שלום לכולם

ליל24

New member
שלום לכולם

התאלמנתי לפני שלושה חודשים ואני מאוד עצובה ומתגעגעת. ליל

../images/Emo24.gifלילי יקרתי

שלושה חודשים זה טרי לגמרי.. בכל מקרה פה מקום ש"מותר" להגיד את מה שחושבים ומרגישים , לטוב ולרע, עצוב שמח ומצחיק. יש שותפים לצרה. וכבר נאמר צרת רבים...... אינה נחמה , אבל סביבה אוהדת ותומכת. מחזקת את ידיך. אני בטוחה שתמצאי כאן אוזן קשבת ועצות שונות. אם תרצי - תוכל לספר מעט על עצמך. בכל מקרה - ברוכה הבאה, בנסיבות הקיימות...

kampf

New member
קשה לדבר על זה

אני משתתף בצערך . אני התאלמנתי לפני חודש,ביום חמישי האחרון היה יום השלושים. עדיין אין לי הרבה עצות לתת לך חוץ מחיבוק גדול ולומר לך שהפורום הזה נותן לי קצת כוח מכיוון שפה קל לי יותר לדבר ולספר גם בגלל שאנשים פה מבינים את ההרגשות וחלק מהרגשות וגם מפני שיותר קל לדבר עם אנשים זרים שמוכנים לשמוע ולעזור וכל זה ללא תמורה וללא צביעות. בכל מצב תמיד ההיה מוכן לשמוע ולעזור שגב.

../images/Emo24.gifהיי ליל

........... זה טרי ,קשה ואת עדיין בתהליך למידה והסתגלות למצב החדש ,.......... הגעת למקום הנכון .........פה תמצאי אוזן קשבת ,יד תומכת ולב רחב של אנשים החשים כמוך.......כאן לא שופטים .......... .....ויודעים שלכל אחד הקצב שלו ........פה תוכלי לשתף בכל .... וכמה שזה נשמע מוזר ברוכה הבאה לשבט ....בנסיבות הקימות .... נ.ב. מציעה לך להכנס למאמרים ולקרא !!

ליל24

New member
תודה לכולם

אני מודה לכם על התמיכה והעידוד.אני מבינה שכל אחד מכם חווה אובדן של אחד מיקיריו.בעלי נפטר מסרטן הוא היה בן53 והשאיר שלושה ילדים שהקטן מביניהם בן 12 . ליל

צiפית

New member
כואב מחלה ארורה

גם בעלי הלך מאותה מחלה שלוש שנים עברו קשה ומותיר כאב געגועים וחוסר אונים כן לי גם שלושה ילדים הקטן עכשיו חייל

yamkachol

New member
היי ליל,

כן, כן, זה מאוד עצוב, קשה, איום ונורא - אך במותם הם ציוו לנו את החיים. לבטח רוצים לראות אותנו, שנשארנו עם הילדים, מנסים להשתקם ולבנות חיים חדשים, חיים אחרים, חיים ללא בת/בן הזוג האהוב. תני לעצמך את הזמן והמרחב, לכאוב, ללמוד איך לחיות אחרת. עכשיו זו תקופת הסתגלות ארוכה... עכשיו הכי קשה לך. תראי זאת כתקופה - זה לא מוחלט. זה לא לתמיד. את תלמדי איך לחיות אחרת, הוא תמיד ישאר איתך. ילווה אותך, מרחוק. אנו לא יודעים כמה כוחות חבויים יש בנו, הבאים לידי ביטוי גם ברגעים קשים ואיומים שכאלה. לי עזר, הרגע בו יצאתי מהעצב והכאב הנורא, אל הזכרונות הטובים שנתנו לי כוח. לפתע יכולתי לראות כמה טוב היה לנו ביחד. איזה חייים טובים היו לנו, עם ילדינו - משפחה נהדרת. היו אלה לנו שנים נהדרות. זו היתה התקופה הכי טובה שלי. החיים הכי טובים שהיו לי. כל אחד מתמודד עם האובדן, בקצב שלו. כל אחד מאיתנו הוא אחד יחיד ומיוחד - ומתמודד בדרכו - עם קשייו. זה קשה וכואב ומתיש - ועם הזמן, קטנה התדירות של הכאב הגדול, מלא העצב והגעגוע. . גם את תעברי מסע יסורים זה, תבני ותשקמי את חייך, עם סבלנות לעצמך. לכאבך, להתמודדות שלך עם האובדן. קרבה לאוהביך תעזור לך . זכרי שאוהביך רוצים בטובתך, גם אם לא תמיד אומרים, או אומרים את הדברים "הנכונים" . תרגישי את כוונתם - ותשאבי מאהבתם כוח להתמודד עם החיים החדשים. דרך צלחה.

למעלה