שלום לכולם!

שלום לכולם!

היי לכולם! ההורים הנפלאים שלי גרושים טריים מסיבות שאינן סיבות לדעתי, אך כעת לקחתי על עצמי משימה משימתית! והיא: למצוא בת זוג חדשה לאבי לפרק ב' בחיים. אבי הוא אדם מקסים ואנושי בעל לב זהב, (ואני אומרת זאת לא בגלל שהוא אבי), חשבתי על אתרי הכרויות למינהם ונוכחתי לדעת שהדבר לא פשוט. אבי אדם דתי חובש כיפה סרוגה ולכן אני מקווה למצוא לו אישה בעלת זיקה לדת. מה דעתכם? היכן לחפש? תודה איילה.

touti

New member
שלום איילה../images/Emo13.gif

לאמך את לא מחפשת? ולמה את לא מנסה להחזיר ביניהם אם הסיבות אינן סיבות?

השאלה היא אחרת:

לעצמך אינך מחפשת חתן חסון? אנחנו סבורים שעברת את האפילוג ובהחלט הגעת לפרקך :)

האמת שאני לא מחפשת לעצמי חתן כי....

האמת שאני לא מחפשת לעצמי חתן כי יש כבר שניים שמחכים בשקיקה..חחחחחח ועכשיו ברצינות! עמדתי להתחתן בעבר וביטלתי כי הרגשתי שזה לא זה אחרי 4 שנים ארוכות! היום יש לי בן זוג מדהים אך אין לי רצון עז ללכת ולהתחתן.

יקירתי המלומדת

בכדי לממש את מאווייך ולחתן את אביך, עלייך להוות דוגמא אישית פרסונלית פרטיקולרית ולבוא בעצמך בברית הנישואים עם בחיר ליבך. צעד כזה יביא ללא ספק את הסובבים אותך לנהוג כמוך. הגעת לפורום הנכון. נשמח לעזור לך לגבש את הקשר שלך עם בן זוגך המדהים בעצות בטיפים ובנסיון החיים העשיר המלא והמגוון שלנו. עלי והצליחי :)

אמפדוקלס היקר

האמן לי שאני משמשת דוגמא נפלאה על איך להיות אנושית בדרכי שלי, שלדעתי זה הרבה יותר חשוב מלתת דוגמא להוריי על נישואים. בכך שאני בוחנת בצורה קפדנית יותר על איך יהיו חיי ועתידי עם בן הזוג שאבחר. והאמת אחרי שראיתי את התנהלות חיי הנישואים של הוריי בצורה פרמיטיבית וללא אהבה שהיא מהות הקשר עצמו אז אני בונה כעת דוגמא אישית לעצמי קודם כל....

היי touti

לפני הגירושים ניסיתי אין ספור פעמים להניא את אמא שלי מלהתגרש (היא זאת שבעצם יזמה את הגירושים) כי התחתנה ללא אהבה כמו בזמנים הפרמיטיבים של פעם. ולמה אני לא מחפשת לה בן זוג? כי אני סומכת עליה שתמצא לעצמה מה שהיא רוצה. היא לא רוצה בן זוג כרגע ואמא שלי הרבה יותר "פלפלית" מאבא שלי.

חגי סרי

New member
הזמנים הפרימיטיביים של פעם????

מדוע הצעירים של היום סבורים שהם המציאו את האהבה ואת התשוקה ואת יחסי המין? באמת פעם התחתנו ללא אהבה? תרדי מזה גברת צעירה. לא שאני זקן, אבל רומנטיקה היתה גם בימי אברהם אבינו.

אדון חגי סרי היקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רואים שלא השכלת להבין דברים מעבר! אנחנו הצעירים לא המצאנו את האהבה התשוקה ואת יחסי המין אך "המצאנו" את חופש הבחירה ואת היכולת לבוא ולומר לא לשידוך בכוח ע"י הורים פרמיטיביים של פעם שלמעשה כתוצאה פרמיטיבית אמא שלי התחתנה! תרד מזה!

ליאורה38

New member
אולי יש לי מישהי טובה בשבילו

איילה, בן כמה אביך? האם הוא מעוניין בבת זוג ? איזו בת זוג מתאימה לו לדעתך. תודה, ליאורה

ערב טוב ליאורה

אבא שלי בן 51 ולא נראה כלל בגיל הזה. ממוצא חצי אשכנזי וחצי יווני, חובש כיפה סרוגה, מבנה גוף מלא. אמא שלי אישה מקסימה אך לא מצאה אהבה אמיתית להעניק לאבא שלי במשך 27 שנות נשואיהם. אני רוצה לראות את אבא שלי חי חיים שקטים אמיתים ומלאים סיפוק נפשי, שתהיה שם המון שמחה! מתאימה לו אישה פשוטה אמיתית מלאת שמחת חיים, בעלת לב טוב, שתדע להעריך את הענקה שאבא שלי יודע לתת כי הוא אכפתי ומסור נורא. מישהי שתהיה אימהית.

kelly האחד

New member
עצה קטנה....

שומעים דרך המילים את אהבתך והערכתך כלפי אבא שלך,הוא באמת נשמע אדם מקסים,עצה קטנה על תקחי את כל האחריות על עצמך ועל "אושרו",את כמובן יכולה לעודד אותו,לתת לו כלים,להציע לו על דרכי הכרות...הרצון ורוב העשיה צריכים לבוא ממנו. תשמרי על קשר טוב עם הורייך,תחיי את חייך ותאהבי הרבה!

עצה קטנה אך גדולה!

עצתך היא קטנה אך גדולה במשמעותה! מסכימה עם כל מה שכתבת. תודה! ולאהוב הרבה? זה כבר נהיה לי דיי מסובך...

kelly האחד

New member
מי אמר שלאהב זה פשוט וחלק?!

כולנו רוצים אהבה בסופו של דבר...אהבה כן מוסיפה טוב לחיינו,אך היא לא תמיד פשוטה,את כותבת שנהיה לך די מסובך...,את מוזמנת לשתף אם בא לך!

למעלה