שלום לכולם

weblight

New member
הצעה לסדר היום-../images/Emo140.gif

יאיר היקר, אני מציעה כאן משהו על תקן אורחת. אתה מוזמן להשתמש בעצתי . שפע האנשים הם אותם אנשים רבים שמחפשים עיצה ומזור לקשיים בחייהם, תסכים איתי שלכולנו יש כאלו.אני מניחה שגם לאסטרולוגיים מקצועיים. רוב האנשים שמגיעים לפורום אינם יודעים הרבה על אסטרולוגיה . אינם יודעים מה ההבדל בין עיצה של חובב או ניתוח אסטרולוגי מקצועי. בנוסף לכך הם גם לא מכירים את החוקים הכתובים והחוקים הלא כתובים של הפורום. אני מציעה להוסיף הערה כתובה בראש הפורום שתאמר "הפורום אינו מעניק נתוח אסטרולוגי מקצועי ומקיף,לשם כך יש לפנות לאסטרולוג מקצועי. ניתן לשאול שאלות אך התשובות הן של חובבים העושים זאת לצורך למידה,על חשבון זמנם ומירצם ובהתאם לרצונם החופשי. אני מאמינה ש- א. זה יאפשר יותר פעילות בפורום ב. החובבים ירגישו שזה בסדר לענות לשואלים אם ירצו לעשות זאת, בלי לחשוש שמישהו יעשה להם - נו,נו,נו ג. אנשים לא יעלבו כ"כ ולא ירגישו שמסלקים אותם בלי להבין את הסיבה. נסה ותהנה העיצה היא של חובבת בפתרון בעיות , נעשתה מרצוני החופשי וביוזמתי (אין חשבונית בדרך)

sansbastian

New member
weblight

אז ככה העיצות שנתת נכונות אם כי אני הייתי אומר אותם אחרת קצת אבל הכללי אני מסכים איתך. אבל לדעתי שכחת את העיצה העיקרית אולי תנסי לבד להבין מהי יש לך שעה זמן לחשוב.

weblight

New member
ערב טוב סאן

מה שכתבתי נועד להביא כל אחד מהשותפים בעשייה בפורום צעד אחד קדימה למקום יותר נוח, נעים מעניין ומפרה, הנושא המרכזי כאן אם אני לא טועה הוא אסטרולוגיה ?? חבל לבזבז את הבמה הזו על משהו שהוא פחות משיחות מרתקות על אנשים, על החיים ומה שבינהם. אני למשל הייתי שואלת את החובבים כאן איך הם הגיעו לאסטרולוגיה? מה מחבר אותם לנושא? כמה הם חושבים שזה עוזר להם בחיים האישיים ?? אם הם מתעסקים בעוד תחומי ניתוח כמו טארוט, נונמרולוגיה ועוד ..

יש הערה כזו בראש הפורום, והיא מתחלפת

יש שתי הערות כאלה בראש הפורום. האחת - הפורום אינו נותן תחזיות ויעוץ אישי. השניה - החובבים בפורום לא מנתחים מפות לדה מתחת לגיל 30. שתי הכותרות מתחלפות ביניהן, אולם נדמה שכל מי שנכנס לפורום מבחוץ, לא טורח לקרוא אותן.. זו בדיוק הבעייה.

יאיר לדעתי זה המקום גם ליצור עמוד ראשי לפורום

כיאה לפורומים אחרים ומכובדים בתפוז - ואז בראשי אפשר לכתוב את כל חוקי הפורום בצורה יותר ברורה. כאן תוכל לרשום הערה אחת שלא מתחלפת ובה יהיה כתוב - "לפני שאתם כותבים הודעה, אנא קראו את חוקי הפורום המופיעים בעמוד הראשי של הפורום". או שלפחות תאחד את ההודעה למעלה להודעה אחת. אם תרצה אני מוכן לעזור בניסוח העמוד הראשי של הפורום.

../images/Emo45.gif גם אני חושבת כך

מסיבה מעשית פשוטה: אם אתה עושה עמוד ראשון - גדלים הסיכויים פי כמה שאנשים ייקראו את ההקדמה, או החוקים שאתה מנסח בעמוד הראשון. (רצוי באותיות גדולות
) מהטגליינס אפשר אולי להתעלם, מעמוד ראשון גדול וברור קצת פחות :) אפשר גם להוסיף - מה כן כדאי ואפשר לשאול ולדבר בפורום, זה אפילו עוד יותר יבהיר לאנשים למה לצפות. ו.... ברור לכולנו שלאף אחד כאן אין כוונות "רעות". לא למשתתפים, לא למנהל ולא לאלו ששואלים.

weblight

New member
ציפור,פרח,יאיר../images/Emo183.gif יש למישהו מטריה ??

ציפור ופרח מסכימים איתי שצריך למצא פתרון יותר טוב מההערות למעלה שמן הסתם אינן מספיקות. פרח צודקת לדעתי ולטעמי שצריך גם להוסיף הסבר על מה ואיך כן כדאי לפנות לחובבים בפורום. וכמובן כמובן שאף אחד לא עושה שום דבר מכוונה רעה. יאיר- כדאי מאד שתוסיף את האני מאמין שלך לגבי תחזיות,זה ימקם את הגולשים לגבי מה כדאי ורצוי לצפות מאסטרולוגיה בכלל,וזה כבר שיעור טוב שהרוויחו על הדרך.. ובנוסף הייתי במקומך מנסחת לי תגובה קצרה ואמפטית לאלו שמבקשים דברים שחורגים מהרצוי ומהמקובל בפורום. כל פעם שתצטרך להגיב תפנה לקישור עם התגובה ותחסוך מעצמך את הצורך לנסח משהו כל פעם מחדש שזה דבר מרגיז לכשעצמו .לא כל שכן ההתדיינות החוזרת על עצמה על מה מותר ומה אסור.העניין הוא שתגובה רוגזת וצינית גורמת להעלבה או יוצרת תגובה לא נעימה בחזרה, עדיף להמנע מראש לא ?? אז שיהיה לכם בהצלחה I REST MY CASE

../images/Emo45.gif זה יהיה נהדר לפורום וגם ליאיר

בסופו של דבר יהיה אחלה בפורום. פחות נתקל בהודעות שמתפרשות כמעליבות או פוגעניות לגבי "למה אנחנו לא מנתחים לאנשים מתחת לגיל 30" וכיוב'.

לחברים שהתייחסו ובמיוחד לsansbatian

המון תודה כמו שכתבתי אשמח ללמוד מכם עוד רבות הפעמים שאנשים אחרים מאירים ומעירים דברים עלינו אותם אנחנו מדחיקים. ולך ssansbastian כל כך התחברתי כמעט לכל מה שכתבת היו דברים רבים שהיו מאוד מדוייקים ויש עבודה עצמית לעשות לא? המון תודה לך. תודה לך על ההשקעה תודה לחברים על ההתייחסות הרצון להגיש עזרה ועל האור ששפכתם.

sansbastian

New member
תראי צדף

אני לא כתבתי כלום רק שלחתי לך קצת חומר על מפת הלידה שלך , לדעתיבמיקרה שלך היה ניתן כן לנסות ולתת לך כלים להתמודד עם השינויים הקיצוניים שאת חווה כי ניראה לי שאת פתוחה לשמוע וגם שאת בטוח תתני פיד בק על מה שיכתבו לך העיניין הוא שפרח ויאיר לא חושבים כמוני. אולי תפני ליאיר מנהל הפורום במסר אישי ואולי הוא בכל זאת יאפשר זאת וגם אם יאפשר זה יהיה מין תקדים כאן בפורום . בלי תקדימים אין התקדמות כמו בכל כלי תקשורתי, ועד אז שדרכך תהיה סוגה בשושנים

קרא שוב את השאלה שלה, סאן

היא ביקשה לדעת 'מה יהיה', ולא לקבל כלים, כל שכן לגבי 'מה יהיה' אי אפשר לתת או לקבל פידבק. אז.. הפורום הזה אינו עוסק ב'מה יהיה' אלא ב'מה יש'. חומר על מפת הלידה - בהחלט. מה יהיה - לא בבית ספרנו. ובנושאי מה יש - כל תרומה כמובן תתקבל בברכה, שלך כמו של אחרים. לשם כך בדיוק נועד הפורום. ובינינו - העיסוק ב'מה יש' הוא רלוונטי גם לחיינו אנו, יותר מאשר ב'מה יהיה', גם כמוטו ופילוסופיית חיים, וגם כדי להבין שבהבנת ה'יש' לעומק, נוכל לא רק להבין מה מגמתו של ה 'מה יהיה', אלא גם להחליט איך לשנות את ההווה, ומכאן גם לשלוט על העתיד, לא רק לשמוע תחזיות לגביו מפי אלה שחושבים שיודעים מה יהיה בו. להחליט על העתיד במקום לשמוע עליו - זו המדיניות שלי גם מעבר לדברים.

sansbastian

New member
תראה יאיר אמנם

צדף שאלה מה יהיה אבל לדעתי היא בעצם חווה קושי מסוים בשלב זה בחיים ובעצם זה האישו פה [ צדף תקני אותי אם אני טועה ] ומכיוון שצדף עוברת תהליך לא קל ואולי גם לא מודע היא פנתה פה לעזרה כדי להבין יותר טוב את התהליך ואולי לקבל כלים יותר טובים להתמודדות ,אז בעצם זה האישו פה ולא משנה פה מה יש כי לכולנו תהליך קשה ולא מודע קל יותר אם מקבלים קצת ידע מאחרים כדי לעבור אותו. צדף ואותך רציתי לשאול אם מה שכתבתי לך מתחבר לך?

למעלה