שלום לכולם!

anna_nicole

New member
שלום לכולם!

יש מס´שאלות שמענייניות אותי: 1. אני נערה בת 16 והגובה שלי הוא 1.77. מה נחשב משקל "נורמלי" עבור נערה בגילי? 2. אני עושה פעמיים בשבוע אירובי במשך 45 דקות. האם זה מספיק בכדי לשפר את הכושר הגופני ולהוריד מהמשקל? 3. ו..אם במשך שבוע עושים כל יום סטים של כפיפות בטן, רואים את התוצאות באותו השבוע?? תודה מראש!

שאקל

New member
תשובות

למשקל נורמלי תעזרי במחשבון BMI. זה יודיע לך אם את במשקל נורמלי או עודף משקל או חס וחלילה תת משקל. פעמיים בשבוע זה יותר טוב מלא כלום. אם תצליחי לעשות 3-4 פעמים בשבוע זה יועיל עוד יותר. כדי לרדת במשקל צריך בעיקר הרבה אירובי. צריכים להזיע. זה מה שבאמת שורף קלוריות. כמובן שאם תחזקי את השרירים במקביל זה יגרום לשריפת קלוריות גבוהה יותר בזמן מנוחה ובעתיד זה יאפשר לך לאכול יותר. לגבי בטן. לא צריך כל יום ואף פעם לא רואים תוצאות באותו שבוע. תוצאות אפשר לראות אחרי כמה שבועות. במקרים מסוימים רואים אחרי שבועיים עד חודש תוצאות. כדי לראות ממש הבדלים משמעותים צריך ללכת יותר רחוק. זה לא מהיום למחר. אין דרכי קיצור. תמשיכי להתעמל כפי יכולתך כרגע. את בגיל כזה שלא צריך להגזים ועוד יעברו על הגוף שלך הרבה שינוים שישפיעו על ההמשך.

שאקל

New member
לא מאמן כושר.

הייתי אומר שאני מאמן של עצמי. אני מדבר מנסיון לא בגלל שלמדתי את זה איפשהו. כל מי שניסה אי פעם להוריד ממשקלו יודע את זה. בינתים הדרך שבחרתי בה הוכיחה את עצמה וזה הרבה ספורט והרבה אוכל ויותר מ15 קילו שירדו ממני. עוד מעט ועברה שנה ששניתי את דרך החיים שלי. זה היה שווה את זה.

למעלה