שלום לכולם!

sv220

New member
שלום לכולם!

קוראים לי סיון והתחלתי לא מזמן להרכיב פאזל של 2000 חלקים.. הפאזל מצורף כתמונה.. ממש הסתבתכי איתו זו הפעם הראשונה שאני מרכיבה פאזל גדול כל כך.. אשמח אם מישהו יעזור לי או ישלח לי תמונה של אותו פאזל מורכב כבר בתקווה שזה יעזור קצת!

חניר35

New member
בחרת פאזל כייפי להתחיל איתו../images/Emo70.gifעשיתי אותו

פעמיים.....פעם אחת בתחרות הפאזלים בירושלים שנה שעברה ופעם נוספת עם האחיין שלי שתלה אותו בחדרו. הוא קל למדיי מאחר וכל פחית יש לה צבע אחר. קודם תמייני טוב טוב לפי צבעים ותראי שכל קבוצת צבע תתחבר לפחית שלמה. יש לך את התמונה שלו על הקופסא, תשתמשי בה כדי למקם כל פחית. חוץ מזה תוציאי במיון את הפסים שבין הפחיות ותחברי את הפס עצמו ותראי שהכל מתחבר יפה יפה לפי הצבעים. בהצלחה

123נעמי

New member
היי סיון- ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לא להתיאש הפאזל הזה כיפי להרכבה והתוצאה מדהימה כמו התשובה שקיבלתם תנסו להרכיב פחית פחית ולהניח אותה במקום שלה בתמונה לאט לאט הכול יתחבר לכם בהצלחה

מממאיה35

New member
מורכב

זה לא אומר שאת יכולה להעתיק.. מאוד קשה ככה.. העצה - מיון טוב טוב, אפשר ממש לראות כל חלק לאיזה פחית הוא מתאים לפי התמונה שעל הקופסא של הפאזל. אני למעשה ככה מיינתי ל "9 פאזלים" קטנים - כל מדף היה עבורי פאזל קטן. וככה לאט לאט. את המדפים בין לבין עשיתי בסוף, אבל אני יודעת שיש כאלה שעשו אותם בהתחלה. בכל מקרה - פאזל כיפי צבעוני והתוצאה מוצלחת מאוד

למעלה