שלום לכולם

שלום לכולם

כפי שאתם רואים אני חדש פה...........כל זאת רציתי לספר לכם שהיום קיבליתי 100 בבגרות בעיצוב במה אני יודע שאולי זה לא יעניין אותכם אבל בכל זאת

עמית, צור איתי קשר דחוף....

קודם כל מזל טוב. דבר שני, איפה אתה לומד? על איזה עיצוב במה קיבלת 100? אם יש לך אי סי קיו: אשמייח אם תתחבר אלי- 107418414 או תכתוב לי למייל. תודה!

שונרא2000

New member
היי ברוך הבא!!

מקווה שלא תסתבך יותר מידי עם אקטרס, מקווה שהיא תוכל לראות אותך באור אנושי
בכל מקרה, ברוך הבא!! לי ביום שני בגרות הלוואי שאני אצליח אמן ואמן. ספר על עצמך קצת בנאדם. ד"א: מישהו מכם מכיר אולי את השיר "פנקס הקטן"?? זה סיפור על מישהו שיש לו קטן.. חחחחחחחח
סתם, זה השיר/הבלדה אחת הכי יפות שקיימות אם לא הכי יפה

היי היי זה לא פייר !

דבר ראשון מי את?? ועם את מכירה אותי אז את בטח יודעת איזה הפקות עיצבתי מה לא שווה 100??? ובקשר לפינחס הקטן אני לא יגיב ! "שחחרו את ת"א ממסך הברזל"

actress

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif ואל תתיחס אליה היא

סתם רוצה תצומי ומחפשת איפה להשמיץ אנשים, אל תדאג מה שהיא כתבה שם זה שטויות. אתה מוזמן להיות פה כמו כולם

stars

New member
אני אמרתי שזה לא שווה מאה???

אני מאוד אהבתי את העיצוב במה של הפסטיבל י"א. אני חושבת שהחבר´ה של עיצוב במה מי"א ממש טובים לעומת החבר´ה מי"ב שעשו המון המון פשלות. אתם בכלל לא פישלתם חוץ מפעם אחת אחד מהתאורנים עשה ספוט בזמן לא נכון. אתה הית מנהל עיצוב במה או משהו? איזה קטעים עיצבת? טוב אז החלטתי להזדהות: אני מט´ תיאטרון ו100% שאתה לא מכיר אותי. אני פשוט מכירה את כל הבית ספר כמעט ומלא אנשים שלא מכירים אותי... אוף זה מציק אני מכירה את כולם ואף אחד לא מכיר אותי... אני זיהיתי אותך לפי השם כי ראיתי את הפסטיבל איזה ארבע פעמים ובסוף הרי הציגו את כולם וגם כל הפרטים תואמים כי כתבת שאתה מעיצוב במה.

טוב אני עצבתי......

את בראשית ואת בדלתיים סגורות.....איזה כיתה את? "שחררו את ת"א ממסך הברזל"

violante

New member
את בראשית??../images/Emo6.gif

וואלה??.. זה מעניין.. אני הצגתי דיאלוג מ"בראשית" לבגרות י"א השנה (אגב, קבלתי 100 על זה גם!)... העניין הוא שאנחנו גם היינו צריכים להיות גם הבמאים, גם התפאורנים וגם הכל הכל הכל. איך עצבת את בראשית??? זה ממש מעניין... יש לך במקרה צילום של זה? violante

לוסינדה

New member
וואלה?

גם אני עשיתי קטע מבראשית בבגרות, עם כל מה שכרוך בזה, כפי שאמרת- עיצוב תפאורה, במוי, משחק. זה היה חתיכת אתגר...אבל יצא די טוב בסוף. תספרי לי על האינטרפטציה שלך...

scarlet moon

New member
באמת?../images/Emo12.gif

שתיכן עשיתן את בראשית?... מפתיע מפתיע!
לי גם היה בגרות השנה, והיו שתי בנות שגם עשו את בראשית... זה היה מדהים.... יצא לך להכיר אותן?

violante

New member
חחחחחחחח....../images/Emo6.gif

אנשים פה פשוט מתעלים על עצמם... טוב, נשחק את המשחק! האמת, שהאינטרפטציה שלי הייתה מהעולם השמיימי יותר.. עשינו את זה מאוד סוריאליסטי... כל הבמה הייתה מלאה אקרילן (מה שממלאים איתו כריות, זה חומר סינטטי כזה שנראה כמו עננים), וככה יצרנו אשליה של גן עדן, למרות שאני מוכרחה לציין שהרעיון היה שאוב מהצגה שראיתי בקאמרי בעבר ("כטוב בעיניכם...", וכשקראתי את הקטע לראשונה לא יכלתי לחשוב על אינטרפטציה אחרת... - אז בהחלט ההשראה משם...) מלבד זאת, הרעיון העיקרי היה יותר התאורה - שהיא הייתה חלק עיקרי מהאשליה של הקטע! הנחש ריקד, קיפץ, העיף עננים סביב חוה, נעלם, ופתאום שוב הציץ ואז שוב נעלם... את התפוח עשינו בגודל לא טבעי.. כי אמרנו טוב סוריאליזם - אז עד הסוף- הוא נפל מהתקרה, כי משם בקעו ובצבצו משך כל ההצגה ענפים עבים של עץ סגלגל/ירקרק (עץ הדעת..), הנחש נתלה על הענפים, עשה סלטות באוייר, החוה התמזגה עם העננים והענפים משכו אותה כמו ידיים - מה שהיה בעצם עיניו של הנחש... ובסוף למעשה הענפים בנו מעצמם צורה של מדרגות והנחש והחוה נעלמו אל תוך הלא ידוע כשהם עולים בהן מעלה תוך כדי מוסיקה שמיימית של נבל.. violante

scarlet moon

New member
באמת?!??? וואוווו!../images/Emo12.gif

הבנות בבית ספר שלי דווקא עשו אינטרפציה שונה. אבל זה היה מקסים בכל זאת (הבוחנת אמרה שזו ההפקה הכי טובה לקטע הזה שהיא ראתה אי פעם- ושתבינו, היא בעצמה עבדה עליו...
). הן עשו את זה ממש ממש יפה!!! וזה היה קורע מצחוק... הן שמו ספסל על הבמה, ושמו עליו פרחים שהן הכינו בעצמן מכדורי קלקר ושיפודי עץ.. זה היה מאד יפה ויצירתי...
התפוח דווקא היה רגיל....... נורא אהבתי את זה...... טוב.... בכל מקרה, התיאור שלך נשמע מקסים, וילנט... טיפה קשה לביצוע, לא?.. אבל יפה...... אני בספק אם זה יתעלה מעל ההפקה של הבנות במגמה שלי... שהן במקרה חברות ממש טובות שלי
יאללה... ביי ביי!!

למעלה