שלום לכולם...!!

tali44

New member
שלום לכולם...!!

אני ממש מחבבת את הילארי ואני אשמח לקבל עלייה קצת מידע. על הפריצה שלה, רשימת הסרטים (ואם אפשר את שנת היציאה) את הדיסקוגרפיה אני לא צריכה כי ראיתי פה מטוגלאן בצורה ממש מסודרת. ולדעת על כל מני דברים שהיא עשתה\הוציאה (כמו הבושם שלה). אני לא חדשה או משהוא, אני סתם מתעניינת.
אהה ושאלה קטנה אליכם, איך אתם מגדירים את הילארי יותר,בתור שחקנית או זמרת? ובתור מה היא פרצה, בתור זמרת? כי אני אוהבת אותה יותר בכיוון של זמרת כי יש לה קול מאד נעים ומתוק. טוב, תודה רבה לכם וסליחה שלא ניצלשתי כי לא היה לי ממש לאן.

noy m

New member
היא התחילה את דרכה בתור שחקנית

היא שיחקה בסרט הראשון שלה קספר פוגש את וונדי והמשיכה עם כל מיני תוכניות טלוויזיה וסרטים מתוכם גם את ליזי מקגוויר

hadi13

New member
הילארי

התחילה במשחק בסרט "קספר פוגש את וונדי" וכבר שם כבשה את כולם אני מגדירה אותה כשחקנית כי אני חושבת שזבזה היא יותר טובה
דברים שהילארי "הוציאה": בושם with love...hilary duff חברת בגדים ופריטים stuff by hillary duff 5 דיסקים זה מה שזכור לי

NoOop

New member
../images/Emo15.gifאת האמת,

אם נהיה ממש ספציפיים, היא התחילה את "דרכה" בפרסומת. ממש ספציפיים את האמת. לאחר מכן החלה בסרטה הראשון, גלשה משם לעוד 2 סרטים ומיד לאחר מכן החלה לשחק בליזי מקגוויר, ושם הוציאה את הסינגל הראשון שלה. ואחרי זה, כבר ענו.

NoOop

New member
../images/Emo15.gifבעצם ><

זה לא היה סינגל, לא? זה היה פשוט השיר הראשון שהוציאה.

למעלה