שלום לכולם...

5 4 3 2 1 0

New member
שלום לכולם...

האמת? אני לא כ"כ יודעת מאיפה להתחיל... קשה לי .. קשה לי מאד כרגע... החיים שלי מסתבכים ומסתבכים ללא מוצא... יש לי חבר רציני כבר הרבה שנים ואנחנו גרים ביחד הרבה זמן אבל לאחרונה אנחנו רק מתווכחים כל הזמן.. שנינו קיבלנו קידומים רציניים בעבודה טזה גורם לנו להרבה לחץ.. בנוסף אני לא מספיקה לגעת בבית, לא כלים, לא כביסה, לא רצפה וממש לא נעים לחיות ככה אבל אני פשוט לא מספיקה כלום.. אני עובדת כל היום, לומדת בשאר השעות ישמה בין שעתיים ל 4 שעות בלילה, בעבודה הקידום תענוג אבל מאד קשה והמינוס חוגג לו ללא מעצורים, בקושי יש כסף לקנות אוכל לבית.. בגדים לא קנינו כלום בשנה האחרונה שקל לא למעננו, רק מנסים להוריד את המינוס וזה לא הולך אני צעירה מאד ולא ישנה כבר מדאגות, זה לא צריך להיות ככה, במקום לבלות אני יושבת ומחשבת שקל לשקל, אני מאטה את הקצב בלימודים בגלל שאין כסף אבך לא רוצה להפסיק לגמרי. יותר מכל אני מפחדת שהקשר שלנו יהרס בעקבות המצב, היום ממש רבנו נורא נפגעתי ממנו ואין לי מושג כבר מה לעשות... בא לי רק לעזוב את הכל ולהעלם.. אפילו יום חופש אני לא יכולה לקחת מהעבודה כרגע וזה מתסכל, אני רוצה להיות לבד להרהר עם עצמי על פתרונות אבל אני כל הזמן במירוץ נגד הזמן ונמאס לי מזה כבר... מצטערת אם יצא מבולגן, פעם ראשונה שאני כותבת טן מספרת מה עובר עלי... תודה לכולם, הייתי צריכה לפרוק קצת... :)

אולי שווה לקחת הלוואה ממשפחה או חברים

או לחילופין מהבנק, כדי להירגע קצת מהמצב הכלכלי. כי נשמע שאת לא חיה בכלל- כל הזמן עובדת בלי אוויר לנשימה וזה גורם לך ולבן זוגך למתח ולחצים שפוגעים בנפש שלכם ובקשר שלכם. מה דעתך?

isaacm

New member
בקצב הזה את תגיעי בסוף לכוס קפה

אז למה לחכות? קחי לך כוס קפה אחד (אני יודע, יש הרבה במשך היום. קחי אחד מהם) ובזמן הזה שאת שותה אותו תשכחי מהכל. פשוט תשתי כוס קפה. כך זתם רוצה לספר לך שמה שאת כותבת כאן הרבה אנשים חווים בהרבה מקומות. וזה באמת בסדר להיות ב"הלם" כשיש עומס כזה של דברים. דרך אגב, אם תצליחי לשתות כוס קפה אחד (אולי אחרי השני) הייתי ממליץ לך להזמין את החבר לחיים שלך לעשות ביחד איתך אותו דבר.
איך הדברים הללו מדברים אלייך? איציק

5 4 3 2 1 0

New member
קודם כל תודה :)

הלוואה מהמשפחה לא רלוונטי, אני חייבת לאמא שלי כבר כ"כ הרבה כסף והיא צריכה לפרנס בית לבד... בקשר לכוס קפה, האמת השבוע ביליתי במוסך יום אחד והיה לי הרבה זמן לחכות אז פעם ראשונה בחיים נכנסתי לבית קפה לבד, הזמנתי לי ארוחת בוקר, וישבתי עם עצמי, היה מאד מוזר אבל נתן לי הרבה כוחות להמשך היום, זה פשוט היה פסק זמן במקום... האמת? ביום שכתבתי הייתי בסערת רגשות כשכתבתי, עכשיו אני כבר יותר רגועה ומצליחה לחשוב... הכי חשוב לי שהקשר לא ייהרס. אני רוצה לחיות את חיי איתו ולא לתת למצב כלכלי להרוס... הלוואי שהחיים כאן היו טיפה יותר פשוטים וזולים... אז זהו, תודה לכם שהקדשתם מזמנכם לקרוא את ההודעה ולענות לי. שיהיה לכם לילה מקסים...:)

5 4 3 2 1 0

New member
הבהרה קטנה...

כשרשמתי שפעם ראשונה בחיים נכנסתי לבית קפה, לא התכוונתי שאף פעם לא ישבתי בבית קפה אלא שפעם ראשונה שישבתי לבד... :))

אופירA

New member
מנהל
למה יש מינוס וחובות?

אולי בגלל תכנון לא נכון? מה הכוונה "זה לא צריך להיות כך", שאשה צעירה תחשב כל שקל - אלא איך זה צריך להיות? ארגון פעמונים מסייע בהתנדבות לאנשים שמתקשים לארגן את החיים כספית, ומלמד אותם יעילות שחוסכת המון כסף בניהול חשבון ההכנסת/הוצאות עפ"י נתוניהם האישיים. יש גם ארגונים נוספים - בתשלום. אין כסף וחובות זו צרה צרורה אמיתית, וגם מעגל קסמים נורא. כדאי ללמוד דרכים איך לצאת מהמעגל הזה, ואיך לשמור שלא להיכנס אליו שוב.

אני מאוד אוהבת לשבת לבד בבית קפה...

פעם מאוד חששתי מזה אבל ניסיתי וזה ממש נחמד דווקא, להיות עם עצמך קצת, להתפנק. שמחה שמרגישה יותר טוב. מוזמנת להישאר עימנו, לשתף עוד, להגיב לאחרים

למעלה