שלום לכולם!

שלום לכולם!

שלום לכל הנוכחים אני חדשה כאן ויש לי שאלה: אז ככה אני מתעסקת ברפואה סינית כבר כמה שנים אבל מעולם לא טיפלתי בחוליי סרטן.היום אובחן אצל אבי סרטן בכליות,היה לי ברור שמשהו לא בסדר בכליות ולא ידעתי מה (הוא סבל מבעיות בשטן+הברכיים היו מתקפלות מעצמן+ושקיות מתחת לעיניים)ושאלתי היא האם מוקסא לחיזוק הכליות יעילה גם במקרים של סרטן בכליות? אשמח לקבל הדרכה תודה ובשורות טובות

מאיר72

New member
אין לי נסיון בטיפול בחולי סרטן, אבל

את יכולה לקרוא את הכתבות המצורפות, אני בטוח שהן יעזרו לך. רפואה שלמה לאביך

ברוכה הבאה../images/Emo45.gif

מוקסה קיימת בכל מיני צורות וכל צורה עושה פעולה אחרת. לכן כמו בשיר המפורסם צריך לדעת- כשאת אומר מוקסה למה את מתכוונת? מוקסה סיגר תחמם, השאלה אם את רואה צורך לחמם את הכליות? האם את רואה סימני חום בדופק של הכליות? סרטן יכול להיות על רקע חום או רקע קור ואסור לשכוח שמוקסה סיגר מכיוון שהיא מחממת היא גם מניעה ומזיזה שזה דבר שצריך לקחת בחשבון. מה האבחנה שלך?

תודה על התגובה

אז בדיוק בגלל זה פיניתי בשאלה אל חברי הפורום היקר מאחר ואני מכירה את תכונותיה של המוקסה ומפחדת מראקצייה הפוכהומה שכן מאוד קשה לי לאבחן סימנים כי המצב מאוד מבלבל והדבר היחיד שיכולתי לאבחן בוודאות הוא שהבעיה נמצאת במרידאן של הכליות(ע"פ הסימנים שכתבתי בהודעה הקודמת)

מוקסה.

בהחלט ניתן לעבוד עם מוקסה בטיפול בחולי סרטן. עדיפה מוקסה ישירה על נקודות דיסטאליות. המוקסה כמובן, תפעיל את הפונקציות של הנקודה, לכן האסטרטגיה היא שחשובה כאן ובפעולת הנקודה יש להתחשב, בדיוק כמו בדיקור. ברוכה המצטרפת.
שירי.

שוב הרבה תודה

האמת שלפי מה שקראתי הסרטן מאופיין כyin לכן לא נראה לי שתהיה בעיה לטפל במוקסה על אף שלא כל הסימנים התאימו אבל למדתי שהסרטן מבלבל לכן יש צורך לאזן קודם כל ועדיך באקופרסורה תודה על העזרה שבת שלום ובשורות טובות

למעלה