתי נותנת לה לישון איתי, בטח הפרווה שלה נורא נעימה ומחממת.

למה שיהיה מפחיד?

באמת למה? אפילו בשכונות שנחשבות "קשות"... מה הדבר הכי גרוע שיכול להיות? אנחנו עדיין לא ארה"ב , הרחובות יחסית בטוחים. כן יכולים לפרוץ לך לבית אבל זה גם קרה לי בבית של ההורים שלי ובעצם יכול לקרות בכל מקום. לא רואה בזה סכנות חוץ ממינוס בבנק.

Cell o phane

New member
אם היית בחורה

או קשיש, אני בטוחה שלא היה לך קשה לחשוב על סכנות נוספות חוץ ממינוס בבנק.

טעמית

New member
אז מה המסקנה שלכם??

מפחיד או שפשוט לאזור אומץ והכל יהיה בסדר??

לאזור אומץ

להסתובב עם גז מדמיע והכל יהיה בסדר.... ורגע ברצינות: אני אומנם גרה עם שותפה אבל יש פעמים שהיא לא נמצאת בבית והכניסה אלינו חשוכה אז אני מסתובבת וישנה עם גז מדמיע, זה נותן לי הרגשת ביטחון. בכל אופן, לא נראה לי שפחד צריך להוות שיקול למעבר מגורים אלא אם כן זה ממש קיצוני אצלך... כולם עושים את זה בסופו של דבר ושומרים על עצמם בדרכים האפשריות כמו שעשו אצל ההורים, למשל: דואגים לעבור לבית עם פלדלת וסורגים אם זאת קומה נמוכה, לא עוברים לקומת קרקע (אני בכל אופן), לא שוכחים לנעול את הבית
, משאירים אור דולק בערב גם כשיוצאים מהבית, דואגים לתאורה הולמת בכניסה לבניין וזהו, חיים. דברים יכולים לקרות בכל מקום, פשוט תשמרי על עצמך.

Cell o phane

New member
גז מדמיע

אני לא רגילה לישון בדירה ריקה, והפחד העיקרי שלי היה בלילה, כשאני ישנה. קניתי גז מדמיע ושמתי ליד המיטה, זה הרגיע אותי. חוץ מזה עוזר שיש שכנים ליד עם קיר דק במיוחד :) בדר"כ כמובן זה מעצבן לשמוע אותם מדברים, מתווכחים ושומעים מוזיקה, אבל כשאני הולכת לישון זה מאוד מרגיע לדעת שיש מעבר לאותו קיר בחור נחמד שנראה כמו מתאבק ב- WWF.

את יכולה לאמץ כלב גדול

נגיד דני ענק ששוקל 60 קילו. נראה מי יעז לפרוץ אלייך בבית או להיטפל אלייך כשאת מטיילת איתו ברחוב. חוץ מזה שאת נותנת בית לכלב הומלס אז הרווחת פה מעשה טוב.

מIתר לי

New member
כשאני גרתי לבד (ואני בחורה...)

אז באמת לא חשבתי על סכנות (חוץ מ-מה יקרה אם יכנס לבית נחש
) וכן... רוב הזמן (גם בלילה) הדלת לא היתה נעולה...

gal-or

New member
אני גם גרה לבד.

האמת שזה די נחמד. אני לא חייבת להתחשב באחרים ולשים את המפתח ככה שיוכלו להיכנס. עדי

טעמית

New member
יש הרבה יתרונות וחסרונות, לא יודעת מה

לעשות. עכשיו הקטע הוא שאני מחפשת דירת חדר ומה שיש זה רק קרקע ובד"כ בלי סורגים, ובעלי הדירות לא ממש להוטים לעשות סורגים אז מה כן לעשות בדבר כזה?

מIתר לי

New member
בשביל מה סורגים?

את החלון תמיד אפשר לסגור בלילה אם את חוששת גנבים תמיד יכולים להעיף את הסורגים כמו כלום סורגים זה לא נגד מקקים ולא נגד שאר ברחשים למיניהם אין סכנת נפילה מהחלון ואם החלון בלי סורגים אז את יכולה לאוורר בו כריות ושמיכות
לפי דעתי הסורגים בדירת קרקע זה סתם בשביל ההרגשה של הביטחון, זה לא באמת מעניק אותו. בשתי הדירות שגרתי בהן לבד לא היו סורגים (דירות קרקע)

מIתר לי

New member
אין לי מושג...

אולי בחנויות של ריקושט? בתקופה ההיא חשבתי יותר בכיוון של אקדח, אבל דיי מהר זנחתי את הרעיון. כיום? לא צריכה כלום, מה שצריך לקרות יקרה, מה שלא צריך לקרות לא יקרה, ואני לא אכנס במודע למצבי סכנה אבל לא אהפוך את העולם בשביל זה. חיה את החיים

למעלה