שלום לכולם

שנאי

New member
שלום לכולם

היי מה נשמע? אני לא חדש בפורומים אבל לא הייתי הרבה זמן ופתאום הפורום שלכם קפץ לי לעיניים והחלטתי (בתור אוהד של משחקי תפקידים שאף פעם לא מימש ממש את הפוטנציאל שלו) לבדוק מה קורה. אז הקיצר- נראה כמו אחלה פורום. ולסיכום- היי...

דרגורן

New member
שלום, ברוך הבא ../images/Emo13.gif

כפי שאתה יכול לראות אנחנו באמצע משחק, ואתה מוזמן להצטרף.... אתה יכול להציץ במאמרי הפורום בשביל מידע לגבי מרוצצללים...

שנאי

New member
תודה, ואם אפשר כמה שאלות

דבר ראשון, העולם של מרוצצללים מוכר לי, קראתי את הרקע שלו בספר. ושנית, איך בדיוק אתם משחקים פה? זאת אומרת, בהנחה שנאלצתם לעשות כמה שינויים בשביל לשחק באינטרנט, אז איך זה עובד?

שנאי

New member
אני לא יודע למה...

תקראו לזה "תחושת בטן"... אבל אני מרגיש שמוטיב הנקניקיה הולך להיות מוטיב חוזר פה.....

DDN

New member
לא!

הוא לא הולך להיות. הנקניקיה היא שלי. אני הרסתי אותה. לבד! נכון, גם גיל אשם, אבל אני, *אני* הרסתי את הנקניקיה, ולא אף אחד אחר!

שנאי

New member
עולמות שלמים של פנטזיה וסייברפאנק

ועדיין אף אחד לא מצא לך נקניקיה אחרת במקום? >למה מה קרה? בעולם של מרוצצלים אין יותר מקררים?<

DDN

New member
סיפור ארוך ועצוב.

היא לא נהרסה רק במישור הפיסי. המוח לא מוכן לקבל יותר נקניקיה. והכל באשמתי. . .

שנאי

New member
אה הבנתי

המוח לא מוכן לקבל יותר נקניקיה. כן. אני פשוט שונא כשזה קורה. והכי נורא שאין לך את מי להאשים פרט לעצמך. אחרי הכל אתה אשם- אתה קילקלת את הנקניקיה...

DDN

New member
רואה?

עכשיו גם אתה מסכים! עכשיו האשמה תרדוף אותי לקבר. . . . הסיפור הוא שפעם (שהייתה באשמתי) התיישבנו במעדניה לאכול את הנקניקיה במקום לקנות וללכת, והגישו לנו אותה בצלחת! (היית מאמין?) והיה ממש ממש מוזר, ועכשיו אנחנו לא יכולים להראות שם את פרצופנו מהבושה. טוב שיש שמש בחיים.

Gilgam69

New member
אתה ורק אתה הרסת אותה!

אני לא הרסתי אותה!!! אני הייתי בטלפון! בפעם היחידה שננתי לך את רסן השלטון ואתה הלכת ומוטטת ממסד שלם!!! זהו זה! מעכשיו אני עוצם עיניים עד שתחליט מה לעשות!!!

DDN

New member
יודע מה?

גם אני! (ורק אל תוריד בני משפחה בדרך)

למעלה