שלום לכולם !!!

שלום לכולם !!!

משום שאני רואה שהפורום הוא רציני, והאנשים פה הם די מקצועיים..... רציתי להתייעץ ואפילו לבקש משהו... בימים אלה אני בתחילת בנייתו של גן אירועים באזור השרון. סיום הפרוייקט צפוי להסתיים ביוני 08. רציתי לקבל מכם הצעות לשם הגן.... לא משהו נפוץ...או נדוש, משהו יצירתי.... אני מודה לכל מי שיעזור.

efeinsch

New member
תשובה רצינית כי אתה נחמד והתחנפת כהלכה ../images/Emo13.gif

ואני לא מהתעשייה אבל מספיק זמן פה. הודעות כמו שלך מופיעות מידי פעם בפורום הזה, ותמיד נענות באותו אופן. בקשה כזו צריכה להיות מופנית לאיש מקצוע, אשר זה מקור פרנסתו, תמורת תשלום. אל תסתמך על הצעות חינם מכיוון שסביר להניח שזה יהיה ערכן. נתינת שם לעסק הוא תהליך מתודולוגי מקצועי, בדיוק כמו נתינת שירות בגן אירועים. תשאיר פרטים, קבל הצעות מחיר ממקצוענים שמבינים בתחום ואל תתפתה לחלטורות חובבניות ועצות חינם. ובהצלחה עם הגן
.

בדיוק תשובה כזאת לא רציתי לקבל

בלי קשר לאיש מקצוע וכל אנשי הפרסום....... סתם רציתי לקבל רעיונות .... כי לא צריך להיות איש מקצוע גול בשביל ראש יצירתי.... חוץ מזה שיש לי איש פרסום שמתעסק בכל הנושא השיווקי.... אבל בנוגע לשם העסק... זה כבר לא נתון למקצועיות ....

ophler

New member
../images/Emo31.gif

כאן יש תשובה מפורטת ולא צינית תגובות ציניות כנראה יתווספו בהמשך

עכשיו אני מבין ......

חחח סבבבה תודה בכל מקרה.... אני כבר ימצא שם .. זה לא בעיה... סתם רציתי לשמוע הצעות.... אבל מצד שני אתם גם צודקים. זה פרנסה שלכם

למעלה