שלום לכולם

dralan

New member
שלום לכולם

אני סטודנט למדעי המחשב ורציתי לקנות מחשב נייד, רק שאין לי מושג איפה להתחיל... התקציב שלי הוא גג 4000 שקלים. בעיקרון המחשב נועד לצרכים כללים. אני מתכנן להשתמש בו ללימודים אך אני לא יודע מה הם דורשים בדיוק. אני מתכנן לראות סרטים במחשב ולהפעיל בו משחקים, אך לא "כבדים", וגם זאת העדיפות שנייה בלבד, אם התקציב יספיק. אני יודע שזה לא מספיק מפורט, אבל אני לא יודע בדיוק מה עוד צריך להוסיף. אודה לכם אם לפחות תכוונו אותי במה אני צריך לשים דגש. תודה מראש, דניאל

RoyBO

New member
האופציות היחידות שלך

זה מחשבי LENOVO או FUJITSU SIMENS לנובו סדרה 3000 דגמי N100 היותר ישנים עם מערכת XP ולא ויסטה - משחקים לא תקבל בתקציב שלך. FS דגמים כמו 3505V , 3515V עם XP כמובן. ויסטה תצלע עליהם. זיכרון מומלץ 1GB. מעבד דו קור של אינטל, אם תמצא בתקציב שלך זה יפה. יש מבצע באופיס דיפו על מחשב דל 6400 ב4K - שוב לא למשחקים- ואני לא חושב שמגיע עם XP.

dralan

New member
הא כן

אני לא יכול להשתמש באפשרות של חיפוש בפורום כי האינטרנט נפל ואני גולש בעיקרון מהפלאפון (למרות שאם זה ממש הכרחי אני יכול ללכת לקרוב משפחה או משהו כזה...)

bar666xp

New member
תתחיל בצרכים!!!

כל עוד אתה לא יודע אילו תוכנות אתה חייב שיעבדו עליו אל תתחיל ביכלל לחפש רק תנסה כמה שיותר לחסך $$$ לשעת הצורך... לדוגמה אם יהיה צורך בגרפיקה 3D התקציב הזה לא יספיק... לאינטרנט אופיס ושות אין לך בעיה כלל כל מחשב יתן מענה {יהיה כדאי להשקיע בכמה שיותר זיכרון ובדיסק גדול על חשבון מעבד מהיר לדוגמה}. אם תהיה חשיבות עליונה לפעולות חישוב {במיוחד שימוש בתוכנות כמו MATHLAB} המעבד יקבל חשיבות גבוה יותר.

למעלה