שלום לכולם.

1יפעת

New member
שלום לכולם.

אני חדשה בפורום למרות שאני לא חדשה בתחום כבר שנתיים וחצי מטופלת והיום יש לי החזרה עוברים באסותא. אני ממש מקווה שהפעם זה יעבוד. תתפללו בשבילי.

יפעת - ברוכה הבאה... אבל בתקווה

שבאמת הפעם יעבוד ותהיי מהר מאוד ברוכה היוצאת לפורום הבא... מחזיקה לך אצבעות
ומאחלת לך המון
ממני מכל ה-
ד.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

נתפלל שתקבלי שיא במינימום שהיה בפורום, ותעברי הישר לפורום הריון
שישרישו עוברים מושלמים, ושיבכו לך בלילה בעוד תשעה חודשים
בהצלחה
נועם

עדין לא שם- ולא ממש מכירה החזרות-אב

מאחלת המון המון הצלחה - לך ולשלל ביציותך -(זקיקיך) ילדיך.... מיכאלה

אופה3

New member
ברוכה הבאה לפורום שלנו, מקווה

שתעופי לפורום הקרוב, ועוד החודש , מחזיקה אצבעות להחזרה ומקווה שהכל יהיה בסדר כל טוב ממני האופה

1יפעת

New member
שאלה

כרגע חזרתי מאסותא מהחזרת עוברים.בתהליך השאיבה שאבו 12 ביציות 6 מהם עברו IVF אך ללא הצלחה ו-6 עברו מיקרומניפולציה 2 נפלו ז"א לא התפתחו בכלל ו-4 פיתחו תאים עובר אחד פיתח 5,6 תאים שניים פתחו 4 תאים ואחד פיתח תא אחד. לפי דבריו של הרופא בתהליך ה- IVF הזרע והביצית בכלל לא הישתלבו ביחד ולכן הוא נאלץ לעשות מיקרומניפולציה ב-6 ביציות שנשארו לו. השאלה שלי כיצד זרע והביצית שלא מצליחים להשתלב ביחד בתהליך IVF כן יצליחו להמשיך להיתפתח בתהליך מיקרומניפולציה? והאם עוברים עם 4 תאים גדלים?

אז ככה ...

תהליך הפריה רגיל זה שהזרע ניכנס לביצית ומפרה אותה לתאים אך כנראה הזרע לא הצליח לעשות זאת או שהביצית לא נתנה לו ולכן מיקרומניפולציה פותרת זאת בזה שמזריקים את הזרע לביצית ע"י קידוח קטן מאוד בביצית ובכך יש סיכויים גבוהים יותר להצלחה גם אני עברתי בכל אחת מ4 ההפריות מיקרומניפולציה [אבל זאת בגלל בעית זרע].. שיהיה בהצלחה יונית החיובית

עמית@

New member
לעיתים לזרע אין יכולת חדירה (משום

פגמים בזרע, ולעיתים גם כשהזרע תקין לחלוטין אין לו ולביצית הספציפית יכולת להיות מופרים יחדיו (זה יכול להסביר חוסר פוריות גם כשהכל לחלוטין תקין..) למקריפ האלה בדיוק קיים האיקסי (מיקרומניפולציה) גם אצלנו רק ככה אפשר להשיג הפריות. באיקסי פשוט כופים על הזרע לחדור לביצית ומשם והלאה ההתפתחות היא רגילה. בהצלחה

anatc

New member
מישהו קרא לזה "אונס ביצית" ../images/Emo151.gif

וזה העלה חיוך על פני בימים כאלה זה הרבה, נכון? ענת

למעלה