שלום לכולם......

אננס נס

New member
שלום לכולם......

התקבלו אותי כאן?????. האם התמיכה שלכם אינטימית או שבאנימטימיות עסקינן???? האם אוכל להעלות שאלותיי כאן ולקבל עזרה??? לפעמים אני צועקת הצילו וזה יוצא לי בקול ענות חלושה...... לפעמים רוצה לכעוס אך ליבי אינו נותן לי..... לפעמים רוצה לומר כן אני רוצה, ללכת, לשתוק, להסתלק, לכעוס לכעוס לכעוס... ותמיד יוצא הפוך... אוף..... חושבת על כולם, לא רוצה לפגוע באף אחד...... פוחדת לאכזב / להתאכזב... לפעמים אני רוצה וזה יוצא הפוך אוף...

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

בוקר טוב, יקירתי. תתקבלי בברכה ובחיבוק. על השאלה הזו יענו לך שאר החבר´ה משום שאני לא הגעתי לשם.. אני מרוצה ממקומי בחיים.. בכל אופן , כל הליפעמימים שלך - לכולם יש תחת נושא זה או אחר. וזה מותר. וזה רצוי לעשות חשבון נפש לפעמים. מה שאני כן קוראת מהמסר המאוד אמוציונאלי הזה - זה שדחקת את עצמך לתחתית של איזו רשימה. כאדם וכאישה! ושני החלקים האלה שבך ת-מ-י-ד צריכים לבוא לפני הכל. את לא באת לעולם כדי לרָצות את הסביבה. זה לא תפקידך עלי אדמות.. (אלא אם כן נולדת על כוכב גור - אבל זה כבר סיפור אחר
) את אדם עם צרכים, את אישה עם צרכים.. את לא חושבת שהגיע הזמן לחשוב קצת על עצמך? כן - מותר להיות אגואיסטים לפעמים! מה זה מותר.. הכרחי! העולם לא יתמוטט, אנשים לא ימותו סביבך. אני מבטיחה לך
שיהיה.. יום נפלא לך ולכולם!

ברוכה את בבואך :)

תקבלי כאן את כל התמיכה האפשרית רק תעלי אותה את הבקשה והתמיכה תגיע. שיהיה לכולנו יום של אושר הילה.

piter pan

New member
בוקר אור אננסית ../images/Emo13.gif

גם אני חדש כאן. רק מאתמול. שיהיה לך ולנו יום רגוע ושקט , בלי פיגועים - לא המוניים ולא אישיים (לא עולים לי האייקונים , אז דמייני לך פרח...)

ברוכה הבאה אננסית.

בוקר טוב. לא ממש שמעתי מה כואב לך כנראה שעוד יגיע הזמן שנשמע קצת יותר. פיטר, תנחש למה לא עולים לך האייקונים?
עוקבים אחרייך פיטר. דניאל

ברוכה הבאה...../images/Emo24.gif

תשתי קצת גוגל-מוגל ותשחררי את הצעקה שכל העולם יישמע זה עוזר ומשחרר את המועקה! ואם לא בצעקה רמה את חפצה תמיד תוכלי לשפוך הכל בפורום אינטימיות-תמיכה!

למעלה