שלום לכולם .....

funkbass

New member
שלום לכולם .....

הרבה זמן לא ביקרתי פה ..... כולם בחיים? מה קורה? יש פה עוד מישהו שמכיר אותי??

תותי-בת

New member
באמת הרבה זמן לא היית פה יא צרפתי!! זה היה אמור להיות "יא צרפתי אחד!!" - חחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נראה לי רק אני זוכרת אותך פה... ../images/Emo9.gif בכל אופן שיהיה לך אחלה יום, תגיד ראית את הסרט החדש שיצא לז´אן רנו?! שמור על קשר ויותר על עצמך, ליאת.

תותי-בת

New member
מישהו ראה את..........?......... הסרט החדש של ז´אן רנו?... ואצלי הכל טוב, תודה ששאלת, בקרוב (3/7) יהיה מעולה ../images/Emo9.gif לילה טוב מיהוד.

תותי-בת

New member
חחחח ../images/Emo9.gif האושר הגדול מגיע... ובעברית - הבגרות האחרונה שלי! חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif המשך ערב מהנה, ליאת.

marsala

New member
פאנקי יא סוסיסון../images/Emo21.gif

לאן הברזת?? טוב לראות אותך כאן שוב. מויש

תותי-בת

New member
תודה רבה מתוקונת! ../images/Emo9.gif רק בדרך יש לי בגרות באזרחות, מגן בגיאוגרפיה, בגרות בספרות ורק אז הבגרות בגיאוגרפיה! אחחח כמה חומר בא לי ל*!@#$%^& במורות האלו! שבת שלום, ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif ליאת.

Gefen

New member
פאנקי גוד טו סי יו../images/Emo166.gif

פטיש בראש על ההברזה..
ואיזו מין שאלה ..? בטח זוכרים בטח מכירים..השאלה היא אם אתה זוכר אותנו..?

וואלההההה גם אני לא הייתי שנים!!!

מה שלומך פאנקי???????? נו, אתה לא מתכוון לבוא קצת לבקר? מה יהיה???? גם את מרסלה ותותי וגפן ובטח עוד כמה מזמן לא ראיתי.... אחחחחח איפה הימים של פעם...עם הקוקו והסרפן
של הצ´אט...של דני שהרקיד אותנו והשמיע לנו מוסיקה... של פנטום ויניבוש...ומרמלדה...אויייייי לזה אני מתגעגעת..... האמת, די התפלאתי שנכנסתי וראיתי בניהול אנשים שאני ממש לא מכירה אבלללללל אני בטוחה שזה לא כמו פעם אך בכל זאת בהצלחה גם להם...מגיע צ´אנס לכל אחד. טוב.....אקפוץ שוב בקרוב מקסימוששששששש

דן צ

New member
../images/Emo105.gif משעמם למטומטם

הלואי ותהיה לו הצפה באסלה

למעלה