שלום לכולם

idana30

New member
שלום לכולם

אשמח לקבל חו"ד על המחשב הזה. הוא אם תמליצו, תאשרו סופית את קנייתו... לי הוא נראה אחלה ואחד מהיחידים שעונה על הצרכים שלי. תודה.

RoyBO

New member
שערוריה!!!!

מה זה המחיר הזה?!?!? בתקציב הזה אפשר לקנות דל 1520 עם 8600GT!!! אנחנו אמורים לנחש מה התקציב שלך ומה הצרכים?

e-shfiyut

New member
אתה בטוח שההצעה הזאת בתוקף?

נראה אחלה... 60G זה לא הרבה אבל לי זה היה מספיק. עושה רושם טוב... לדעתי.

kobi 23

New member
לא משהו בכלל

מחיר גבוה,אמנם זהו מחשב קל,אך עם מעבד חלש יחסית וכרטיס מסך מובנה. ההצעה שרועי כתב הרבה יותר משתלמת

RoyBO

New member
לא רק זה

המחירים של 1330 ירדו יומיים לאחר שרכשתי חחח יש מחירים מאוד אטרקטיביים לנוטבוק קלאב נכון לרגע זה.

idana30

New member
אממה...

המשקל "שלי" ו"שלך" הוא אותו משקל. שלך, כביכול חזק יותר ובעל H.D גדול יותר- אולם עד כמה שהבנתי הדברים האלו רק מקצרים את זמן הסוללה. שלך מגיע עם VISTA שהיא אסון לכל הדעות ושלי עם XP. שלי מגיע עם S VIDEO ושלך רק עם VGA שלי הוא בעל מסך 14" במשקל נמוך ושלך 13" במשקל זהה ובכלל המחיר שלי נמוך יותר. אני סטודנט, משתמש במחשב ללימודים וכמחשב בייתי. לא משחק משחקים כבדים, אלא רק גולש, רואה סרטים, תמונות וOFFICE בהתחלה פזלתי לכיוון ה-12" אך כשראיתי אותו הבנתי שהוא לא כ"כ נוח והמסך קטן מדי. מה שחשוב לי בעיקר זה שהמחשב יהיה אמין, מהיר (לא פחות מה IBM R50 שברשותי היום) בעל סוללה חזקה, קל משקל ולא יותר מ-14". חוצמזה אני מעדיף XP S-VIDEO וכמובן צורב DVD מובנה. אני מקווה שזה מבהיר קצת יותר. אשמח לשמוע עוד דעות. תודה שוב.

RoyBO

New member
בוא לא נכנס לזה

1330 דגם הרבהההההה יותר מוצלח ממה שאתה מציע. אגב יש לו HDMI- אם אתה יודע מה זה. יש לך אופציות של טושיבה U300 אם תרצה, או דל לטיטוד D630.

idana30

New member
משהו פה מוזר

האם מדובר באותו מחשב בדיוק? ואגב, אשמח לדעת מה זה HDMI האמת היא שה1330 "שלי" קורץ לי יותר (שוב, למעט הvista) דעתך רועי?

RoyBO

New member
רק בנוטבוק קלאב תוכל להזמין עם XP

לי יש 1330 , הדגם הכי חזק שלו. HDMI זה חיבור וידיאו דיגיטלי וגם חיבור להעברת אודיו בכבל אחד. משתמשים בו לחיבור טלויזיות LCD ופלזמות.

nonick6

New member
הסתכלתי באתר שהיא נתנתה

וראיתי משהו מוזר הדל 1520 הם מוכרים אותו ים זיכרון 512 ועם שנה אחריות והם רוצים עוד כסף להרחיב ל3 שנים הדגם לא אמור לבוא עם ג'יגה זיכון ודל אמור להיות עם 3 שנים אחריות???

RoyBO

New member
לא הבנתי באיזה אתר

בכל אופן, יש הרבה יבואני לדל, הכל תלוי מאיזה מהם החנות קונה.

kobi 23

New member
לא לקנות גם 1024MB לויסטה

האמת שגם לא 2048. בעצם למה לקנות ויסטה בכלל ? נכון היא יפה מאוד,אבל חוץ מזה,נאדה. ביג דיל DX10 גם ככה עוד שניה מגיע הדור הבא

kobi 23

New member
בסדר אחי

לא לכולם יש מחשב על כמו שלך יש...
אותי היא שיגעה,וגם לי יש 2 ג'יגה. מיד לאחר שקניתי את המחשב,כבר צפיתי את הבעיה הזו,ואמרתי למכורן שבטח מחר על הבוקר אני אבדוק איתו בקשר לשדרוג לXP.וכך באמת היה. אין לך מושג כמה המחשב מהיר יותר עם הXP,ואני בטוח שכך זה יהיה אצלך,אם יהיו דרייברים אגב,מה שהכי שיגע אותי זו העובדה שהיה לוקח למחשה שעה וחצי לצאת מהווינדוס (שאני מכבה למשל). איך זה אצלך ?

למעלה