שלום לכולם...

1נ ו ע ה

New member
שלום לכולם...

אני שמנה ולא כ"כ שלמה עם המשקל שלי... בכל אופן רציתי לדעת איך אני יכולה להישקל אם חציתי את קו ה- 120 קילו... המשקל הביתי שלי עוצר שם ואני הרבה מעבר לזה עד עכשיו פשוט לא נשקלתי (לפחות שנה...). תודה וסליחה על השאלה המוזרה אולי...

את צריכה מאזניים מקצועיים

מהסוג שיש בכל מירפאת קופ"ח ובבתי מרקחת - שבהם את מסיטה משקולת, עד שהלשונית מתאזנת עם הסמן. אפשר גם לקנות אותם (קצת יקר), חפשי בדפי זהב תחת "מאזניים" או "מיכשור רפואי".

חבי

New member
קודם כל ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif

אני מקווה שתמצאי בפורמנו שמיועד לקהל הרחב (עם דגש על הרחב...) בית חם ואוהב. לשאלתך (שאני בהחלט מזדהה איתה...) את יכולה להישקל על 2 משקלים רגילים - משקל מתחת כל רגל ולחבר את המספרים (שיטה מהנה אבל לא מדוייקת בעליל...) או פשוט לקנות משקל שמגיע עד מספרים יותר גבוהים כמו של חברת CAMRY - שהם בד"כ משקלים אלקטרונים שמגיעים עד 150 ק"ג. אפשר גם בשדה תעופה על מסוע המזוודות או בסופר-פארם (יש עוד דברים כאלה???
) שלך
חבי נ.ב. מניסיון... במשקלים גבוהים בד"כ לא רואים מה שנעשה למטה ("אבל הבטן מסתירה"...) אז צריך להיעזר במישהו...

מיכאל43

New member
לא בשביל לעשות פרסומת...

ואני גם לא מקבל מהם אחוזים
. יש באתר וואלה (טפו טפו
) במכירות הפומביות מספר משקלים שיכולים להתאים. אמנם המחירים לא זולים אבל גם לא נוראיים. מיכאל

DREAM111

New member
היי נועה

אז קודם כל ברוכה הבאה. לגבי השקילה אני בטוחה שאם בפעם הבאה שתהיי בקופ"ח ותבקשי להישקל לא יבקשו ממך שום תשלום. לפחות בנתיים תדעי איפה את עומדת אם אכן שנה כבר לא נשקלת. בהצלחה.

shugi28

New member
הייתי ממליץ לך לא להישקל !

ובטח לא להוציא על זה כסף אם את לא שלמה עם המשקל שלך (או יותר נכוןעם איך שאת נראית ) אז מה זה כבר משנה 120 או 127 הייתי ממליץ לך לקנות מראה גדולה במקום כי כמו שאמרת מה שקובע לך זה איך שאת ניראת ומרגישה עם זה ולא סתם מספר על הסקאלה .. בהצלחה
שוגי .

tevagil

New member
לא בעיה

את יכולה לסובב את הכפתור של המשקל נגיד 20 מינוס. כך שאם כעת המשקל מראה כשאת עליו 120, זאת אומרת שאת שוקלת 140 . בכל מקרה זה לא את אלא הגוף שלך. הנשמה היא ניצחית, מלאה אושר ולא ניתנת לשקילה.

RomiVais

New member
העניין הוא.....

שלמי בדיוק איכפת מה יש בנשמה הניצחית שלנו?? אהממ... לאף אחד אולי? מעניין....... אני אחשוב על זה היום

למעלה