שלום לכולם!

falenheld

New member
שלום לכולם!

שלום לכולם! ושלום לך, עומר. שמי מנואל, ואני חדש באתר. אני גם חדש בעניין הרונות, למרות שזה מסתובב לי בראש לפני הרבה זמן. אתמול סוף סוף השגתי את סט הרונות שלי, ואני מרגיש מאוד בנוח אתו. היום התחלתי בחיפוש פירושי הרונות בכל מיני אתרי אינטרנט ובספרים שהשגתי לא מזמן, כולל the new book of runes. התרשמתי מאוד מכל מה שקראתי, למרות שלא כל מה שקראתי תואם לשא הספרים. אני יודע שזה עוד מוקדם ושזו רק ההתחלה בשבילי, אבל אני משוכנע שאני צריך להתעמק בפירושי הרונות בעצמי. רציתי לשמוע אם הרגשתם כמוני ואם כן על המלצות של מאיפה להתחיל. אם יש לכם עוד המלצות על נושא הרונות וההתחלה, אז אשמח לשמוע גם כן. נעים לי להכיר את כולכם.

אהלן, יקיר! ../images/Emo24.gif

ברוך הבא לבית שלנו
לגבי זה שבספרים שונים יש דעות שונות - אני ממליצה לך בחום, לקרוא הכל ולהתשתמש בכלי של הספק כדי לייצר לעצמך דעה משלך וחברות עם כל סמל רוני. בניו אייג' אנחנו רואים הרבה פעמים מורים שונים שמוסרים אמיתות שונות לגבי הייקום, כל אחד והבנתו. העניין הוא שהלומד, מוכרח להשתמש בביקורת עצמית. יכול להיות שרון אחד אומר באמת דבר אחד לזה ודבר אחר לזה, ממש כמו אם שנינו היינו חברים של אותו בנאדם, יכול להיות שהיינו רואים אותו קצת אחרת.. שים לב מה כל רון אומר לך, עם איזה פירוש נוח לך. תן לאינטואיציה שלך, לאמת שלך, ללב שלך להנחות א ותך ותסמוך עליו. תן לעצמך לזהות בעצמך מה מתאים לך ומה לא... הצלחה!

Evil Gremlin

New member
שלם שלום

שמי דוד, אני לא נוטה להגיב בפורום הזה יותר מדי כי ברוב המקרים (לצערי) אין פה יותר מדי דיונים. בכל מקרה כמו שעומר אמרה הרבה ברונות בה מאינטואיציה, אם אתה מרגיש נקשר זה טוב. תקרא המון, כל מה שארתה יכול להשיג, ותתגבש עצלך דעה. הייתי רוצה בעצמי להגיע למפגש בהזדמונות אבל בעום שני אני טס לכמה חודשים... בכל מקרה, ברוכה הבאה לעולם הרונות... (היי... אתה הבן אדם היחיד חוץ ממני שקורא לזה רונות ולא רונים!)

falenheld

New member
טיסה נעימה!

קודם כל נעים מאוד להכיר אותך, דוד :) אני שמח שגם אני לא היחיד שקורא להן רונות! :) אין לי מושג למה..... אבל אני לא מרגיש אותם כרונים :) בקשר לדיונים, זה רק תלוי בנו, ואני מקווה שכמוני, יכנסו עוד אנשים לעולם הרונות ונרחיב את הקהילה. שתיהיה לך טיסע נעימה! בקשר למפגשים, אני מאוד מעוניין, אז אם יהיה כל מידע, אשמח לשמוע לילה טוב לכולכם מנואל

למעלה