שלום לכולם...

L i R o N u S h

New member
שלום לכולם...

קוראים לי רונה ואני חדשה בפורום, יש לי חבר חייל, שהקשר הפך לרשמי לפני חודש בערך :] אז קודם כל.. אפשר להצטרף?! אני צריכה גם את עזרתכם, הוא חוזר לי לבסיס יום ראשון לשבועיים וחשבתי להכין לו מכתב לדרך/שיקרא שם שהוא מתגעגע ולהתיז עליו קצת מהבושם שלי... סתם משהו לתת לו שהוא הולך ממני.. מה דעתכם?! צריכה עזרה.. מה כותבים במכתב? יש לכן רעיונות? שיהיה לכולנו שבת שלום ובהצלחה עם החבר :] רונה.

ברוכה הבאה..

אני שירז. מה כותבים במכתב? כל מה שעולה על רוחך. -תרגישי חופשי לשפוך בפניו כמה את אוהבת אותו וכמה את תתגעגעי אליו בזמן הזה, -אם יש לכם בדיחות פרטיות אז תצרפי גם אותן בשביל לשעשע אותו, -תשתמשי במכתבת בשמות החיבה שלו ושלך (אפקט טוב להגברת הגעגוע) -אפשר לצרף למכתב תמונה שלכם ביחד או לחילופין תמונת פספורט שלך -אפשר גם לצרף לו איזה ממתק/חטיף/דבר אכיל כלשהו כדי להפוך את המכתב לטעים -בנוסף, את יכולה למרוח על השפתיים שלך אודם יפה ולנשק את המכתב.. ככה תיצרי מעין חותמות כאלה בצורת הנשיקות שלך. -ולבסוף, להתיז על המכתב בושם שלך שהוא אוהב.. כמו שאמרת, אחלה רעיון.

McBlack

New member
היי לך :) ברוכה הבאה

אני מאיה, בת 18... תכתבי מה שעולה לך בראש. זה לא צריך להיות כזה רשמי, סתם משהו שיהיה לו נחמד לקרוא...
והרעיון של הבושם נחמד+

ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אממ כשהוא התגייס עשיתי לו משהו דומה ואמרתי לו לפתוח את המכתב כשקשה לו. בעיקרון כתבתי שם כל מיני מילות עידוד והוספתי שלמרות שהתבכיינתי לו מלא, אני תומכת בו ב100% בכל מה שהוא עושה ומאוד גאה בו. אז הממ לא יודעת, תכתבי מה שעל הלב שלך, ותשתדלי שזה יעודד אותו ולא להיפך

למעלה