כאחת שהיתה נשואה 12 ש' לעיראקי- מותר לי
א אiר1 New member 29/11/07 #25 וגם ממני ברוך הבא... עושה רושם שאתה מכיר כבר כמעט את כולם... אז אני אעשה את עצמי דשא (עם כל כך הרבה עזים מסביב...)
וגם ממני ברוך הבא... עושה רושם שאתה מכיר כבר כמעט את כולם... אז אני אעשה את עצמי דשא (עם כל כך הרבה עזים מסביב...)
ש שבלולית U4 New member 29/11/07 #29 אור צ'מעי קטע אני עובדת בתחום הביטוח. "אור 1" זה שם של כיסוי ריסק.. אני משתמשת במושג הזה כ"כ הרבה פעמים ביום...
אור צ'מעי קטע אני עובדת בתחום הביטוח. "אור 1" זה שם של כיסוי ריסק.. אני משתמשת במושג הזה כ"כ הרבה פעמים ביום...
א אiר1 New member 29/11/07 #39 להההההההההה איזה קטע... ואני, מסכנה שכמותי, אף אחד לא מוכן לבטח אותי ביטוח חיים... (אגב, אור זה לא שמי האמיתי )
להההההההההה איזה קטע... ואני, מסכנה שכמותי, אף אחד לא מוכן לבטח אותי ביטוח חיים... (אגב, אור זה לא שמי האמיתי )
ד דודי 34 New member 29/11/07 #30 לא את כולם אבל מקווה להכיר כמה שיותר ומהר. ומצפה למפגש פורום הראשון איתכם, יש משו צתוכנן לחנוכה?
ש שבלולית U4 New member 29/11/07 #34 איזה גן/ בי"ס? חופש ../images/Emo218.gif אנחנו עושים מפגשים בימי חמישי. רובנו לא עובדים ימי שישי.
פ פשושית37 New member 29/11/07 #31 ברוך הבא../images/Emo140.gif ע"פ אורכו של השרשור אתה כבר בפנים מזל טוב על הצטרפותך|