שלום לכולם

שלום לכולם

ידיד שלי עדין נעול על החברה הקודמת שלו(הם היו בקשר כמעט שנתיים, והיא סיימה את הקשר)- הוא לא נותן צ`אנס לאף אחת אחרת בגללה- לא משנה כמה מדהימה היא תהיה. הוא בחור פשוט נהדר, נראה טוב, מין מותק אמיתי שכזה,וממש חבל לי עליו... איך ``מצילים`` אותו?

Candy27

New member
ממה בדיוק את מנסה להציל אותו?

זה בסדר כל מה שסיפרת נשמע טבעי לגמרי חמודה.. לב שבור.. כולנו יודעים שלעתים קרובות מאוד - לב שבור מצריך המון זמן. תני לו שיעבור את תהליך ה"אבל" שלו בצורה טבעית. עד החתונה זה יעבור לו טוב?

ככה:

ברור שכולנו חוינו שברון לב, ולא קל להתמודד עם זה, אבל בכל זאת-כבר עברה שנה מאז ובשנה הזו הוא צבר המון ידידות, אבל לא המשיך ליותר מדייט אחד עם אף אחת. הוא כאילו תקוע במקום, ופשוט חבל לי עליו...

tlatfazy

New member
גם אני פעם הצלתי מישהי...

העברתי זקנה את הכביש... רק מה. היא לא ממש רצתה לעבור.

לא דומה.

בחור נפלא, שכבר שנה לא מצליח להשתחרר מהאקסית זה יותר כמו להציל ילד קטן ממכונית

עברה כבר שנה...

הענין הוא שהוא מסרב להיפתח לקשרים חדשים- הוא לא אומר את זה כמובן- אבל העובדה היא שהוא תמיד הופך למקסימום ידיד של אלו שהוא מכיר, ולא בגלל חוסר רצון מצידן...

בקיצור ולעניין

אם הוא מתפקד ומרגיש טוב עם עצמו ועם מצבו, אז תרדי ממנו, תפסיקי ללחוץ עליו. אם הוא לא מרגיש טוב עם מצבו אז שיפנה לאיש מקצוע- פסיכולוג או פסיכיאטר.

לא לוחצת בכלל

זה פשוט שלפי מה שהוא אומר הוא `מת` לחברה חדשה, אבל איכשהו הוא תמיד נסוג ברגע האמת...

התוספת שלך חשובה

כנראה שאין לו מספיק ניסיון, אין לו ביטחון עצמי ויש לו תחושת כישלון מהקשר הקודם (שהיה גם היחידי). ייתכן שיש לו חרדה בנושאים שקשורים לתפקוד מיני, אולי אפילו הומוסקסואליות לטנטית. אגב, מדוע החברה הקודמת עזבה אותו?

כי הוא מין ילד שכזה

והיא חפשה מישהו בוגר יותר. ואגב- אם יש מישהו שאני יכולה לדעת בודאות אם הוא הומו(מודחק או לא)-זה הוא. והוא סטרייט לחלוטין.

אבל זה לא סותר

שיש לו חרדה בנושא של תפקוד מיני. עובדה שלא יצא לו שום דבר מכל הדייטים. לא בגלל האקסית, היא כבר לא רלבנטית, אלא בגלל חוסר הביטחון שלו עם בנות אחרות.

sugar lips16

New member
מה דעתך לתת לזמן לעשות את שלו?

ולא להתערב בדברים שלא קשורים אליך?! תני לבן אדם קצת זמן.. שנתיים זה לא יומיים וחצי, זה שנתיים מהחיים וזה הרבה.. תניחי לו. כשהוא ירצה, הוא יתחיל מחדש..

אוי נו

זה בכלל לא בקטע של התערבות- בכלל לא דיברתי איתו בנושא עדיין. ואני יודעת ששנתיים זה המון זמן- אבל גם הוא מצהיר כל הזמן שהוא רוצה קשר חדש, ואיכשהו כל פעם מחדש הוא נסוג...

sugar lips16

New member
כי הוא פוחד

וזה לגיטימי.. אחריי קשר של שנתיים עם מישהו, ופתאום הוא נפרד ממך כאילו כלום זה עושה משהו... אולי תנסי לחזק אותו, בדיבורים , להגיד לו "היא הפסידה אותך, לא להפך," וכל מיניי כאלה אבל בקטע של להמשיך הלאה, זה תלוי רק בו לחץ לא יעשה לו טוב

Dark Muse

New member
תעשי איתו ריבאונד

סתם זה היה בצחוק. בכל מקרה את לא צריכה להתערב בחייו יותר מידי. אם בכל זאת הוא מעוניין דווקא להשתחרר מהעול הזה, את יכולה לנסות להכיר לו בחורות נחמדות שיוכל לצאת איתן. ההגדרה שלך שהוא לא נותן צ'אנס לאף אחת לא משנה כמה מדהימה היא לא נכונה, כי כנראה היא לא מדהימה מספיק בעיניו.

למעלה