שלום לכולם.........

aשרון

New member
שלום לכולם.........

מה נשמע, מקווה שעבר פה על כולם סוף שבוע טוב הנה מה שעבר עליי השבוע: יום שבת בלילה התחילו לי כאבי בטן והמשיכו בהקאות וכאבי ראש והצמדות למיטה לאורך כל יום ראשון. ביום ראשון אחה"צ מתקשרת אליי הבוסית מהעבודה ואומרת לי שיש לה משמרת לילה בשבילי, (סיכמנו שזאת תהיה משמרת נסיון לאחר שיא רצתה להעיף אותי מכל המדרגות), אמרתי שאני אחזור אליה עם תשובה כי בכלל לא הרגשתי טוב, ובסוף אחרי שהיא אמרה שזה עכשיו או לעולם לא לקחתי את המשמרת. נחתי עד כמה שאפשר ויצאתי לעבודה , לא האמנתי שאני עושה את זה, אבל בסופו של דבר עבר לא נורא בכלל. למחרת אני חוזר הביתה לנוח ויצא שישנתי כל היום , העירה אותי שיחת טלפון מסוכנות הניצבים שבה אני רשום והציעו לי להשתתף בסרטון פרסומת לפאלפון שמצטלם למחרת בת"א , מכיוון שלא היו לי תכניות הסכמתי , ארזתי את עצמי ונסעתי לת"א כדי להתנחל אצל אחותי למשך הלילה. יום ג' 4,11,07 מתעורר בשעה 05:00 יוצא מהבית ב 05"30 כדי להספיק לרכבת שם אוספים אותנו (100 איש לפחות) לאתר הצילומים בגני התערוכה , שלושה אוטובוסים מלאים באנשים מכל גווני האוכלוסיה כמעט, מורידים אותנו ליום צילומים ארוך ומהנה (בשבילי, כי למדתי המווווון שם רק מלהסתכל על העבודה). למחרת יום ד' אני בדרך צפונה , ואני לא ממש זוכר מה היה שם רק שנסחבתי עם הזמן עד עכשיו בעצם עכשיו אני שוב בדרך לת"א כדי להשתתף מחר בצילומים לטלנובלה החדשה בובות בתפקי דקטן של צלם פפרצי, תאחלו לי בהצלחה מעניין איך יהייה שם, שיהייה שבוע טוב ומוצלח לכולנוו........ שרון.

למעלה