שלום לכולם

שלום לכולם

האם אפשר להעזר בכם? לצערי אני לא יודעת להכין מפה. שאלתי שאלה באחד הפורומים והפנו אותי אליכם, אודה לכם באם תוכלו לעזור. המצב תקוע מכל הבחינות הייתי רוצה לדעת מה יהיה בעיקר מבחינת זוגיות וילדים ואם אפשר אז גם עבודה אבל קודם לגבי הקמת פרק ב' שיכלול זוגיות וילדים. ת. לידה 23.12.69 תודה.

sansbastian

New member
שלום איש כוכבים יקר

אין זה מתפקידך להגיד לאנשים מי כן יכול לשאול ומי לא קונפרנטה.

תראה אפשר בהחלט לערוך לך מפה או לעזור לך בזה

אבל אי אפשר לתת תחזיות כלשהן לגבי העתיד או ההווה.. בסדר?

השאלה למה אתה קורא עזרה

עזרה בניתוח המפה על ידי חובבים - כן. תחזיות מכל סוג ותשובות לשאלות - לא.

וכפי שכתוב בראש הפורום...

הפורום איננו מספק תחזיות כלשהן. קריאת מפת הלידה - אפשרית ביותר

ראשית תודה

אם כך אתם יכולים להפנות אותי לפורום שכן יתן מענה לשאלותיי? ואגב וסליחה על הבורות אז מה מפה יכולה ללמד אותי? שעת הלידה היא 8:00 בבוקר שעון חורף מקום הלידה ת"א.

לא תקבלי מענה לשאלותיך בשום פורום

מהסיבה הפשוטה: המדובר בעבודה, ועבודה עולה כסף, חוקיות מוזרה שאולי לא שמעת עליה עד כה. מה לעשות, ו גם אסטרולוגיה מקצועית עולה כסף, וזו עובדה ככל עבודה אחרת. אכן, מוזר..
ולגבי המפה - כל דבר יכול ללמד אותך משהו על עצמך.

sansbastian

New member
שלום לך צדף והים../images/Emo13.gif

שולח לך משהוא כללי על מפתך, במידה ותרצי לשאול שאלות נוספות מציע לך לבקש את ציפור והילד שמבקשים ממנו יפה בדרך כלל הוא נירתם למשימה בהצלחה

חבל שלא טרחת לקרוא את בקשת הצדף

'המצב תקוע מכל הבחינות הייתי רוצה לדעת מה יהיה בעיקר מבחינת זוגיות וילדים ואם אפשר אז גם עבודה אבל קודם לגבי הקמת פרק ב' שיכלול זוגיות וילדים'. זה - אינו מה שפורום מציע, והצדף לא רוצה משהו כללי. אבל אולי הצלחת לקרוא משהו שאני לא ראיתי..

sansbastian

New member
הייתי מתחיל עם

יופיטר שבמעבר על הנוגה שלך שהוא עצמו בסקוויר עם פלוטו מה שמראה אולי על תהליך שלך לא קל שקשור אולי לניתוקים רגשיים אולי גם לא מודעים . מי ממשיך מכאן.

sansbastian

New member
גם פלוטו

עצמו במעבר על פלוטו לידתי באמת תקופה לא קלה מין טביעה כפולה נוגה - פלוטו פלוטו - פלוטו ציפור או פרח מוזמנים גם לנסות

מעבר של פלוטו על פלוטו

מתרחש בגיל 240. אם אתה צופה להאריך ימים עד אז, למה לא

יאיר אינני מבינה

על מה ולמה התוקפנות בתשובתך. אינני מתמצאת באסטרולוגיה הובהר לי שמענה לשאלתי לא אוכל לקבל אבל דברים אחרים כן רק שחסרה שעת הלידה ומקום הלידה. קיבלתי את העניין שתשובה לא אקבל אבל ללמוד מתוך המפה ומתוך הדברים שהחברים פה אמרו אין רע בזה להיפך ואגב הם קלעו לגמרי . אז למה אני מותקפת על ידך אם חברים מנסים להאיר את עיני ולהסביר את המצב בהווה זו גם עזרה וזה גם תורם. חבל שכך בחרת להתייחס. אני מאוד מודה לחברים שכן התייחסו אשמח לשמוע מידיעתכם עוד זה בהחלט שופך אור.

לא הבנת כנראה

הפורום הוא של חובבים, שאינם יכולים לענות לך תשובות לשאלותיך. תפקיד הפורום אינו לענות תשובות, אלא להתייחס לאסטרולוגיה עצמה. אם היתה אי הבנה, או נפגעת משום מה - התנצלותי המלאה.

התנצלות כנה תמיד מתקבלת../images/Emo45.gif

כן נפגעתי הרגשתי לא רצויה על ידך אבל עכשיו הכל בסדר.

../images/Emo23.gif

תודה. אכן, הייתי מעט ציני, מודה..
אולי בגלל שפע האנשים שרוצים שוב ושוב שירותים מהסוג הזה בפורום שלא אמור לספק אותם.

למעלה