שלום לכולם

hal767

New member
זה מחזק את שכתבתי

אני מאמין שישנם פתרונות, אלא שזה מחייב הכרות מעמיקה שלך בהבטים השונים.

מקוםבלב

New member
שלום לך,

עשית בדיקת דם לברזל , לא המוגלובין? ולB12? מחלת הנשיקה? נראה לי שכדאי לעשות שוב בדיקות מקיפות אצל רופא פנימאי טוב. יש משהו שלא מאוזן בגוף או חולה בגוף. במקביל בהחלט הייתי פונה לטיפול אלטרנטיבי שיחזק אותך. הכי חשוב בטיפול האלטרנטיבי הוא למצוא מטפל ושיטה שאת מתחברת אליה מבפנים ולהמשיך איתה כמה זמן כדי לאפשר לגוף להחלים.תמיד אחרי זמן מה אפשר לעצור ולבדוק האם חלו שינויים והאם מתאים לי להמשיך או לשנות. תרגישי טוב.

freearth10

New member
קשב וריכוז

היי לומדת לעוף, קודם כל, הניק שלך גרם לי לחייך , גם בגלל שמאוד אהבתי אותו וגם בגלל ש"לעוף" ו"עייף" כל כך קרובים זה לזה וכשמעופפים אז מוותרים על המיקוד... מה שעלה לי כשקראתי את ההודעה שלך זו השאלה האם העייפות הזאת לא קשורה ללימודים ולמתח שהם מביאים לחייך. בקשיים בקשב וריכוז ניתן לטפל באמצעות הקנסיולוגיה החינוכית. אפילו הכנסה של כמה תרגילים לחייך יכולה לעשות כבר שינוי משמעותי.
מאיה

היי מאיה,

תודה על התשובה, שמחה שהעליתי לך חיוך על הפנים.... אני לא בטוחה שזה קשור ללימודים כי אני לומדת בפתוחה והלימודים הם לא תחת יותר מדי לחץ. מה שכן, אני חושבת באמת ללכת לאיבחון של בעיית קשב וריכוז, אני עדיין מתלבטת אם זה קשור לכל זה... מה זה הקנסיולוגיה?

freearth10

New member
קנסיולוגיה

היא תורת התנועה- תנועת הגוף,הרגש,המחשבה. כשאחת הרמות חסומה - היא משפיעה גם על חברתה וזה עונה על השאלה שלך האם כל זה קשור. אם תרצי לקרא קצת יותר על קנסיולוגיה הכנסי למאמרי הפורום או פשוט הקליקי בגוגל קנסיולוגיה חינוכית. אני הייתי ממליצה לך במקום ללכת לאיבחון - להשקיע בטיפול.
מאיה

y a e l o v e

New member
בהמשך לשאלתך

שלום לך, ראשית, טוב שערכת בירור באמצעות הרפואה המערבית בעקבות הסימפטומים שתיארת. שנית, ברפואה המשלימה ישנם מספר ערוצים בהם תוכלי להיעזר. תמציות פרחי באך - יכולות מאד לסייע לך, במיוחד התמציות השייכות לקבוצת העייפות ואולי אף תמציות הקשורות לביטחון עצמי, שלפי התיאור שלך - הושפע מהמצב האובייקטיבי אותו את חווה. ישנו קשר הדוק - בין העולם הרגשי של האדם ובין מצבו הפיסיולוגי. תמציות פרחי באך תומכות, ועוזרות לאדם להגיע לאיזון רגשי, ובכך להשיג איזון פיסיולוגי. התמצית אמורה להיות מותאמת באופן אישי למטופל. בנוסף, אני ממליצה לך להיעזר בתרגילים מן הקינסיולוגיה, המכונים "תרגילי מוח", שמטרתם להוריד מתחים ולחצים. במצב של לחץ, מתח = ישנה ירידה באיכות הזיכרון ותיפקוד האדם במצבי לחץ אינו מירבי, בלשון המעטה, אלא רק השרדותי. בעזרת תרגילי הקינסיולוגיה - ניתן לשפר את הקשר בין המוח ובין הגוף, וללמוד להתגבר על הלחצים והמתחים וכך להשיג את מירב היכולות של האדם = במהלך הסיטואציה המלחיצה. בברכת הצלחה ואהבה, יעל כהן

תודה לכולם על התשובות..

מתוך כל מה שכולם הציעו, כל אחד מתחומו שלו, איך יודעים מה הכי מתאים? לבדוק מדגמית? להתמיד באחד? איך בוחרים את האחד הזה? איפה מתחילים?

0 אור 0

New member
לפי הבטן

כדאי שתבדקי ותשאלי על מטפלים טובים שגרים בסביבתך, דברי עם המטפלים ותתרשמי אישית, תשאלי (או תבדקי במאמרי הפורום איך עובדת כל שיטה), ואז תראי למה את מתחברת, מה הכי נכון לך היום. אין שיטה אחת שהיא נכונה יותר לכל אדם ולכל מצב.

y a e l o v e

New member
לומדת לעוף יקרה,

כמו בכל תהליך חדש - הדרך הנכונה ביותר היא הקשבה לנשמה שלך. יש בך את היכולת לדעת - מה הכי נכון עבורך - ברגע נתון זה. דברים משתנים, ומה שלא היה נכון בעבר - יכול כעת להיות הדבר הנכון ביותר עבורך. עוברים את דרך התפתחות רוחנית, ומתוך שכך, עליך לבדוק = מה נכון עבורך = כעת. הרבה ואר ואהבה,

יש בדיקה פשוטה לקנדידה

וכן, תופעות אלו ידועות ממצב קנדידה קשה, וקנדידה מקורה במערכת העיכול, ולא קל לטפל בסוגים מסויימים, יש 3 לפחות. מאחלת לך בריאות טובה, ולנסות אבחון קנדידה, אפשר לפחות לעזור למניעת חלק מהתופעות בהצלחה אריאלה

למעלה