שלום לכולם

איליוס

New member
שלום לכולם

שלום לאחר שקראתי עשרות אם לא מאות עמודים של הארכיון הלכתי ורכשתי נייד מקווה שלא עשיתי טעות אבל בנתיים אני מרוצה השימושים שלי יותר בסייסים מבסיסיים אינטרנט ולראות סרטים אפילו לא אופיס קניתי ACER ASPIRE 5105AWLMI מעבד AMD Athlon 64 X2 TK53 1.7GHz זיכרון 1GB DDRII צורב DVD Multi Burner דיסק קשיח 80GB SATA מסך 15.4" 1280*800 CrystalBrite כרטיס גרפי ATI Radeon X1100 UPTO 384MB מצלמה מצלמה מובנית תקשורת Lan + Wireless יציאות 3*USB VGA 5 in 1 Reader מערכת הפעלה Windows Vista Premium Heb משקל 2.79 Kg ועכשיו לחלק של השאלות קצת מאוחר לשאול אם הוא יהיה בסדר אבל בכול אופן אשמח לדעת אם לשימושים שלי הוא טוב? לא הצלחתי למצוא יציאת S-VIDEAO האם זה אומר שלא אוכל לחברו לטלויזיה? והשאלה הכי טיפשית בתור בתולת ניידים זה אני מנסה להכניס דיסקים לכונן ופשוט לא מצליחה בניגוד לכונן בנייח הם לא מתלבשים טוב על הבסיס והמערכת פשוט לא מזהה אותם ניסיתי הכול מצרובים לדוידי מקוריים מה אני לא עושה טוב? שאלה נוספת אני מטעינה לראשונה עכשיו את הסוללה ולפי עצתכם מתכוונת להשתמש לרוקנה עד 50 אחוז ולאחסנה האם הגיוני שהמחשב יהיה חם יותר כל פעם שהוא מחובר לחשמל?סליחה אם זו שאלה טיפשית... תודה רבה אשמח לכל עזרה

Y. Welis

New member
בעניין הכנסת הדיסקים -

וידאת שהחלק עם הכיתוב (או מדבקה) נמצא למעלה? הם אמורים להתלבש היטב, אחרת ישמעו קולות קירשקוש. אם אין יציאת וידאו, אז צריך מתאם מיציאת ה-VGA ל-S-VIDEO. באשר להתאמה לצרכים - הוא מעל ומעבר. הבעיה היחידה היא הויסטה שעליו.

איליוס

New member
תודה רבה על העזרה

אני מתביישת להגיד אבל פשוט פחדתי ללחוץ את הדיסק פנימה כדי שלא יישבר אבל בסוף עשיתי וזה עובד

bar666xp

New member
לגבי שאלת החום..

אז כן הסוללה נטענת ומפיצה חום נוסף על החום שמיצרים הרכיבים {יצרני החום העיקריים הם המעבד/CPU, המעבד הגרפי/GPU והדיסק הקישח} בחלק מהמקרים ביצועי הדיסק הקשיח יהיו טובים יותר כשהוא מחובר לחשמל אך מצד שני זה אומר יותר חום... בחלק מהמקרים המעבד עובר למצב עבודה הדומה בשולחני כלומר העדפה לביצועים כלומר MHZ יותר גבוה V יותר גבוה = יותר חום... התוצאה היא כי כאשר המחשב מחובר לחשמל יש חום גבוה יותר... וזה בלי לקחת בחשבון את המעגלים שפעילים רק בזמן שהנייד מחובר למטען/ספק-כח {למרות שמעגל זה לרוב אינו פולט חום רב מדי כדי שיהיה מורגש}. לגבי השאר ענו כבר אני חושב... אולי קצת יותר ברור יהיה לגבי הכונן CD/DVD... בדומה לCD-MAN או איך שקוראים לנגן הCD כמו הWALK-MAN לקלטות.... אפשר לראות במרכז את מה שיסובב את המדיה {CD} עליו אפשר לראות כי יש בליטות {אם בצורת קליפסים או כמו גולות} בכל מקרה המדיה צריכה להיתפס על החלק הזה ורק אז סוגרים את המגש... {הוא לא יסגר לבד כי אין מנוע למגש}... אגב לתשומת לב עד כמה שידוע לי בכל הכוננים בניידים אפשר לראות את העין כדי לא לפגוע בה ולהרוס את הכונן מומלץ לא לגעת בה כלל.

למעלה