שלום לכולם

Dorothy Gale 85

New member
שלום לכולם

אבא שלי קנה לי מחשב של חברה שאני (אישית) לא מכירה..מישהו שמע על חברת MSI או על המחשבים הניידים שלה בכלליות? (אין לי מושג איזה דגם ספציפי זה). אם כן אשמח לשמוע חוות דעת על המחשב. בתודה מראש לכל העונים

kobi 23

New member
שלום

תריצי חיפוש בפורום ותראי מה הדעה הרווחת על מחשבים אלו ועל היבואן שלהם-אייבורי. בקיצור,עדיף להשקיע קצת יותר כסף

kobi 23

New member
עניתי לך

באופן כללי משןם שהשאלה הזו נשאלה עשרות פעמים פה. תסתכלי בחלק העליון של הדף ,ממש מול הכותרת "מחשבים ניידים בהנהלת..." את תיראי שם תיבת חיפוש ושם תכתבי MSI. אם זה לא עובד תנסי אותו דבר דרך "מתקדם".

RoyBO

New member
אם אפשר אז

כדאי להחזיר את המחשב ולקנות משהו נורמלי של דל או לנובו או טושיבה וכן הלאה אפילו LG מעולים לעומת MSI

יאיר B

New member
לא ניתן לנבא.

זה תלוי בהרבה גורמים, בין היתר בשמירה שלך על המחשב, בהרכבה שלו (איך הרכיבו אותו: המחשבים הללו מורכבים בארץ להבדיל מהרכבה במפעלי הרכבה מקצועיים בחו"ל של מחשבי מותג אחרים) ובמזל בכלל. לבן דודי יש חברה, לה מחשב נייד של MSI שכבר עובד שנה בלי בעיה (כנראה שיש לה פשוט מזל). יש אחרים שהמחשב התחיל לעשות בעיות אחרי שלושה חודשים (יש סיפורים בפורום, אפשר למצוא בחיפוש המתקדם).

bar666xp

New member
לא מחייב שיתקלקל כלל...

אבל במקרה של MSI ואייברורי זה ממש שאלה של מזל. פגשתי סטדנטית שיש לה MSI אז היה בן כחצי שנה ושמור כאילו הרגע הוציאה אותו מהניילון... אצלי אחרי שנה כל הדגמים שלהם שראיתי יתפרקו אחרי שנה {ואני לא אלים עם המחשב}. למען ההגינות יש גם בחברות הגדולות והמובילות מקרים של מחשבים שמטיילים כבר בחודש הראשון חזרה למעבדה... ההבדל הוא באיך הם יוצאים מהמעבדה.

bar666xp

New member
את האמת היה יכול להיות מצחיק אבל...

זוכר את מי שפירסם הודעה לא מזמן על הוספת/שידרוג זיכרון באייבורי אם אני זוכר נכון... המחשב יצא לפי איך שהוא תיאר זאת המממ יצא לך לראות את הסירטון על הניסוי 35 מייל אם אני זוכר נכון.... בקיצור האם THINKPAD ישמור על המידע אחרי שיכנס בקיר בנסיעה של 35 מייל או משהו כזה... לא רק ששמר על המידע הוא אפילו לא נכבה בסירטון ניסוי ההוא... אאל"ט הוא מצוי איפה שהוא באתר לנובו
אהא הינה מצאתי אותו בYOUTUBE... http://youtube.com/watch?v=Iw78gcU713g&feature=related אני לא יעשה ניסויים בסיגנון הזה בבית {אלה אם FS יצאו לי מחשב חדש לאחר הניסוי חחח}... אבל לך תדע אולי זה מה שעושים באייבורי למחשבים שבאים לשידרוג זיכרון

bar666xp

New member
ואם כבר הזכרתי את ניפלאות הTHINKPAD

איך אפשר שלא להזכיר את.... http://youtube.com/watch?v=3ENQ1dUavI8&feature=related אין ספק שהם מבין העמידים ביותר שקיימים.... השאלה מי באמת צריך מחשב שישרוד את כל זה? לחילופין אני לא רוצה שהמחשב שלי יראה שונה פיזית אחרי ביקור במעבדה ואיך שהכנסתי אותו אלה אם זה לשיפור ולא למוזכרים לעיל.

למעלה