שלום לכולם

DANDI 30

New member
שלום לכולם

ברשותי מחשב HP PAVILION ZE 4900 וברצוני לחבר אותו לאינטרנט אלחוטי בבית יש לי כרטיס (USB) אלחוטי שמחברים והוא אמור לזהות ואז לגלוש חופשי אבל לא כך הדבר הדרייבר שיש לי לא מתאים משוםמה והוא לא מזהה אותו. הכרטיס רשת אלחוטי רשום עליו שהוא שייך לחברת DYNAMODE והדגם הוא: wl-gl-700s והעניין הוא שאני מחברת אותו למחשב הוא מופיע בתוך מנהל ההתקנים ב,התקנים אחרים" עם סימן קריאה צהוב לידו בשם: rtl8187_wireless_lan_adapter נראה לי שיש כאן בעיה מסויימת בכל אופן אשמח עם מישהו יכול לעזור לי בהתקנה או בכל דבר אחר..

kobi 23

New member
טוב

אני אצא מנקודת הנחה שיש לך ראוטר אלחוטי,לפי ההסבר שלך אני מבין שאתה מבין פחות או יותר http://www.dynamode.net/details.asp?id=130 ניסיתי למצוא באתר הנ"ל לינק לעדכון דרייבר לדונגל אך לא מצאתי. תנסה לחפש קצת,בטוח תמצא משהו שיעזור לך לדעתי זה אמור לעזור

DANDI 30

New member
הי קובי

נתחיל בזה שאני בת ולא בן ונמשיך בזה שחיפשתי את הדרייבר שם באתר אבל זה ממש מוזר כי המחשב לא מזהה אותו הוא מזהה אותו כמשהו אחר rtl8187_wireless_lan_adapter וכל דרייבר שהמצאתי מתאים הוא לא קיבל

kobi 23

New member
שלום

חשבתי שאת גבר בגלל הניק שלך... בכל מקרה,תנסי אולי דרך המנהל התקנים לעדכן את הכרטיס.תסמני אותו,קליק ימין UPDATE DRIVER. אם זה לא עוזר,תנסי אולי להסיר אותו (דרך המנהל התקנים) שוב,תסמני אותו,קליק ימין והפעם UNINSTALL. לאחר מכן תוציאי אותו ותחברי שוב. כרגע זה מה שיש לי בראש,אם יהיה לי עוד רעיונות אני אכתוב. מכווה שעזרתי,שנה טובה וצום קל

bar666xp

New member
RTL=REALTEK יצרנית הציפ...

הינה 2 לינקים אחד לREALTEK/Realtek-RTL8187-51230.shtml target=_blank>SOFTPEDIA השני להורדה מREALTEK אגב יש L ויש B בסוף בעיקרון אבל אאל"ט הדרייבר של האחד יעבוד גם עם השני.

bar666xp

New member
נ.ב. השאלה תואמת יותר את פורום רשתות ופס רחב.

בסופו של יום זה כ.רשת.

stra8

New member
מי ספק היאנטרנט שלך

תעזרי בחברת היאנטרנט זה לרוב תמיכה הכי זולה את פשוט צריכה לפנות לאתר שלהם ולהתקין להוריד דריבר הכי חדש או לבדוק את ההתקן במחשב אחר

למעלה