שלום לכולם

שלום לכולם

עשיתי לכם הודעה ממש יפה... אבל נתקע לי המחשב ועכשיו כבר יצא לי כל החשק. אז בטח מההודעה הזאת אתם תמשיכו לחשוב שאני סנובית ולא נחמדה, כי עכשיו כבר אין סיכוי שאני אתחיל מחדש לרשום מלא בדיחות וכל שאר הזבל שרשמתי קודם. אז הנה הודעה יבשה וסנובית: שלום אני סיגל לומדת במקווה ישראל, כתה ח´3 אני חדשה פה בפורום אז תתחשבו בי בלה בלה בלה Hole In The Sky היא אחותי למרות שאני לא אוהבת להודות בזה אלא אם כן החברים שלה לידה ואז אני אוהבת לפדח אותה (סתם. בצחוק. חוץ מהשורה האחרונה שהיא נכונה). אתם ודאי לא מכירים אותי, אפילו אם אתם לומדים באותה כתה יחד איתי כי אני סנובית (לדברי עגור ח´4 ועוד רבים) ואני אאוטסיידרית (לדברי מחנכת הכתה שלי, רויטל) ואני סוטה (לדברי שקד, ח´2) אבל זה לא קשור (הערה: הדברים שנאמרו בפסקה זו, הם עדויות שיקריות לחלוטין מצד אנשים אחרים שלא מכירים אותי וכנראה ממהרים להסיק רשמים מוטעים לגביי. למה? רק בגלל שיש לי דברים יותר מעניינים לעשות בחיים חוץ מל - טוב אני אשתוק עכשיו, כי אחרת כולכם תפוצצו אותי מכות בבי"ס.) אז אני מצטרפת לפורום המאוד נחמד שלכם למרות שאני סנובית אאוטסיידרית סוטה ואפילו - לסבית לפי דבריו של ניר(ח´3) שבכנות, לו אין מה לדבר על נטיות מיניות של אחרים. ובקיצור, הגיע הזמן להפר פה קצת את הסדר להכניס אקשן אני אפוצץ אתכם בשרשורי אוף טופיק (כגון:"צמח לי גוש מוגלתי וירקרק על האוזן!!"), תמונות שתוקעות את האינטרנט, ושלל סיפורים, שירים ושאר קטעי טקסט שלא מעניינים לאף אחד את השיערה הקטנה בחריץ. לא בגלל שאני רוצה שתסבלו, חס וחלילה. אני פשוט נהנית מזה
הו, כן.....*מחככת כפות ידיים ומצחקקת ברשעות* אז, בתקווה שתקלטו אותי במהרה ובשמחה אל פורומכם הקט בשמחה ששון דיצה ורינה

king kazabubu

New member
wow....

היי מה המצב??? אני רואה שאת אוהבת מנגה... אז אנחנו חולקים את אותו תחביב... אז ברוך הבא לפורום חולון המגניב שלנו... חחח אמרתי מגניב.... טוב אז שלום שלום!!!!!!! אני חוזר לשיעור מחשבים...

tofy

New member
הויייי.......סיגל-איך כעסת עלי היום

כאילו מה עשיתי?אני רק בכל פורום שבא לך להכנס אל תדאגי אני כבר לא בדוליז ואם מדברים כבר על ניר...אז באמת...FucK הוא
בעצמו תרתיי משמע!) ואחותך ממש מותק מה יש לך ??!!!!!

Hole In The Sky

New member
נכון, אני מותק (../images/Emo9.gif) מה יש לך ממני

חח רותם
בלעעע ברוכה הבאה לפורום גלי.

Mashina Girl

New member
חח...סיגללללל../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

שפכת אותיייי [לא במובן הזה! סוטה! *מחזקת את דברי שקד
*] מצחוווקקק
קרועה שכמותך...אאוטסיידרית.. תגידי,מה נסגר עם רויטל הזונה הזאת? היא לא אמרה תמיד שבגלל שאת באה מרחוק היא מוותרת לך על הרשמות?! עכשיו את יכולה לפתוח גלריות כאלה.. אאווווווח שונאת אותההה
בעעעע...עשיתי ש.ב במתמטיקה
*מתגאה~מתגאה~מתגאה
- סופסופ הבנתי משו
* בלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאט... אין לי כוח להמשיך ובא לי להקיא קיצווווווווררררררר -ב~ר~ו~כ~י~ת*ה~ב~א~י~ת לפורימינו ה"שקט,צנוע,רגוע והנעים.."
LOL בעעעע...
-MMMMMEEEE

‡NoK

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif

ואאוטסיידרים אנחנו אוהבים.. נארף!
דופקת ת´ראש בקיר ..הקלטת של סוויד הולכת להיקרע מרוב שימוש..
תצילו אותיי...

ShiN ShiN

New member
ברוכה הבאה!!!

הצחקת אותי כ"כ!! =)) גם אני ממקווה... =) כן כן קורה... שירן, יא2... =) ושוב ברוכה הבאה!

Uv Kruvi

New member
מספק ביותר!!!

הייי!!! גם לך יש את הגוש המוגלתי הזה ליד האוזן?!?!? אוף... חשבתי שאני מיוחד במינו... :) בכל מקרה...מצטרף לשאר ברכות ה - "ברוכה הבאה"... :)

למעלה