לפעמים?
G G a L104 New member 21/8/07 #15 ../images/Emo6.gif.. איך הבהלת אותי עם המסר.. חכי,עוד תמצאי את הכינוי של לירז כותב לך ..
I inbals93 New member 21/8/07 #19 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!!!!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!!!!
ר רוית46 New member 22/8/07 #27 נצ"לש:רציתי... היי יש לי תמונות ממש יפות של לירז מהפרקים של האלופה ומההופעות שלה ועוד הרבה אפשר להראות באתר?
נצ"לש:רציתי... היי יש לי תמונות ממש יפות של לירז מהפרקים של האלופה ומההופעות שלה ועוד הרבה אפשר להראות באתר?
I inbals93 New member 22/8/07 #30 אה אופס.. חשבתי שאת רוצה לראות תמונות... כן, תעלי..אבל בטח מכירים אותן פה.. וזה לא אתר, זה פורום
A amit zur New member 23/8/07 #32 היי אביטל... אממ.. הייתי שמחה לבוא.. אבל אנחנו לא מכירות.. ואת גדולה ממני ב-5 שנים =]]] סורי.... אם לא תמציאי שותף את מוכנה להעביר לי את הכרטיסים?
היי אביטל... אממ.. הייתי שמחה לבוא.. אבל אנחנו לא מכירות.. ואת גדולה ממני ב-5 שנים =]]] סורי.... אם לא תמציאי שותף את מוכנה להעביר לי את הכרטיסים?