שלום לכולם....

EgeBamayasi

New member
יופי לך

ואני מתכוון לתרום את הקול שלי למפלגה שתתמוך במדינת כל אזרחיה

daniik

New member
"מהריסייך ומחריבייך ממך יצאו".

להרוס אתהמדינה היהודית? פשששש. כל הכבוד. אפילו אחמדיניג'אד לא יכל לבקש למשהו טוב מזה(ולהזכירך, הוא אמר שהוא מקווה שה"ישות הציונית" תימחק מעל פני האדמה....)נחמד לראות שגם בישראל יש יהודים שמעודדים את דבריו. יופי לך. דניאל

daniik

New member
קל להגיד-אבל תכחיש

שלנשיא איראן ולך אין אותה מטרה: להרוס את ה"ישות הציונית". או שאני טועה? דניאל

EgeBamayasi

New member
אני יכול להגיד גם...

שלבני סלע ולך יש את אותה מטרה: להחזיק פה "ישות ציונית? זה עד כמה הדמגוגיה שלך זולה..

EgeBamayasi

New member
זה בדיוק מה שאני חשבתי

כשאת דיברת על הנאצים ועל אחמדינג'אד, עכשיו לילה טוב וחי ותני לחיות

daniik

New member
מאוד פשוט.

אחמדיניג'אד שולל את זכותה של ישראל להתקיים כמדינה ציונית. כך גם אתה. עכשיו הבנת, או שאתה רוצה תרגום....? דניאל

EgeBamayasi

New member
אני לא צריך תרגום, נראה לי שאת צריכה

בני סלע הוא אדם ציוני שמעונין שישראל תתקיים בתור מדינה ציונית כך גם את עכשיו הבנת את כמה האנלוגיה שלך מטופשת... ?

daniik

New member
מי אמר לך שהוא ציוני?

ובכלל, זה שבני אנס וזה שהוא ציוני- אין קשר בין השניים. לעומת זאת, אתה מכחיש שיש קשר לבין זה שאחמדיניג'אד הוא אנטי ציוני, ומכחיש שואה, ובעל פצצה גרעינית, ואמר שהישות הציונית ת י מ ח ק מעל פני האדמה....? דניאל

EgeBamayasi

New member
אני לא מכחיש

כשאדם הוא לאומן, זה גורם לו לעשות דברים קיצוניים כמו להכחיש שואה או לפתח פצצה גרעינית במקרה האיראני או במקרה הישראלי לחוקק חוקים גזענים , לכבוש עם שלם או גם לפתח פצצה געינית. כמו שאין קשור בין זה שבני אנס לזה שהוא ציוני, אין כל קשר ביני לבין אחמדינג'אד

daniik

New member
אתה קשה קליטה.

אין קשר ביניכם???? אחמדיניג'אד, הגמד המופרע, לא רוצה ציונות. אתה, לא רוצה ציונות. רואה תקשר? אני לאומנית ובהחלט לא גזענית. איזה קטע. דניאל

EgeBamayasi

New member
את רוצה להמשיך ככה לנצח? למה אני יכול...

אין קשר בינכם???? בני סלע, הגמד המופרע, רוצה ציונות. את, רוצה ציונות. רואה תקשר?

daniik

New member
גם אני יכולה:)

מי אמר לך שבני סלע רוצה ציונות? ואם הואכן, אז בדיעה אחת אנחנואותו הדבר. כמוך וכמו אחמדיניג'אד:) דניאל

polsk22

New member
תראי..

יכול להיות שזה קצת קשה לך להבין.. אני בדעתי אומר שאין למדינה הזאת זכות קיום אבל (שימי לב!) אני לא מאמין שצריך להשמיד אותנו... הבנת??? וזה ההבדלים ביני לבין אחמדיניג'אד שאת כל כך מנסה לקשר בינינו... בסדר תגידי שאת יהודייה לכל העולם.... , אבל אם כבר מחליטים על מדינה ליהודים אז למה על חשבון אחרים? יש לך תשובה לזה? תארי לך שאת חיה לך פתאום מגיעים אנשים משום מקום ולאט לאט (בהדרגתיות) לוקחים לך את האדמות שלך, את הפרנסה שלך, נכון נכון... קידמנו את המדינה הזאת ויכול להיות שבלעדינו לא היה להם אפילו חשמל אבל לכי תדעי אולי זה היה עדיף להם להיות בשלטון הטורקי או בלי שלטון בכלל... אני כשאני בחו"ל ששואלים אותי מאיפה אני , אני מתבייש להגיד שאני מישראל.... לא מפחד להגיד שאני מישראל שמשהו פתאום יתקוף אותי בגלל שאני יהודי... אלא פשוט אני מתבייש מאיפה שאני... לעומת זאת הייתי שמח להגיד שאני כל דבר אחר אירופאי...גרמני, פולני,....וכו'..

daniik

New member
תקשיבב

מי אמר שלמדינה הזו יש זכות קיום על חשבון אחרים? ממש לא. ממש ממש לא. בגלל זה מגיעה לפלסטינאים, שהם עם, מדינה משלהם. לא רוצה לגור בישראל? מתבייש? חבל. אני מאוד גאה במה שהשגנו ב60 שנה. פאק, כמה חומר אנושי איכותי יוצא מכאן, כמה המצאות (כמו הפלאפון) שאנחנו המצאנו ויש עוד רשימהארוכה....לא מתגאה? סבבה. לך תנפיקלך אזרחות אחרת. דניאל

liorvol

New member
אהא

קודם כל, אנחנו לא המצאנו את הפלאפון. דבר שני, במידה ויהודי הארץ היו גרים בחו"ל, האם הם לא היו ממציאים דברים? האם יהודי ארה"ב לא קידמו את העולם (מלבד בייצור נשק להשמדה המונית, הכוונה). גם אני לא ציוני, וגם אני הפסקתי להגיד בחו"ל שאני ישראלי. לפעמים אני אומר שאני בא מתל אביב (ולא, אני לא תלאביבי) . ואולי זה באמת כל ההבדל - אני רוצה מאוד לגור בארץ הזאת. אני אוהב אותה, נהנה מנוכחותה ומנופיה, ואני אפעל ככל שאוכל להפוך אותה לארץ של שלום, בלי גזענות, ציונות, ניצול, זיהום ועושק. ואני רואה את השלטון הציוני על פלסטינים (ושטחים שנגזלו מפליטי הניקוי האתני של 48), בגדה המערבית ובשטחי הקו הירוק כפסול. אז אני אמשיך לחיות פה ולא אתבייש בעצמי, אלא באנשים שכמותך, שמנסים לכפות עלי זהות בגלל הרחוב ממנו באתי.

daniik

New member
:)

אנחנו המצאנו את השביב הקטן שבלעדיו לא היה פלאפון. והמצאנו עוד ככ הרבה דברים בעיקר בתחומי הרפואה והטכנולוגיה. אני מתנגדת לשלטון הציוני בשטחים הכבושים. ואני ציונית בכל רמ"ח איבריי. ואיזה מזל שרוב היהודים עוד כאלה! לא אוהב את הציונות? אתה גם, מוזמן ללכת מפה. לא נראה לי שזה יכאב להרבה אנשים. דניאל

למעלה