שלום לכולם

TOli6

New member
שלום לכולם

אני יצאתי מזל תאומים למזלי הרע כי תאומים הם אנשים שנדלקים מהר וכמו שהם נידלקים מהר הם גם מאבדים עניין מהר...כלומר אם עכשיו משהו עיניין אותי והייתה לי כל המוטיבציה לעשות אותו כמו להתחיל לסרוג אז מאד מהר איבדתי עיניין כי לא היה לי איך לממש את זה למרות שאמא שלי יודעת לסרוג....זה נורא מרגיז איך אני יכולה להתגבר על זה יש למישהו טיפים או שמישהו מזדהה איתי..... ועוד שאלה האם זה הגיוני שיש לי שתי מזלות למשל שאני גם תאומים וגם שור כי התאריך שלי הוא 21.5??...אשמח לתשובה מהיא ותודה ומצטערת על החפירה....ואם למישהו יש עוד להוסיף לי על המזל שלי מה שיש כי לא הכי מתמצת בזה תודה......

אחיקם ר

New member
שלום לך, טולי6! ../images/Emo24.gif

את לא התאומים היחידה פה בפורום - קודם כל, אז את בחברה טובה!
בכל מקרה אכן תאומים מאבדים עניין מהר וממשיכים הלאה, אבל למה זה צריך להפריע לך? באשר לשאלה על המזלות - ובכן, לא משנה באיזה תאריך נולדת, את אף פעם לא יכולה להיות שני מזלות! המזל שלך הוא בעצם מזל השמש שלך - המזל בו עמדה השמש כשאת נולדת. ומכיוון שהשמש יכולה לעמוד רק במזל אחד, ולא משנה עד כמה היא גובלת במזל השני, כך גם את רק בעלת מזל אחד. המזל המדוייק תלוי בשעת הלידה שלך וביום הנקודתי בו נולדת. מה שכן, האדם מורכב יותר ממזל השמש שלו, כך שלמרות שאת "מזל תאומים", יש לך גם כוכבי לכת ושאר גורמים במפת הלידה שלך, שמשפיעים בנוסף לשמש. כך, למשל, מזל הירח חשוב מאוד גם הוא בהבנת האופי, ובהחלט יכול להיות מצב בו השמש בתאומים והירח בשור (ואז נוצר שילוב של השניים באופי). למעשה, כולנו מושפעים מכל תריסר המזלות בצורה כזו או אחרת, מי יותר מי פחות.

TOli6

New member
חחחחח

אני מזל שמש??....חחח השם שלי הוא תאיר מלשון אור....

TOli6

New member
אההההה

חחחחחחחח וחוץ מיזה אני בת....פדיחה....לא מבינה בזה הרבה מאמינה בזה ב לא מבינה.....

למעלה