שלום לכולם!

שלום לכולם!

שאלה לי. זה זמן מה שאני רוצה לבנות לי לבית כרית להצלפות, כזאת שמעוגלת למלה ושטוחה למטה, שתבליט את הישבן בצורה יפה במהלך ההצלפות. חשוב גם שהחומר יהיה חזק מספיק ולא ישקע מטה ברגע שנשכבים על הכרית. אני רוצה ללכת דוקא על הכרית כי זה יחסית לא טופס הרבה מקום ולא בולט מדי בחדר.(הדירה קטנה) אז אם יש כאן אנשים שיכולים להדריך איך אני בונה כזה דבר, אני אשמח לשמוע. בתודה מראש.

אם זו כרית אז אתה שואל איך תופרים נכון?

כרית לא בונים ככל הידוע לי..... הייתי מתכננת גיזרה על פיה התחתית היא מלבן. הגוף הוא מלבן באותו אורך שיתאים לתחתית אולם רוחב גדול בהרבה כדי לתת לכרית נפח. את המלבן הגדול מחברים בצדדים לדפנות בצורת חצי עיגול (נוצרת ממנו קשת) שמהווה דפנות צדדיות. מבין? (היכולות הגרפיות שלי באמצעות תכנות בסיסיות עלובות, מקווה שהבנת) ובכל מקרה אם אתה רוצה משהו שלא ישקע כדאי למלא במשהו יחסית מוצק ולצפות במשהו רך מעליו.... בהצלחה
.

ראשית, תודה על התשובה./tapuzforum/images/emo140.gif

אני אחדד קצת את השאלה. אני חשבתי למלבן התחתון (התחתית של הכרית) להשמש בדיקט, ולעשות ציפוי מחומר דמוי עור. הבעיה איך אני יוצר את הצורה האגולה של הכרית? ואיזה מילוי? כי ספוג, לדעתי רך מדי למטרה זאת.

Dan_Kap_

Active member
למה לא לנסות את חנות הריהוט הבדסמי הגדולה

המכונה IKEA
בעבר היה להם שרפרף מעולה לנושא, כולל ריפוד בצבעים מדהימים...

בביקורי האחרון שם לא מצאתי כבר כזה...

ותאמין לי שחיפשתי !
אבל ראיתי בביתי לי משהו דומה. רק שהבנתי שכאןמחפשים משהו שיוכל לשבת על המיטה ולא יתפוס עוד מקום בחלל החדר...

ראשית, הערגה ממש צודקת.

אני באמת חשבתי על כרית מהסוג שניתן לשים על המיטה. אבל לידע כללי, בכמה נמכרים השרפרפים המדוברים בחנויות? זה לצורך השואת מחירים עם בחור שמייצר אותם...

הנה עלויות.

לגבי המילוי? אין לי מושג. פעם אמר לי רפד, שעיתונים דחוסים הם המילוי הטוב ביותר עבור פופים מעור שמביאים מטורכיה, כי העיתונים, אחרי שדוחסים אותם היטב היטב, נותרים קשים ודחוסים ולא קורסים. זה דורש ממך השקעה של עבודה ולצבור מעט עיתונים אולם יכול להיות פתרון טוב. מעבר לכך, חתיכות של ספוג קשיח כמו במזרני גומאויר לא יהיה כה רך כמו מילויים אחרים וגם יעשה את העבודה. אני אישית? בתור נשלטת מתפנקת? מעדיפה שתמלא במשהו רך וכל כמה חודשים תוסיף עוד נפח אם זה יורד... והנה לינק לאיקאה, להדומים: http://www.ikea.co.il/default.asp?catid=%7BC61C163C-25C9-4763-BCCB-B0CD2B4EB771%7D רואה דן קפ? אין שם את ההוא שאתה מתכוון אליו לצערי....

Master Stav

New member
ספסל הצלפות ....מיד אין סווידן

בטיולים באיקאה מצאתי את השרפרף הבא....המחיר שווה לכול כיס ועומד על 99 שקלים בלבד .... לאחר כ10 דקות השרפרף עומד על כנו ומוכן לשימושים שונים ומגוונים 1. ברגלי הכיסא מהצד הרחב שלו ניתן להכניס מספר טבעות מתכת שישמשו לקשירות ואו לחיבור של אזיקים 2. על המדרגה הראשונה אני ממליץ לחבר באמצעות אקדח סיכות חתיכה יפה של עור או של סקאי , כאשר בין המדרגה לעור נכניס ספוג בעובי של 3 ס"מ אגב מומלץ לחזור על התרגיל גם על המדרגה השנייה זה נראה יותר טוב ויעשה שמח לבטן של המוצלפ/ת שלכם/ן שימו לב את הסיכות לחבר לחלק התחתון של המשטח כדי שלא יתחככו בעור !!! למעשה זהו ....ספסל ההצלפות מוכן ומזומן להנאתכם הגדולה .....שיהיה בהצלפה

שרפרפון נהדר

לנו יש אותו גם, אצלינו הוא מחזיק את העציצים בסלון
וצבענו אותו בגווני וואש בטורכיז. השידרוג עם כריות עור מרופדות - הצעה מעולה סתיו!

Master Stav

New member
את השרפרף הכרתי כאשר היתי

בסטודיו BDSMISRAEL ....עשיתי אחד כזה בשביל הסטודיו .... ובשיל כמה וכמה חברים
וכן הם כולם "מסווים" את הימצאותו במיתקן עציצים ובשרפרף לכיור בשביל הילדים

נראה מוצר מצויין בהחלט!

רק רציתי לציין שראיתי שרפרף כזה נמכר עצל אחד ממוחיי הסאדו בת``א ב400ש``ח ללא ריפוד ותוספות. וזה ההבדל כנראה בין איקייה לחנות סאדו.

כל דבר שלא בחנות סקס

יימכר בעלויות פחותות בהרבה. חנויות כמו אייס, הום סנטר, חנויות הובי למינהן וחנויות לציוד לגני ילדים הן מקומות מאוד מאוד קינקיים אם רק תפתח את הראש!

Master Stav

New member
ומצד שני לא פוסל את

זכותו של בעל עסק לזהות הזדמנות על פריט מסויים ..... לשפצרו לשפרו ולמכור ברווח כספי
לנו הבחירה באם לרכוש ממנו או לעשות לבד רווח היא לא מילה גסה

Master Stav

New member
אתה חמוד אתה ....

בשביל זה יש חברים כאשר הכנתי כאלו בחנות מכרתי את השרפרף ב300 ש"ח כולל ריפוד וזוג אזיקים .

אני חושב שזוכר אותך מתקופת החנות

בדיזנגוף, היתה קרוב לסנטר? ואני גם לא פוסל, הרי בעל עסק צריך להרויח כדי להתקיים, הבעיה שכיום יש סוג של מונופול על חנות סאדו(צביקה) ומוצרים שלו מאוד איכותיים, אבל גם יקרים. שוט ב500 ש``ח קצת יקר... לבעלי יוזמה בפורום - יש מחסור בחנויות סאדו בת``א!

Master Stav

New member
הולד יור הורסס.....

אכן כן זה אני ... 1. בחנות יש שם עדיי מבחר של שוטים אזיקים וכדומה 2. נסה את החנות בדיזיגוף, 151 סקטזי או משהו כזה ....יש שם מבחר לא רע ובמחירים סבירים 3. אתה רוצה להכין משהו שאל אשמח להדריך אותך איך ....למכור אני לא ממש בעיניין בימים אלו

או.קיי, אז יש לי משהו לשאול...

אני, כאמור רוצה להכין כרית להצלפות, שהבסיס שטוח, וכרית מגיע לגובה 35 ס``מ ומעוגלת מלמלה. לבסיס אני משתמש בדיקט. 2 דברים לחדד‎:‎ איך אני יוצר את הצורה העגולה בכרית? 2. מילוי שלא ישקע תחת משקל של בחורה ממוצעת( נגיד 50קילו). ממה שאני זוכר, אתה מקצוען אמיתי בדברים האלה, לכן אני גם שואל.

Master Stav

New member
מקווה שזה יעזור

את הצורה העגולה אתה יוצר עלידי חיתוך 3 שכבות ... 2 שכבות ספוג קשיח ( ניתן להנשיג בחנויות ריפוד 1 שכבה ספוג רך יותר אני ממליץ על לאטקס שוב ניתן להשיג בחנויות ריפוד עושים סנדוויץ קשה רך קשה את החלק התחתון מדביקים באמצעות דבק מגע לדיקט ואת כול הכבודה ...עוטבפים בבד ומחברים בסיכות מהבד לעץ כאשר הבד מקופל לשניים שלוש בשוליים שלו .

למעלה