שלום לכולם

קלילה123

New member
שלום לכולם

היי אני בת 29 אני עומדת להתגרש , בעלי טוען שאני כבר לא מלהיבה אותו . אני לא יודעת איפה טעיתי

Rtitan

New member
למה את חושבת שאת טעית?...

כשמישהו אומר דבר כזה, שילך לקנות מכונית חדשה - זוגיות זה משהו אחר לגמרי. לא יודע מה כלול באמירה הזו, אבל אמירה כזו מעידה על אומרה, לא על מי שהיא נאמרה לו.

felka

New member
למה את חושבת שטעית?

זה שהוא לא מתלהב אומר שעשית משהו לא בסדר??? הלללו לפעמים זה נגמר ... זה לא זה ... מכירה? לפעמים לא מסוגלים להגדיר מה רוצים ונראה שאם נפרק ונמצא משהו יותר טוב (שזה קורה רק בחצי מהמקרים אולי) אז נתלהב. אולי מיציתם את הקשר? גם קורה? מה את מרגישה. עזבי מה הוא חושב כרגע....

קלילה123

New member
אני לא מתכוונת לוותר , הוא הכל בשבילי

אני לא מתכוונת לוותר , הוא הכל בשבילי

marina166

New member
אבל אצלו זה נגמר כנראה

תקשרי אותו ? שחררי אותו אם ישנה דעתו ירוץ אליך חזרה לבד ראי את גילת אבל דברי איתי במסרים

א פרסקי

New member
אני יכול למנות עשרות טעויות שעשית

אבל מי אני שאגיד
עכשיו ברצינות למה את חושבת שעשית טעות העניין הוא שאנו תמיד עושים טעויות השאלה איך מתמודדים איתם אנו בני אדם טועים ולמדים מטעויות אם שניכם לא הצלחתם להתגבר על זה שאין התלהבות אם על ידי יעוץ או יעוץ מיני או כל דבר אחר זה לא אומר שיש לך משהו או עשית טעות כל עוד עשית את הכל לא כל דבר הוא עניין אישי בהצלחה בכל דרך

ש ו פ י ת

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo188.gif../images/Emo18.gif

שיר מאוד מפורסם של מאסיב אטאק בשיר היא מפנה את מחפש הריגושים שאינו מתרגש יותר למצוא את ריגושיו במקום אחר ואצלה למצוא את המקום השלו העמוק והאוהב שופית

aviavram

New member
זה ?

יושבים בבית קפה טיפקס מילים: קובי אוז לחן: קובי אוז יושבים בבית קפה ומרגישים בתוך בועה מה לא עשינו איפה טעינו מה נשתנה יושבים בבית קפה אני מזמין עוגת גבינה מה לא עשינו איפה טעינו הלכה המדינה ואת בתוך הג'יפ שלך את שומעת סטריאו ומונו בחוץ בשחור ולבן ואת בתוך הג'יפ שלך את לא פותחת רדיו את רואה שחבל לך על הזמן יושבים בבית קפה ומדברים על המצב מה לא עשינו איפה טעינו ולמה עכשיו יושבים בבית קפה ומרגישים כמו בחו"ל מה לא עשינו איפה טעינו תיכף מבול ואת בתוך הג'יפ שלך את שומעת סטריאו ומונו בחוץ בשחור ולבן ואת בתוך הג'יפ שלך את לא פותחת רדיו את רואה שחבל לך על הזמן ואת בתוך הטריפ שלך את קוראת לי רומיאו אצלך זה סגריר ובחוץ יש שרב ואת בתוך הג'יפ שלך את לא שומעת רדיו את לא יודעת כמה רע לי עכשיו יושבים בבית קפה...

EFRATY10

New member
אי אפשר בכוח להיות בקשר.תמצאי מישהו יותר טוב

אחרי שתיפרדו.

למעלה