האמת.. שבאמת זה עצומה לא כל כך קטנה...
נ נסיכה שהאמינה באגדות New member 15/8/07 #30 מישהו קרא לי?../images/Emo11.gif אני עסוקה בארגון השבתת הזדהות באוניברסיטה כמחאה על הדחתו של דניאל בן חיים המושי מושלם.
מישהו קרא לי?../images/Emo11.gif אני עסוקה בארגון השבתת הזדהות באוניברסיטה כמחאה על הדחתו של דניאל בן חיים המושי מושלם.
ה האמפריה הצהובה New member 15/8/07 #32 ../images/Emo6.gif ברור, מה זה מחאה בלי השבתת האוניברסיטה...?! יאללה אנשים שיהיה לכם לילה טוב, צה"ל מחכה לי מחר בבוקר... אוהבת אתכם...
../images/Emo6.gif ברור, מה זה מחאה בלי השבתת האוניברסיטה...?! יאללה אנשים שיהיה לכם לילה טוב, צה"ל מחכה לי מחר בבוקר... אוהבת אתכם...
נ נסיכה שהאמינה באגדות New member 15/8/07 #35 אין לך מצפון! מתגייסת לצבא כשדניאל "הושמט" מכוכב נולד. אולי תצטרפי למאבק ותסרבי עד שיחזירו אותו?
ב בת 1986 New member 15/8/07 #37 ליל"ט מותק!! בהצלוח'ס.. מקווה שלא ישביתו את צה"ל בשביל דניאל... חיחיחי
ל ליהוש5 New member 15/8/07 #44 ../images/Emo24.gif אני לא יודעת מי את כל כך .. כי אני חדשה פה כמו שאת רואה.. אבל בהצלחה מחר.. מקווה שתהני כמצה שאת יכולה ( למרות שנורא קשה להנות..) אח שלי גם בצבא ותאמיני לי.. זה עובר מהר... גיוס קל ונעים..
../images/Emo24.gif אני לא יודעת מי את כל כך .. כי אני חדשה פה כמו שאת רואה.. אבל בהצלחה מחר.. מקווה שתהני כמצה שאת יכולה ( למרות שנורא קשה להנות..) אח שלי גם בצבא ותאמיני לי.. זה עובר מהר... גיוס קל ונעים..
נ נסיכה שהאמינה באגדות New member 15/8/07 #46 מילא שיעלו לנו תשכר לימוד ל15,000 שקל.. מילא שיפגעו לנו בכיס, אבל בלבבבב??????
ש שגיתוש 16 New member 15/8/07 #38 חחחחחח דיי העצומה הזאת הרגה אותי לגמרי! מוריה אני במכומך הולכת לשבות... ולא מתגייסת מחר ,עד שמחזירים את דניאל עד לגמר!!!
חחחחחח דיי העצומה הזאת הרגה אותי לגמרי! מוריה אני במכומך הולכת לשבות... ולא מתגייסת מחר ,עד שמחזירים את דניאל עד לגמר!!!