שלום לכולם!

שלום לכולם!

לאחר כמה חיפושים באינטרנט מצאתי סוף כל סוף את הפסקולים של המומינים, הנה הקישור: http://www.amazon.de/s/ref=nb_ss_m?__mk_de_DE=%C5M%C5Z%D5%D1&url=search-alias%3Dpopular&field-keywords=Mumins+Soundtrack

Toft

New member
צר לי לאכזב אתכם

אבל חבל מאוד כי זה לא הפסקול של המומינים שאתם\אנחנו חפצים ומכירים בו. לפחות לא של סדרת האנימצייה האהובה על כולנו. אלה פסקולים של סדרת הבובות הפולנית\אוסטרית "המומינים" (בלעז: "Die Mumins"\"Opowiadania Muminkow"\"The Moomins") של שנת 1979. ניתן לראות את הפסקולים הנכונים לסידרתינו האהובה בהודעה הזו כאן.

אוף!!!! כ"כ חבל...

הייתי בטוח שזה של הסידרה המצויירת... פעם היה אתר של "ערי הזהב הנסתרות" ומנהל האתר הוציא מתוך הדי.וי.די של הסידרה את הפסקול, אתם יודעים אם להמומינים יצא די.וי.די??? חבל שלא מוצאים ביפן את הפסקולים בהוצאה מחודשת...אסור לתת לפסקול מדהים כזה פשוט להימחק... חייבת להיות דרך להשיג את הפסקול או מנגינות ממנו...

Toft

New member
אז בבקשה- לכל מי שרואה את ההודעה הזו-

אנא אם אתם מבינים, ויש לכם ידע במחשבים אז אנא מכם- נסו להוציא מתוך הדי.וי.די את הפסקול המופלא הזה!!! אני מבקש כי אני בטוח שיש כאן לפחות מישהו אחד שמבין... ואני בטוח שכ-ל החברים כאן בפורום ישמחו לשמוע את הפסקול היפיפה הזה. פסקול כזה ראוי שישמר ולא כמו שקורה עכשיו- על סף הכחדה...

למעלה