שלום לכולם

the hakimi

New member
שלום לכולם

שמי דרור וסיימתי סדנת דיבוב אצל יפה בג'פטו לפני חודשיים בערך (פלוס מינוס). מאז יפה קראה לי לכל מיני תפקידים קטנים בפוקימון והיום קיבלתי תפקיד די גדול של התוכי צ'אטוט (לצערי העונה כבר מסתיימת וכנראה כבר לא יהיו עוד פרקים איתו). היה מאד מגניב ואפילו סיימתי את כל הפרק שעה לפני הזמן. הבעיה העיקרית היא שאין לי מושג מתי הפרק ישודר ושחכתי את מספר הפרק...): יש פה אולי פריקים של הסדרה שיודעים מתי הוא מופיע (באיזה פרק) או אולי אפילו מתי זה ישודר? אודה מקרב לב, אחלה פורום!

amit919191

New member
אה :] ../images/Emo163.gif

אני מופיע גם באותו פרק בקולות רקע וכל מיני ילדים :] אני חושב שפרק 20 או 21 נדמה לי....

lsabag

New member
פששש איזה אורח כבוד...

מה המצב עמית? לאן נעלמת?

היי דרור

הייתי איתך בקורס
שמחה לשמוע שקיבלת כבר כמה תפקידים, תיארתי לעצמי שזה יקרה מהר

the hakimi

New member
יעל!!!

תודה רבה על המחמאות. מה קורה, יש חדש אצלך? את עוד בקשר עם החבר'ה?

מממ... לא ממש...

לא לקחתי פרטים מאף אחד אז אני גם לא שומרת על קשר עם אף אחד (בשביל מה להתבאס לשמוע שכולם כבר קיבלו תפקידים ורק אני לא?...
) סתם, אין לי מושג אם אחרים כבר קיבלו תפקידים או לא. אני מתארת לעצמי שחוץ ממך היא גם קראה כבר לאורן (ככה קראו לו, נכון?) לעשות כמה תפקידים כי שניכם הייתם טובים. מהבנות אני לא חושבת שיש אחת מאיתנו שהתבלטה באופן מיוחד, לצערי... (כלומר, לא כזו ספציפית שיפה תזכור כמישהי מצוינת שיודעת לעשות אינספור קולות). אבל מי יודע. אולי תזכיר לה שאני קיימת והיא תקרא לי לעשות איזה תפקידון פתאום...

mikeys barking

New member
את מצפה שהיא תזכור שאת קיימת?

תתקשרי את לאולפנים ותיזמי, אל תצפי שיתקשרו אלייך (במיוחד כשאת עדיין לא מוכרת)

ברור שגם התקשרתי לאולפנים

הקטע שהם ביקשו ממני דוגמיות קול. הדיסק שקיבלתי מהקורס הוא של DVD שאין מצב לשלוח במייל כי זה תופס המון נפח, וגם א"א לצרוב את הדיסק ולתת להם אחד, כי זה פורמט מוגן מפני צריבה. לכן אני עדיין בדילמה מה לעשות כדי שיתייחסו אליי ולא ינפנפו אותי ב"שלחי לי דוגמיות קול".

the hakimi

New member
יעל

הDVD שקיבלנו מג'פטו לא מוגנים מפני צריבה, עשיתי לעצמי כבר כמה עותקים :)

מה אתה אומר?

ניסיתי וניסיתי והמחשב לא נתן לצרוב אותם! ואז בדקתי בגוגל וגיליתי שהפורמט הזה מוגן מפני צריבה... איזה מוזר
טוב, אולי אני אנסה ממחשב אחר. אבל מה עשית עם העותקים? הבאת אותם לאולפנים אחרים?

the hakimi

New member
האמת היא שהזכרתי....

היא שאלה אותי מי היה איתי בקורס אז הזכרתי אותך, את חני ואורן... גם באותו פרק של פוקימון שדובבתי שמעתי את הקול של אורן שם ברקע כך שכנראה גם הוא קיבל שם תפקידון.

Piplup

New member
כמובן שיש פה פריקים של פוקימון...לפחות אחד XD

פרק 455 (או במספור לפי עונות 938) יום רביעי 28.11 בשעה 16:20 (שידור חוזר למחרת בבוקר בשעה 12:20) בעונה הבאה רואים צ'אטוט אחר והוא לא מדבר הרבה אבל נראה לי שאמור להיות לו קול אחר בגלל שזה לא אותו צ'אטוט... אבל אני לא בטוח... נראה מה יפה תחליט אבל עדיף שלא תפתח ציפיות =X

the hakimi

New member
תודה רבה רבה!!!

עזרת לי מאד!!! אולי תוכל לעזור לי בעוד פרק שדובבתי מהעונה הנוכחית (אני מקווה) בו שלושה גברים בשחור מאיימים על החבורה ורודפים אחריהם? דובבתי את שלושתם. אם תמצא את זה יצאת עוד יותר מלך! שוב תודה רבה!

Piplup

New member
אתה בטוח שרדפו אחרי -החבורה-?

ביום חמישי שודר פרק שבו היו שלושה אנשים בשחור שרדפו אחרי פיקאצ'ו מיאו בונסלאי ומיים ג'וניור כי הם חשבו שהבונסלאי של ברוק והמיים ג'וניור של ג'יימס הם "המלך בונסלאי" ו"המלכה מיים ג'וניור" (פוקימונים שחקנים באיזשהו סרט פוקימונים) לינק לתמונות מהפרק: http://www.serebii.net/anime/pictures/kanto/442ps2.shtml אם זה זה אז כבר שודר ביום חמישי (אבל רוב הסיכויים שישדרו את העונה שוב מיד אחרי שהיא תסתיים - הם אוהבים לשדר פעמיים רצוף כל עונה בדרך כלל)

the hakimi

New member
איזה באסה!!!!

כן, זה הפרק הזה!! הייתי החבר'ה האלה בשחור.

למעלה