שלום לכולם....

donslam

New member
שלום לכולם....

רציתי לספר לכולכם את הסיפור שלי כי אני צריך עזרה... בגיל 12-13 התחלתי לעשן סיגריות בשלב יותר מאוחר גם התחלתי לשתות אלכוהול ולעשן גראס בכמויות כבדות...כמעט כל יום...אני נקי מאלכוהול במשך כמה חודשים...והייתי גם נקי מגראס עד לפני שבועיים שעישנתי...הקטע הוא שמאז שהפסקתי עם הכל החיים שלי נהיו ממש משעממים...אני נהנה מכל זה ואני יודע שזה חרא בשבילי...ושעישנתי פעם אחרונה...ממש נהנתי מיזה...מצד אחר אני רק בן 15 ושאני מסתכל על זה ...יש כל כך הרבה סיבות למה אני לא צריך להתחיל עם הכל שוב...ויש גם המון סיבות למה כן...רציתי עצה כי אני לא יודע עם אני רוצה לעשן שוב או להפסיק...מה שבטוח ...אני לא חוזר לשתות...מה אתם מציעים לי לעשות כדי להמשיך להנות אבל לא להגזים ולגרום לעצמי נזק גדול מידיי(ברור שיהיה נזק כלשהוא)

קשכפית

New member
אני יכולה להציע, אבל לא יודעת אם תק

כמו שכתבת, אתה צעיר וחבל לחרבן לעצמך. לדעתי עדיף להתרחק מכל עישון. אבל אם כבר אתה בוחר לעשן סיגריות או גראס אז תעשה את זה במינון קטן. לא בכמויות כבדות. לפחות לשתות אתה כותב שלא תחזור וזה גם טוב. תראה זה כמו ההבדל בין מישהוא ששותה כוס בירה פעם בשבוע בחוף הים, לבין מישהוא ששותה כל יום אלכוהול, כך עם עישון, אם תעשן פעם בשבוע ג´וינט במסיבה או עם חברים, זה שונה לחלוטין מאשר אם יהיה לך חומר ותעשן כל יום והרבה. מסכים? כל התמכרות זו תלות ותלות זה משהוא לא טוב נקודה. לא מבינה למה בלי עישונים ואלכוהול החיים נראים לך משעממים. יש דברים אחרים שיכולים לגרום לחיים עיניין. לימודים
כי צריך את זה לעתיד. וחוצמיזה תחומי עיניין שמשתנים בין אדם לאדם, ציור, קריאה, ללכת לים, לעשות ספורט, ללכת לקולנוע, לאכול גלידה... ללכת לים. לא חסר מה לעשות, ברגע שאתה מלמד את עצמך שהעניין בחיים זה הסוטול, זה מה שיהיה גם הלאה וזה מאוד שגוי, כי העניין הוא מבפנים והסוטול זו בריחה נטו. זו דעתי. לילה טוב לך. תחשוב על זה. אז השורה התחתונה של העצה שלי אליך זה אולי לעזוב את כל השטויות הללו, או להישאר על מינון נמוך ומיזדמן. תצליח!

משעמם לך? לך לפעילות של הצופים..

אני לא מבינה את הקטע של ילדים בני 15 ששותים אלכוהול ומעשנים סמים,ומדברים על זה כאילו הם כבר בני 40 פלוס עם שמונה ילדים והתמכרות קשה.... ילד, יש לך עוד כמה שנים טובות להנות מהחיים בלי כבד רקוב או ריאות רקובות,ואתה תזדקק למוח שלך שיתפקד כמו שצריך,אז חליק מספיק,משעמם לך לך לפעילות של הצופים,לך תתנדב לאיזה מקום,זה תירוץ ממש גרוע בשביל להשתמש בסמים... ככה נראה לי לפחות..

tiger

New member
זו היתה למשל הערה מפגרת (שלי).....

קודם היתחלת עם בנות או עם סמים/אלכוהול? אתה לא חייב לענות

juha

New member
בוקר טוב../images/Emo39.gif

בוקר מצויין לכולם,והמשך שבוע נפלא עוד יותר.

למעלה