שלום לכולם

שלום לכולם

בני בן 7 חודשים. לא אוהב תמ"ל. אוכל מרק מירקות עדשים, עגל חלב או הודו ואיטריות, אוכל פירות. מה אני יכולה להציע לו עוד? התחלתי עם מוצקים בגיל 5 חודשים וזאת משום שמאוד לא אוהב תמ"ל. אם מסיים 180 זה נס! אפשר לקבל הסבר על אוכל אצבעות וכמה הצעות? תודה!

שלום לך האם הוא יושב לבד?

אוכל אצבעות ממולץ לתת לילדים ברגע שהם יושבים. איזה מרקים את מכינה לו? איזה פירות את נותנת לו, בגיל הזה מוקדם מידי להעמיס על הקיבה עם המון חידושים וריגושים, מה שנראה לך משעמם בשבילו בסדר ואם הוא אוכל את זה אז עדיף להמשיך לתת לו ולגווןכל פעם. מה את נותנת לו בדיוק?

אז ככה

פירות: הוא קיבל את כל סוגי הפירות עד שבוע שעבר, ושבוע שעבר התחיל להקיא אז חזרתי לבסיס והיום מקבל רק תפוח אגס בננה וכמה ענבים. מרק: בטטה תפו"א גזר קצת עדשים הודו או עגל חלב וקישוא קצת איטריות כל השאר זה תמ"ל הוא לא יושב לבד, רק עם תמיכה, מרים את עצמו מהעגלה ונצמך על ידי המרפקים. באמבטיה יושב בטבעת כזו משום שהוא שובב.

לא נותנים את כל הפירות יש פירות אלרגניים

את צריכה לתת את כל הפירות אבל שלא יהיו הטרופיים או האקזוטיים, תני אגס, מלון, תפוח, בננה, מלון, אבטיח, איך הוא מגיב לענבים? מרק תעשי, בטה, גזר, תפו"א , קישוא, דלעת, כרישה, בצל את יכולה לשים, עשבי תיבול גם. אטריות, ספגטי קצת, תנסי אולי להוריד את העגל, תשארי עם ההודו כרגע, אם הוא מקיא לך. כל טוב ויום טוב

תודה ושאלה

דווקא את העגל חלב הוא מאוד אוהב! את הפירות הוא היה מקיא. את הענבים הוא מאוד אוהב...העברתי את הפירות לאחהצ והורדתי בכמות אז חזרנו לשיגרה. התחלתי לתת לו קצת גבינה לבנה בבוקר, הפירות קצת מעלות לו את החומצויות על הבוקר אז הם עברו לאחהצ והגבינה לבוקר. אני מאוד מודה לך על העיצה! את ההודו הוא לא כ"כ אהב. מותר להוסיף עגבניה למרק לעזור לו ביציאות?? מותר בצל? לא ידעתי!

איליי1

New member
לגבי עגבניה קראתי איזו כתבה שאומרים שעדיף לא

לתת עגבניה כזרז לצואה. דרך אגב, אם הפירות גורמים לו לחומציות על כמה וכמה העגבניה. תנסי לתת לו במקום הודו פולקע עוף או את הבשר של הכנף שהוא מאוד רך וטעים (בלי העור שמכיל כמות עצומה של שומן). האמת שכבר מגיל צעיר הם מבינים מה טעים ומה לא... ומה לעשות שהודו הוא פחות טעים.

גם עוף נתתי לו,

אני מגוונת לו, מדי פעם, אני מחליפה יש משהו בעגל חלב שלא טוב? אני מבשלת אותו על אש נמוכה איזה 3 שעות. חשבתי לשים חצי עגבניה זה הכל..

איליי1

New member
אני חושבת שעם בקר מתחילים קצת יותר מאוחר

אבל אם התחלת ואין לו בעיות מזה אז שיהנה, זה בשר בריא מלא בברזל. תנסי להכניס לו למרק קצת קינואה, זה מאוד טעים ובריא. את יכולה לעשות לו מרק אפונה עם גזר (ותעשי משלוח אלי, אני חולה על המרק הזה..) לגבי הגבינה, תשדלי (ראיתי שלא רשמת את זה אז אני מניחה שאת נותנת גבינה רגילה) שלא לתת מעדנים, שיתרגל לטעמים הרגילים, גבינה לבנה, שמנת, שלי, כל הגמדים למינהם לפעמים כל כך כבדים שלילדה שלי זה עשה בחילות והקאות..

אני לא ממהרת לתת סוכר אז הצעות לגבי

מוצרי חלב בלי יתקבלו בשימחה! נתתי לו לטעום כפית מגבינת סקי 5% ומאוד אהב...

למעלה