שלום לכולם.

Tyr19

New member
שלום לכולם.

אני חדש בפורום הזה ויש לי כמה שאלות על המשחק. 1. איך אני מכשיר גיבור? 2. האם אני יכול לכבוש נווה מדבר ששייך כבר למישהו? 3. האם ניתן להפליל במשחק? 4. איפה אני יכול לשכן את הצבא שלי במקרה שהתפוקת חיטה כבר נהיית שלילית (כשאין כפר חיטה באיזור) 5. איך אני יכול למצוא כפר חיטה שקרוב אליי...הבעיה היא שהתוכנה שעוזרת לא כל כך פועלת 6. על איזה מבנים אפשר לוותר בכפר הראשי לטובת מחסן נוסף? 7. איזה מבנים או פעולות עוזרות לצבור "נקודות תרבות"? תודה לעונים
אני מאמין שיהיו עוד שאלות בהמשך.

Southparking

New member
../images/Emo72.gifמנסה לענות

1. איך אני מכשיר גיבור? יוצא איתו לקרבות 2. האם אני יכול לכבוש נווה מדבר ששייך כבר למישהו? אם אתה מנצח בקרב, וההירו מאנשיין שלך ברמה מספיק גבוה (רמה 10 הוא יכול לכבוש נווה אחד, רמה 15 את הנווה השני, 20 את השלישי, יש לזכור שאפשר לכבוש 3 נווי מדבר שונים מכל כפר שלך, אם יש 7 כפרים המקסימום שתוכל כבוש הוא 21 למשל), הנווה מדבר צריך להיות במפה שלך ב7X7, כלומר כשאתה מפעיל את המפה, אז שתוכל לראות את הנווה מדבר בלי להזיז את המפה. 3. האם ניתן להפליל במשחק? לא הבנתי 4. איפה אני יכול לשכן את הצבא שלי במקרה שהתפוקת חיטה כבר נהיית שלילית (כשאין כפר חיטה באיזור)אצל חבר או חבר לברית, או שתעלה את תפוקת החיטה, או שתתן לחיילים למות מרעב 5. איך אני יכול למצוא כפר חיטה שקרוב אליי...הבעיה היא שהתוכנה שעוזרת לא כל כך פועלת http://www.aniweb.dk/cropfinder.php לי האתר עובד, תבדוק שבחרת את השרת המתאים. 6. על איזה מבנים אפשר לוותר בכפר הראשי לטובת מחסן נוסף? אקדמי (במידה וערכת חיפוש לכל החיילים האפשריים כבר), טאוון הול (אלא אם אתה ממש חייב מסיבות בשביל נקודות תרבות), שגרירות (מספיק אחת, אפשר לבנות שגרירות בכפר אחר ולהרוס את השגרירות בבירה), ארמורי ובלאקסמית' (במידה ופיתחת את כל החיילים לרמה רצויה ואתה ממש בטוח שאתה לא רוצה לפתח אותם עוד, כמו למשל אם כל החיילים רמה 20 ורק המרגלים רמה 0) זה בערך כל מה שעולה לי לראש בינתיים. 7. איזה מבנים או פעולות עוזרות לצבור "נקודות תרבות"? אאל"ט אז כל מבנה מביא נקודות תרבות כלשהן (אאכ"ט אז זה לא נכון), הפעולות שמביאות נקודות תרבות הן מסיבות בTOWN HALL

Tyr19

New member
תודה על התשובות.

1. הכוונה במכשיר זה איך אני יותר אותו מלכתחילה? 2. הבנתי. 3. להפליל= לעשות פעולה התקפית מבלי שידעו שזה אני ביצעתי אותה. 4. הבנתי. 5. תנסה בעצמך למצוא כפרי חיטה בעולם 1 US ותראה שהיא לא עובדת. 6 ו-7. הבנתי. תודה

Southparking

New member
../images/Emo72.gif1 אני לא זוכר

3. לא, מקסימום תוכל לשלוח מרגלים בלי שידעו על כך. 6. כנראה לא עובד זמנית, פעם עבד

n lee

New member
תשובות קצת יתר מפורטות

1. איך אני מכשיר גיבור? כדי להכשיר גיבור אתה צריך שיהיו שני דברים בכפר חיילים ובית גיבור רמה 1 בבית גיבור רמה 1 אתה יכול להכשיר גיבור מומלץ כמובן להכשיר גיבור שהוא פרש כבד אבל לא תמיד אפשר לעשות את זה בהתחלה אפשר גם סוגים אחרים של חיילים ואח"כ ניתן להחליף לפרש כבד ניתן להחיות את הגיבור אם הוא מת אפשר לכבוש סה"כ 3 נווי מדבר, כאשר הנווים חייבים להיות בריבוע 7 על 7 שהכפר שלך נמצא בו נווה מדבר ניתן לכבוש בבית גיבור רמה 10, 15, 20 2. האם אני יכול לכבוש נווה מדבר ששייך כבר למישהו? כן ניתן לכבוש נווה מדבר ששייך כבר למישהו יש לשלוח את הגיבור מומלץ בתוספת חיילים (כי הבעלים של הנווה יכול לשים חיילים שם) מספר פעמים עד שהנווה נכבש שוב הנווה חייב להיות בריבוע 7 על 7 שהכפר שלך נמצא בו 3. האם ניתן להפליל במשחק? לא ניתן להפליל במשחק כל תקיפה שאתה עושה יידעו שהיא הגיעה ממך כאשר אתה שולח מרגלים, אם אין בכפר האוייב מרגלים הוא לא יידע שהיית שם 4. איפה אני יכול לשכן את הצבא שלי במקרה שהתפוקת חיטה כבר נהיית שלילית (כשאין כפר חיטה באיזור) אתה יכול לשלוח את הצבא שלך לכפר אחר שלך בתור תגבורת או לבקש ממישהו בברית שלך אם הוא יכול לשמור על הצבא שלך בכפר שלו (גם אז שולחים בתור תגבורת) 5. איך אני יכול למצוא כפר חיטה שקרוב אליי...הבעיה היא שהתוכנה שעוזרת לא כל כך פועלת התוכנה באמת לא עובדת בשרת 1 כבר כמה ימים, בדר"כ אנחנו מחפשים כפר חיטה עם התוכנה הדרך הנוספת היא פשוט ללכת ריבוע ריבוע (וזה מה שעשו בהתחלה) 6. על איזה מבנים אפשר לוותר בכפר הראשי לטובת מחסן נוסף? ניתן לוותר על שגרירות, אפשר לבנות אותה בכל כפר אחר לא חייבים בראשי. אפשר לוותר על אקדמיה, נפחייה (בלאקסמית') ונשקייה (ארמורי) אחרי שפיתחת את כל החיילים הו/או השיפורים האפשריים שם (השיפורים נשמרים ככה שאפשר להרוס את המבנה). 7. איזה מבנים או פעולות עוזרות לצבור "נקודות תרבות"? כל המבנים בכפר נותנים נקודות תרבות יש מבנה אחד שעושה את זה באופן ספציפי וזה הtown hall הוא גם נותן נקודות תרבות בתור מבנה וגם ניתן לערוך בו מסיבות שמעלות את הנקודות תרבות מסיבה קטנה רק מעלה את הנקודות תרבות, מסיבה גדולה מעלה גם את כוח התקיפה/הגנה של החיילים בכפר לתקופת הזמן שבה מתקיימת המסיבה

Tyr19

New member
../images/Emo18.gif חפירה מפורטת ../images/Emo3.gif

סתם...תודה רבה הדר

Nir and Beer

New member
תוספת

לשאלה האחרונה לי יש בכל הכפרים שגרירות ואקדמיה דרגה 20 , זה נותן המון נקודות תרבות (113 או 117) תכפילו את זה ב24 ותראו כמה זה נותן.... יש כמובן TOWNHALL אבל העלות שלו מעל שלב 15 מאוד גדולה (יחסית לשגרירות המאוד זולה)

Tyr19

New member
אז אתה אומר משהו אחר לגמריי...

שבעצם עדיף להרוס את ה-טאוןהול ולא את השגרירות או האקדמיה כי האחרונים נותנים יותר נקודות תרבות בעלות נמוכה. הבנתי נכון?

n lee

New member
בכפר הראשי

צריך לבנות רק דברים הכרחיים טאון הול מיותר לחלוטין בקאפיטל

למעלה