שלום לכולם...

or yan

New member
שלום לכולם...

אשמח לתגובות על מה שכתבתי בהודעה הקודמת... ובהמשך אספר לכם את סיפורי העצוב..אני מקווה בלב שלם שתחזקו אותי ותעזרו לי... במיוחד שאני כמעט בטוחה שאני בין הקטנים פה בגיל.... (23) - כמובן שמדובר באימי שגם די צעירה ( 53) אז בינתיים שיהיה יום מקסים לכולם... והכי חשוב זה אמונה !!

אסתרס

New member
../images/Emo68.gifאורין שלום,

התרגשתי לקרוא את שכתבת, לא הרבה אנשי צוות בורכו בראיה מלאת חמלה כמוך. כל הכבוד לך , המשך בדרכך הטובה. מברכת אותך עמיתה, אסתר ספקטור

מה שכתבת מאד מרגש

בחורה יקרה , למרות שכבר קראתי את הקטע הזה , כל פעם מחדש הוא כל כך מרגש. אנו צריכים תמיד לזכור ולאהוב את הקרובים לנו על מה שהם היו ועדיין הם אך התקשורת נגזלה מהם והערוצים חסומים לכל הזכרונות והמחשבות שחבויים אי שם בתאי המוח. הלואי שתמצא תרופה שתחזיר להם את היכולת להגיע לכל התאים האפורים שאולי עדיין שומרים בתוכם את המידע. גם אצלנו , בעלי צעיר בן 58 ויש לי בת בגילך שגרה איתנו בבית ושני אחיה בני 18 ו 26 כבר רוב הזמן מחוץ לבית וזה די קשה לכולם לראות את אבא לא מצליח לבטא את עצמו. כאן בפורום תוכלי לספר את צרותייך ולקבל תמיכה מכל האנשים הנפלאים שכבר מכירים את כל השלבים שעוד מחכים לנו. אני עכשיו די עיפה. סיימתי לבשל כי בתי הגדולה תחזור מחר בע"ה עם התנוקת החדשה לביתה וצריך לעזור להם להתארגן. מה שכאב לי היום זה מה שבעלי אמר. הוא כל הזמן רואה אותי רצה ועובדת ונוסעת ולא כל כך מבין תמיד לאן ולמה. אך הוא מרגיש חסר אונים שלא יכול לעזור ואני לא יכולה לקחת אותו אתי לכל מקום. אמרתי לו שמחר הוא ייסע אתנו לביתה של הבת בבוקר ואז הוא אמר לי " אני לא יכול לעזור...." במין כזה עצב. אז מיד השבתי לו שהוא בטח יכול לעזור והוא ישחק עם הנכד הגדול ויעסיק אותו. נקווה שבאמת ירגיש מועיל מחר ויהנה ביחד עם כולנו. לילה טוב לכולם וגם לאסתר שעוד מעט תבדוק מי לא ישן... וגם לנילי , אני שמחה שיוד התאושש וגם דיבר. בשורות טובות לכולם, טובה

נילי41

New member
ברוכה הבאה לפורום העצוב שלנו

לצערי הפורום הזה קולט כל הזמן סיפורים עצובים, המון כאב וצער ואנחנו כאן כדי לתמוך ולעודד. הסיפור שסיפרת מרגש עד מאוד. הוא מסתובב ברשת כבר זמן מה ואני נתקלתי בו כבר בכמה וכמה הזדמנויות ותמיד גרם לי התרגשות כי זו בדיוק התחושה שלי כלפי יוד, אהובי. אחת הסיבות שאני סירבתי עד עכשיו לאשפז את יוד, למרות שכולם מסביבי הציעו מזמן את הפיתרון הזה, לרבות הרופא שלו, היא בדיוק הסיבה שמועלית בסיפור שהבאת. הוא אמנם אולי לא יודע כבר מי אני, אבל אני יודעת טוב מאוד מי הוא, מה הוא היה ומה הוא בשבילי. אני זוכרת לו חסדר נעורים ולא מסוגלת להשלים עם הפרידה הזו ממנו, למרות שאנחנו חווים את הפרידה הזו בשלבים, טיפין טיפין מאז איבחון המחלה... אני מבינה שאמך עדיין אישה צעירה מאוד וזה כואב עוד יותר. בפורום זה יש לצערי עוד מקרים של חולים צעירים, בני זוג של חברות בפורום ואני בטוחה שתוכלי להיעזר בהן ובניסיונן... כדאי לך לקרוא ולדפדף בדפי הפורום גם אחורה ולהתרשם... כמו כן כדאי להירשם לעמותת אלצהיימר, לברר היכן יש קבוצת תמיכה של העמותה באזור שלך ולהשתתף במפגשים. מניסיון אישי אני חייבת לומר לך שזה עוזר עד מאוד... הנך מוזמנת לפנות לפורום בכל שאלה ובעייה, כל דבר שהוא שקשור למחלה, לעזרה, לביטוח לאומי, לחברת סיעוד וכו'. מקווה שתשתפי אותנו בחוויותיך ותיעזרי בתמיכה שלנו ותהיי פעילה בפורום...

למעלה