שלום לכולם

שלום לכולם

ברצוני לדבר על דבר שקשור בעקיפין לכיבוי אש אבל נוגע לכולנו וזה הכתבות בערוצים השונים על מקומות אסטרטגיים בימים האחרונים בעקבות נסיון הפיגוע בפי גלילות מראים בערוצים השונים כל מיני מקומות שמכונים הבטן הרכה אבל אתמול זה היה השיא שארעו את מיכל של 12000 טון אמוניה באיזור חיפה ואמרו שפגיעה בו תהרוג הרבה אזרחים שלא נדבר על הנזקים הסביבתיים והאסטרטגיים זה דבר שהרתיח אותי מאוד עד לאיזה רמה אפשר לרדת בישביל רייטינג זה לא שאני נגד חופש הביטוי אבל מהתקשורת הישראלית אפשר לצפות ליותר רגישות בנושא או לפחות קודם כל להתריע בשקט בפני השלטונות ואחרי פרק זמן לשדר ולא בתור סקופ עיתונאי אני לא מתממם ואומר שטרוריסטים לא ידעו על זה קודם אבל לחשוף מחדלי ביטחון כולל תמונות כולל נזקים אפשריים לסביבה זה פשוט מזעזע איך לא עצרו את הכתבות הרי אלו מעין תמונות מודיעין לפני פיגועים אפשריים מי צריך משתפ"ים (עויינים) אם יש טלוויזיה מעכשיו בהחלט אזרח ומוקדן/כבאי מודאג מאוד אני מודע שיש אנשים שלא יסכימו איתי אבל זו דעתי!

הטמטום ו´הפטפטת ברשת´ עוברת כל

גבול. זה מתחיל ב-נהג אוטובוס שהדף מחבל ואמר ´ראיתי את החוטים מבצבים וחשדתי´ ממשיך דרך נעמי בלומנטל ´החכמה´ שאומרת ´היה לנו נס, את המטען בגלילות הם היו צריכים להצמיד למשאית גז´ וממשיך בתיאור שלך. איך הולך האימנון? ´עוד לא אבדה תקוותינו?´ לדעתי היא אבדה מזמן!

יניב לדעתי אתה צודק ב100 אחוז...

כי עם זה ימשיך ככה אנחנו רק נותנים להם רעיונות איך לפגוע בנו זה ממש טיפשי מאוד טיפשי.

צודק../images/Emo70.gif

אני תומך בכל מה שאמרת. לכתבים אין חשיבה מינימלית מה יכול לפגוע בבטחון המדינה.

bluefire

New member
ואחר כך אומרים.............

מאיפה הרעיונות שלהם. הרי אומרים שהראש היהודי הכי חכם. וזה גם הראש שנותן לטרוריסטים האלה רעיונות!

למעלה