שלום לכולם

שלום לכולם

אחר הצהריים טובים! אצלי הכל מצויין, הייתי היום בבית הדין הרבני בבאר שבע, הגשתי את הסכם הגרושין שלי ושל בעלי. בע"ה יתברך, אני אתגרש ב-20/11/07. תחזיקו לי אצבעות ותתפללו בשבילי ...

שיהיה בהצלחה, את השנייה שאני מחזיקה

לה אצבעות להיום... נא לעדכן אותי מתי אני יכולה לשחרר אותן. תודה

תודה רבה

עושה רושם שאתה מבין מה אני עוברת. הבחור שאותו הכרתי הוא ירושלמי ואני מאזור הדרום, הוא גרוש . כשנפגשנו בירושלים (בפגישה השנייה), כל הזמן חיפשתי לראות אנשים שאני מכירה, הייתי בהיסטריה שמישהו יראה אותי יחד איתו. ובאמת מישהי ראתה אותנו, חברה מהתיכון , שלא הייתה בחתונה שלי, והיא חשבה שהוא בעלי. כשרציתי לחזור הבייתה הסתובבנו ליד התחנה המרכזית ומישהי כנראה ראתה אותנו, ואני לא שמתי לב, הוא שם לב, ונלחץ מזה כי היא עשתה פרצוף כשהיא ראתה אותי. ומאז הוא החליט שהוא מעדיף שלא נתראה ושלא נדבר בכלל, כי הוא לא מסוגל להתאהב בפחד, והוא לא רוצה שגם אני אתאהב בפחד. וכשאני אקבל את הגט, אני אדבר איתו. עד אז הוא לא מוכן לדבר. תגיד לי אתה, בתור גבר, האם זה תירוץ כדי לסיים את הקשר, או שהוא רציני?

בורבה

New member
חומר למחשבה

היי אני לא מעביר ביקורת לא יודע מה הסיפור בדיקנות אני יודע רק שאת היום עדיין אישה נשואה עם כול הקשיים שיש לך אסור לך להיות בקשר נקודה

לשם שינוי אני כן גבר ( לפחות נדמה לי כך ) ו..

אומר כך: האם שמעת ממנו שמחכה לך ביום שתתגרשי עם פרח? או שאמר כשתתגרשי דברי איתי ונראה? כמה זמן נפגשתם לפני שפחד? ( חוץ מזה אם הוא ירושלמי זה פתיחה טובה
) היות ואת אומרת בפגישה השניה הוא פחד, זה מוקדם מדי בכדי לדעת , אם יגיע חזרה או לא. כי לפעמים אפילו אם יש חיבור גדול מאד נפשי ואחר , 2 פגישות לא יבטיחו אהבה. אז תנסי לסמס לו בקטנה לראות אם הוא נשאר בקשר או מתעלם? ומה הוא עונה/כותב ? בכל מקרה תתכונני נפשית לעובדה שיכול להיות שהוא לא ימתין .

סאני42

New member
כך נדמה לי????????

לא הגיע הזמן שבגילך תכנס סוף סוף לחדר ותבדוק את הנושא??????????

touti

New member
אתה סומך על ההסטוריה כדי להיות משוכנע

שאתה..מממ..... ?

משוכנע כן בוודאי השאלה היא:

כמו בחקירת ועדת וינוגרד האם הימ"ח במצב תקין והאם הכלים מתוחזקים למרות שהם באחסנה יבשה

למעלה