שלום לכולם!

שלום לכולם!

קודם כל, מצטער שזה בהודעה חדשה, פשוט לא ידעתי לאיפה לשרשר... אז ככה, ברצוני לברך את מקימי הפורום הזה, אתם עושים מטרה חשובה לדעתי. נכנסתי לפורום מספר פעמים אבל זו פעם ראשונה שאני מגיב, ואני אנסה לקצר את דבריי עד כמה שניתן. גם אני דתי, וגם אני חזק בארון, ואני כבר בן 21. והבעיה שלי שאני מאוד מודאג לגבי העתיד שלי. כרגע, אני רואה את עצמי מאושר רק עם גבר, אבל מצד שני אני מאוד רוצה ילדים. אבל אני לא רואה את עצמי חי עם אישה, כרגע. ואני ממש לא יודע מה לעשות עם עצמי, כי אני מאוד רוצה להישאר דתי, אבל מה לעשות שהדת אוסרת על שני גברים להיות ביחד.... ואיך לעזאזל אני אמור לספר דבר כזה להורים שלי?! זה ישבור אותם, אפילו שהם יחסית ליברליים....ולחברים?! בקיצור, שמחתי לפרוק קצת מהלב, ואם מישהו יכול איכשהו לעזור אני אשמח לשמוע. אוהב את כולכם ומחזק את ידיכם- תמשיכו בעבודה הנפלאה שאתם עושים! ומקווה שלא יצא ארוך מדי...חחח

/tapuzforum/images/emo24.gifברוך הבא/tapuzforum/images/emo24.gif

אם אתה כבר כאן אז אני חושב שזה המקום הכי מתאים בשבילך ולכל האחרים. בקשר להורים, זה טוב שהם ליברלים ומודעים לזה אבל רק אתה מכיר אותם טוב את ההורים שלך ורק אתה יודע מה טוב בשבילך. חברים זה כבר משהו אחר אם זה חבר טוב שאתה מאמין לו וסומך עליו אז תספר לו, לא כולם נגד הומואים או שגם לא כולם בעד הומואים. בהצלחה!

גם אני מצטרף

לברכותיו של הנמר הסקסי - הגולש המצטיין בפורום - ביחד עם הברכות, שיבואו בעקבותיו. כדאי לך לעקוב אחר הדעות השונות כאן בפורום (ויש ב"ה הרבה כאלה). בכל דעה לבטח תמצא משהו טוב אבל עליך לגבש את כל הדעות לדעה אחת ולהחליט, מה טוב בשבילך. תמצא פה בוודאי גם את סבבב - מנהל הפורום היקר, שלא יעזור לך להחליט, אולם יאמר לך את האמת, שכל מה שלא תעשה, לא יהיה קל עבורך, אבל אנחנו כאן כולנו כדי לתמוך בך רגשית ולעודד אותך בכל כיוון, שאליו תבחר ללכת. תמצא כאן גם הודעות על מפגשים פיזיים (לא מיניים), שחלקם דנים באופן ישיר בנטייה בעזרת רבנים ופסיכולוגים, תמצא כאן גם כאלה, שחיים עם גברים אבל הביאו ילדים לעולם (שאל את ארז - האב הטרי). בקיצור: שיהיה לך רק טוב, ושלא תיבהל מהדרך הקשה, הצפויה לך, כי החיים הם לא פיקניק. אני יכול רק לאחל לך מכל הלב, שמה שלא תבחר, יהיה הכי טוב בשבילך. אני מניח, שסבבב לבטח יקרא לך להיות איתנו כאן באופן קבוע. לא אקלקל לו את ה"פרנסה", אבל לאחר שיעשה זאת, אמליץ בפניך כבר מעתה לקבל את דבריו, כי הוא ה"מוח" של הפורום. בלעדיו ספק, אם הפורום היה קיים. עוד משהו עבורך: יש גם קומונה ב"תפוז" של צעירים בגילך. סבבב בוודאי יוכל לגלות לך הרבה יותר ממה שאני יודע, כי אנ י כבר "קשיש" בשביל הקומונה ההיא...
שיהיה לך כייף להיות איתנו.

dkey

New member
אתה עוד בארון???../images/Emo3.gif

ברוך הבא. נראה לי שאתה דיי יודע מה אתה רוצה. חפש גבר להקים עמו בית ושלום על ישראל תרתי משמע. היותך דתי נובע מאמונתך ולא איך אחרים מכנים אותך.

מנסון1

New member
קשקושון

מה אתה מסבך אותו, כבר עדיף לו לסבול עם בחורה, לפחות יצא לו מזה משהו

תודה רבה לכולכם!

זה מאוד מחמם את הלב לקרוא את כל הדברים שכתבתם שיהיה המשך שבוע נפלא לכולם!

סבבב

New member
שלום בלונדי וברוך הבא...

אחרי כאלה הקדמות שנתנו לך לקראת דבריי, לא נותר לי יותר מידיי מה לומר... אבל בכל זאת... אז ראשית, ברוך הבא לפורום ואני שמח שהחלטת לכתוב בו ולשפוך את ליבך. אני כמובן מקווה שתישאר איתנו תמיד... שנית, אני לא חושב שהפורום חי וקיים רק בגללי, כפי שנכתב. חברי הפורום הם אלה שעושים את הפורום והוא יכול להתקיים היטב גם בלעדיי... ועכשיו לתוכן דבריך - הבעיה שאתה מתאר מוכרת לרובנו - הדתיים שרוצים להישאר דתיים, ושרוצים גם ילדים ולהתחתן, אבל זה לא פשוט, לא פשוט בכלל. תכל'ס הכל תלוי בך. האמונה שלך בקב"ה לא קשורה לנטייה אלא היא למרות הנטייה. ואף דתי הומופוב לא יגיד לך אם אתה דתי או לא בגלל שאתה נמשך לגברים. אתה דתי כי אתה מרגיש דתי. כיצד לספר? קודם כל - תספר להורים אך ורק אם אתה עצמאי מבחינה כלכלית - על כל צרה שלא תבוא. עם זאת, לא בוער לספר להורים כלל וכלל. ולגבי חברים - אני מניח שאתה יכול לדעת מי החברים הבאמת קרובים שלך שיקבלו אותך כמו שאתה וימשיכו להיות חברים אמיתיים וזה לא יפריע להם בכלל. מצד אחד יש תמיד רצון לרוץ ולספר לכולם, לכל העולם. אבל תמיד צריך לעשות הכל בצורה שקולה ומדודה. החיפזון מהשטן. ושוב, היציאה מהארון היא צעד שאין למהר בו. לגבי ילדים - כולם רוצים ילדים. כאן הנושא חלוק ומורכב. מצד אחד יש את אלה שיתחתנו עם אישה וידחיקו את משיכתם לגברים ובמקרה המאוד טוב הם לא יבגדו בנשותיהם. מצד אחר יש את האמיצים, שהם הומואים שחיים עם בן זוגם ומביאים ילדים לעולם במסגרת הורות-אחרת תוך הסכם עם אישה וכו'... זה אפשרי, זה קורה - אבל זה דורש המון המון אומץ. מה יוליד יום ובמה תבחר בסוף? את עצמך רק אתה מכיר. ונסיים בציטוט קצר משיר ידוע - "לא קלה היא, לא קלה דרכנו..."

תודה רבה סבבב

אני מניח שאתה צודק בכל מה שאמרת, אבל הבעיה היא שאני לא יודע מה להחליט ובמה לבחור... ומתישהו יתחילו הרי ללחוץ עליי להתחתן ולשדך לי בנות וכו'... בהחלט "לא קלה היא, לא קלה דרכנו"...

סבבב

New member
נכון...

תראה, בסופו של דבר הלחצים מגיעים. בגילך - 21, אתה יכול לדחות אותם לפחות 3-4 שנים בתירוצים מתירוצים שונים. בגיל 25 הלחץ הופך מאסיבי יותר. אני מניח שעד שתגיע לגיל הזה אתה כבר תהיה מגובש הרבה יותר וכבר תחליט לאן מועדות פניך... כולי תקווה שעד אז תשתף אותנו בעובר עליך ואולי אף תייעץ לאחרים מנסיונך...

בקשר להורים

אני דווקא חושב שחשוב שההורים יהיו שותפים ומודעים לרכיב כל כך חשוב באישיות של הבן שלהם. אני יודע שאצלי לא עובר שבוע בלי שאמא שלי שואלת אותי למה אני כל כך מרוחק..

מנסון1

New member
ברוך הבא, חזק ואמץ

ואולי בתור התחלה תצבע את השיער באפור, ככה תצליח להימלט מגדודי הבנות

טוהרtoar

New member
"אבל מה לעשות שהדת אוסרת על שני גברים...

...להיות ביחד" צעד ראשון, אני תמיד ממליץ לנסות לדייק בדברינו.. אכן, לשומר המסורת מאוד קשה לחיות עם גבר בין השאר בגלל האיסור הידוע, וגם עקב מודל מונוטוני לאורח-חיים אך מפה ועד "איסור" על שהייה יחד... אם התכוונת בדבריך "להיות ביחד" למסגרת הדומה למוסד הנישואין המוכר, אזי צדק בדבריך בכל אופן, מומלץ לדעתי שנכתוב דברינו במשקל ומשורה פן יובנו דברינו לא נכון ונגרום לאנשים לשתות מים הרעים... [ע"פ מסכת אבות פרק א] נ.ב. WELCOME מחכים לעוד הודעות...

ברוך הבא בלונדי :)

שמע אין ספק שלהיוולד הומו בעולם הזה, הוא לא תמיד סיפור פשוט. להיוולד הומו למשפחה דתית בכלל מקשה על המעמסה.. אבל שמע, הכח הוא בך ומה שתרצה בסופו של דבר יהיה, הטוב שלך הוא בידיים שלך. קבל החלטה, לכאן או לכאן, רק אל תעמוד באמצע כי זה לא בריא.. יאללה, תפוס ת'צמך בידיים ותתחיל להיות מי שאתה, בלי להסתתר, בלי לברוח, בלי לפחד. הצעד הראשון ממש לא חייב להיות לצאת מהארון, אבל לספר לידידה שתיים, עשוי להיות דבר מאוד חכם.. אני כאן בשבילך אם תצטרך..
רן.

2shot

New member
תגובה לבלונדי

שלום בלונדי שמי שירי ואני עורכת תחקיר בנושא הומואים ולסביות בחברה היום. אני בודקת את הנושא של הומואים דתיים ואשמח לשוחח איתך בנושא כדי להבין את הנושא, קשייו, ולבטיו. אשמח אם תגיב להודעתי. אתה יכול להשאיר לי את פרטייך במייל [email protected] או להגיב לי בפורום תודה, שירי

למעלה