שלום לכולם

סוודרית

New member
כן !

אני ! אני מאגר התלונות הכי פיציות והכי ענקיות שיש בעולם כולו !!! נעים מאוד ! ס'עמק !

סוודר אחושילינג

אינך זוכרת אותי? הייתי המאהב שלך לפני שנישאת....
נו תביאי תלונות אני חייב...

סוודרית

New member
אני נשואה ולא ידעתי ?!?!?!?

רוצה תלונות ? נשבר לי מהעבודה נשבר לי מהבוסים שלי נשבר לי מכל מי שאני מיכרה בעולם נשבר לי מזה שאני חייבת לבנק 42 אלף שקל נשבר לי מהוועד בית המחורבן של הדירה שלי נשבר לי מהדירה שלי נשבר לי מהשכנים שלי בא לי לרצוח מישהו כרגע אני רוצה ללכת הביתה לישון ולקום עם 45 אלף שקל + בבנק אני רוצה לחזור לחבר שלי הקודם ואין סיכוי כי אני מפגרת ... אני בחורה וזה לא קל ! אני רוצה לעשות עוד קעקוע ואני הולכת לעשות מעצבים ואני אתחרט על זה תדעו מראש ! אני רוצה לנסוע לחו"ל שוב ! אני רוצה לעשן סמים ולברוח מהמציאות הזאת אני רוצה אוטו אני רוצה כסף לדלק אני רוצה אהבה אני רוצה ספר טוב לקרוא כי לאחרונה אני קוראת חרא ספרים אין בהוט שום סרט טוב לראות וזה גורם לי לעצבים ולקללות ! כואבת לי היד ממשחק מפגר ששיחקתי אתמול אצל חברים יש לי חתונה ביום חמישי ואני בכלל לא רוצה ללכת חברה שלי מזיינת לי ת'שכל על חבר שלה ונשבר לי כבר כוס אמו לא טוב לך תעזבי, מה את רוצה ממני ?!?!? להמשיך ? כי אני יכולה להמשיך עד מחר בלי להפסיק להתלונן !!! תזהר ! ומי אתה למען ה' ???????

Kרן

New member
פפפ... איזו טעות הוא עשה, ממי הוא ביקש תלונות

למי לא נשבר מהעבודה?
בוסים וכל העולם - כנ"ל.
איך הגעת למצב שאת חייבת לבנק 42 אלף שקל?! יא בזבזנית!
וועד בית + דירה + שכנים - זה המחיר שצריך לשלם כשגרים בשכירות.. (אמרתי לך בואי תגורי איתי, לא רצית... בעיה שלך)..
לרצוח לא כדאי לך, אני חושבת שעלולים לשבת בכלא על דבר כזה.
לחזור לחבר הקודם... עזבי, הוא פג תוקף, חפשי אחד חדש..
דווקא קל להיות בחורה, בתנאי שעושים אפילציה בבית השחי + רגליים ומסדרים גם את הגבות לצמיתות ואז אין לך הרבה עם מה להתעסק... (חוץ מהמחזור החודשי, שהוא נסבל)..
עוד קעקוע זה מיותר, אחד זה הכי מאגניבב.
חו"ל? לא מזמן חזרת, יא חצופה!
סמים זה בשביל אנשים שלא יודעים להתמודד עם המציאות והמציאות היא בשביל אנשים שלא יודעים להתמודד עם סמים - אז תתפשרי על אלכוהול
וזהו... (מה לעשות, גם אני מתפשרת)..
אוטו וכסף לדלק - תמתיני קצת... את גרה בשכירות ואי אפשר לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה.. (בנתיים תמצאי מישהו עם רכב שיוציא אותך לבלות). עניין זמני, תרגעי! (
למרות שזמני זה קבוע ברוב המקרים... (-:).
אהבה זה דרעאק..
ספר טוב יש לי בשבילך.
סרטים גם יש לי בשבילך... (
מקווה רק שתצליחי לישון בלילה אחרי שתראי אותם)..
יד כואבת - יעבור עד החתונה... (אבל אז יהיו צרות אחרות)..
חתונה ביום חמישי - עד אז יש עוד זמן... תעברי את הגשר, כשתגיעי אליו.. עד אז שבי בשקט! חברה מתבכיינת - מותר לה... גם את מתבכיינת למקרה שלא שמת לב..
ילדה מפונקת...
קבלי
וסתמי.. :)

סוודרית

New member
K שלי !

בלי צחוק ! ורגע קט של רצינות ! אוהבת אותך, עשית לי טוב על הלב עם התגובה שלך ! אני מחוייכת כמו ילדה דבילית מפגרת כרגע בזכותך ! אוהבת ! <סווד מרוגשת ברגעים אלו ממש וכל זה מפאקינג הודעה של K תלמדו !>

סוודרית

New member
אנג'י !

יש לי הרגשה שאת מתה לתקוע בי עכשיו סכין חדה ונוצצת האם אני צודקת ? וכל זה בגלל הזמנה לפאקינג חתונה מפגרת ?!??! אוייש נו גראו אפ ! <סווד שלא יודעת למה לכל משפט שני היא דוחפת מילה באנגליזית>

למעלה