אני שמנה ולא כ"כ שלמה עם המשקל שלי... בכל אופן רציתי לדעת איך אני יכולה להישקל אם חציתי את קו ה- 120 קילו... המשקל הביתי שלי עוצר שם ואני הרבה מעבר לזה עד עכשיו פשוט לא נשקלתי (לפחות שנה...). תודה וסליחה על השאלה המוזרה אולי...
מהסוג שיש בכל מירפאת קופ"ח ובבתי מרקחת - שבהם את מסיטה משקולת, עד שהלשונית מתאזנת עם הסמן. אפשר גם לקנות אותם (קצת יקר), חפשי בדפי זהב תחת "מאזניים" או "מיכשור רפואי".
אני מקווה שתמצאי בפורמנו שמיועד לקהל הרחב (עם דגש על הרחב...) בית חם ואוהב. לשאלתך (שאני בהחלט מזדהה איתה...) את יכולה להישקל על 2 משקלים רגילים - משקל מתחת כל רגל ולחבר את המספרים (שיטה מהנה אבל לא מדוייקת בעליל...) או פשוט לקנות משקל שמגיע עד מספרים יותר גבוהים כמו של חברת CAMRY - שהם בד"כ משקלים אלקטרונים שמגיעים עד 150 ק"ג. אפשר גם בשדה תעופה על מסוע המזוודות או בסופר-פארם (יש עוד דברים כאלה???
) שלך
חבי נ.ב. מניסיון... במשקלים גבוהים בד"כ לא רואים מה שנעשה למטה ("אבל הבטן מסתירה"...) אז צריך להיעזר במישהו...
אז קודם כל ברוכה הבאה. לגבי השקילה אני בטוחה שאם בפעם הבאה שתהיי בקופ"ח ותבקשי להישקל לא יבקשו ממך שום תשלום. לפחות בנתיים תדעי איפה את עומדת אם אכן שנה כבר לא נשקלת. בהצלחה.
ובטח לא להוציא על זה כסף אם את לא שלמה עם המשקל שלך (או יותר נכוןעם איך שאת נראית ) אז מה זה כבר משנה 120 או 127 הייתי ממליץ לך לקנות מראה גדולה במקום כי כמו שאמרת מה שקובע לך זה איך שאת ניראת ומרגישה עם זה ולא סתם מספר על הסקאלה .. בהצלחה
את יכולה לסובב את הכפתור של המשקל נגיד 20 מינוס. כך שאם כעת המשקל מראה כשאת עליו 120, זאת אומרת שאת שוקלת 140 . בכל מקרה זה לא את אלא הגוף שלך. הנשמה היא ניצחית, מלאה אושר ולא ניתנת לשקילה.